Constanta la apel(73)
Raspunsuri - Pagina 5

sinzi_ana spune:
sinzi_ana spune:
 Neata!!
Noi suntem in Tarpon Springs (Tampa) si ne bucuram de frumusetile de aici...
Merge bine gradi lui david, a inceput sa ii placa si sa nu mai boceasca dar tot ce vrea el face...ultima data s-a conformat ca i-am confiscat un tren lego cu thomas si l-a primit inapoi cand a cooperat cu teacher!!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David
si David
David

dadi_t spune:
dadi_t spune:

La multi ani, Alina! Sa fiti sanatosi si sa va iubiti mult! Iar numai tie: sa fii mereu frumoasa si dorinta cea mai mare  sa devina realitate cat mai curand!
Am inceput sa ne facem zilnic program de urmarit poze(io si Bibica).... ne-am delectat cu <pipiii si pintzesele....>
Sinzi, mama lasa baiatul sa aiba personalitate...bravo lui ca-si impune punctul de vedere... Decat fraier si binecrescut, mai bine destept si tupeist...moama iar am dat-o pe filozofie...dar dreptu-i drept, nu?
Decat fraier si binecrescut, mai bine destept si tupeist...moama iar am dat-o pe filozofie...dar dreptu-i drept, nu?
Brrrr nu mai vine caldura?????
 Pozele noastre !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+  Bibi (14 febr'04)
 Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!

Fiquelle spune:
Fiquelle spune:
 Buna seara, fetelor!
Intru pe fuga, ca am mult de lucru pentru maine...
Mav , deci tu esti generatia 78?....eu si Crixia am fost cu un an mai devreme ...Cris, la anul schimbam prefixul...si Alina la fel...
...Cris, la anul schimbam prefixul...si Alina la fel...
Sanzi, aplici metode drastice la copil? ...lasa ca David e copil bun.
...lasa ca David e copil bun.
sa va povestesc super faza: aseara ne bagam noi in gasca in pat  (adica eu, Petre si Sofi), si o aud pe moata mea dupa un minut zicand :"Ma(r)sh!"...ca si cum se adresa unui catel...eu o intreb ce-a apucat-o, la care ta-su zice: "O muscam eu de mana!"
(adica eu, Petre si Sofi), si o aud pe moata mea dupa un minut zicand :"Ma(r)sh!"...ca si cum se adresa unui catel...eu o intreb ce-a apucat-o, la care ta-su zice: "O muscam eu de mana!"
In seara asta butona la calculator, si cand am vrut sa o dau jos de pe scaun, mi-a zis "Lasa pace!"
Imi vorbeste fata!
Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

sinzi_ana spune:
sinzi_ana spune:
 Mada baietelul unei prietene spunea mereu mars...nici nu vorbea bine si la toti cateii cu stapan sau fara le spunea "mars acas!!!"...auzise la bunica-sa!!!
Nu mai vorbiti de varsta ca vreau sa uit ca imbatranim!!!!
Sinzi, Radu si David
si David
David

Fiquelle spune:
Fiquelle spune:
  Fetelor, am uitat sa va spun ca datorita lui July, care este o super draguta, am trecut cu bine ieri peste mica operatie de extirpare a alunitei de pe gat. July a fost de nota 10 si vreau sa ii multumesc inca o data pe aceasta cale!
Fetelor, am uitat sa va spun ca datorita lui July, care este o super draguta, am trecut cu bine ieri peste mica operatie de extirpare a alunitei de pe gat. July a fost de nota 10 si vreau sa ii multumesc inca o data pe aceasta cale!

Fiquelle spune:
Fiquelle spune:
 Sanzi, nu imbatranim, ne maturizam...
Ca doar abia dupa 30 de ani cica simtim intr-adevar placerea vietii...

crig72 spune:
crig72 spune:
 hehe Mada altii au trecut de mult de 30 de ani...  dar asa cum ai spus si tu ,dar sub alta forma, nu conteaza varsta conteaza atitudinea.(mi-a placut asta intr-o felicitare animata).
dar asa cum ai spus si tu ,dar sub alta forma, nu conteaza varsta conteaza atitudinea.(mi-a placut asta intr-o felicitare animata).
Mi-a placut mult cum spune Sofi  exact asa spunea si mariuca mea lasaaa paceee..hihi.
exact asa spunea si mariuca mea lasaaa paceee..hihi.
mav scuze dar n-am stiut ...vrei sa te trec in lista?(intreb si eu dupa ce am comis fapta)Mariuca nu-l spune inca pe r..hihi dar mai nou inventeaza tot felul de povesti.o sa va distrez maine ca acum e tarziu.
pupici la nazdravanii din poze!!si...
La multi ani Stefan!!
Cornelia sa-ti traiasca scumpii tai copilasi sa fie sanatosi si sa aveti cat mai multe bucurii alaturi de ei!
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank"> 
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea  Mariucai

sinzi_ana spune:
sinzi_ana spune:
 La multi ani Stefan!!!! Baiat mare are mami de acum...oau!! 1 an!!!
Petrecere frumoasa1!!!
Sinzi, Radu si David
si David
David

nastasie spune:
nastasie spune:
 la multi ani, stefan!sa fii sanatos si cuminte.
vic, merci pt complimente.s-a facut mare si face din ce in ce mai multe prostii.vad ca de azi dimineata a cam inceput sa tuseasca si iar probleme cu nasul.sebi ce mai face?dar tu?
o zi minunata tuturor.
albumul meu
adriana& razvan 01.11.2004
razvan 01.11.2004