Constanta la apel(73)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Salutare la toate Constantencele, sunt o aspiranta, de 4 ani inscrisa pe acest forum si sper sa trec cat de curand in clubul burticilor si al mamicilor, dar pana atunci sunt interesata de cosmetice, moda sport si alte activitati menite sa-mi faca viata mai frumoasa...

Stie cineva un salon (coafor) care foloseste produse de styling (vopsea de par) Joico? Vreau sa ma vopsesc ciocolatiu!

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna Kerstin, bine ai venit printre noi! spor la facut bb.....si succes mult. nu stiu de salon cu produse Joico....da ce, sunt singurii care fac ciocolatiu? sau e o nuanta pe care o vrei musai? eu am gasit un ciocolatiu suuper de la wella (chiar warm chocolate se numeste). e destul de inchis....dar frumos de tot!
Gabi, e frumos azi, ai dreptate....dar cica de seara iar ploua! pana maine seara e valabila avertizarea aia cu nujtu cati litri pe mp de apa...bleaaaaacks! vreau vacanta, inca nu v-am zis azi, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Roxi, hai la noi o tura ca de aproape doua saptamani avem peste 23 de grade, a venit vara si e asa de bine, umblu numai creanga, n-am chef de nimic pe acasa!!!!!!!!!
Ma minunez si eu cit o sa mai tina!
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

da, da, acuuush vin!!!! pe bune. ma dispera vremea asta urata. acum e soare intr-adevar....poate ne iarta cu ploaia.
poate n-ati inteles bine pe ziua de azi....vreau vacantaaaaa!!!

Mergi la inceput

Roxi, poti sa iei si baietii cu tine ca tot mi-a plecat socrela azi la Stuttgart si e pustiu tot palatul, camere ca la pensiune pe alese! O saptamana sint pe post de florareasa! Sa ud florile cu indicatii speciale unele zinic, altele la 2 zile, altceva nu mai fac! Vremea e bestiala, aer curat montan, totul de un verde superb, la prinz stau pe terasa sezlong si atipesc ca gindacii la soare, Vivien doarme si Patrick e la gradi!!!!
Aaaaa si eu vreau vacanta, dar mai avem anul asta de asteptat vreo 2 luni!!!!!!!!!
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

roxana, vacanta?te astept la sapat gradina.apoi te las sa zaci la soare.de abea astept sa montez pavilionul!si apropo roxa la mine nu ai nimik de facut, nu ai de dat cu aspiratorul nu ai de sters faianta si altele e genu asta.de ce? ptr ca nu exista faianta daca vrei sa stergi e in cutii, desfac special ptr tine o cutie si iti dau o carpa sa stergi.si nu ai nici aragaz de spalat.
narcisa ce liniste pe tine.
kerstin, bine ai venit printre noi!
adriana tu nu mai votezi cu noi?!
pupici.

jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Pupici la toatele fetele mele dragi din Constanta!
Alergatura multa la mine ,lipsa timp de net ...internat soacra in spital ( bine ca macar "deocamdat" nu-i nimik grav ,doar analize), asteptam sa vedem daca ne sunt date peste cap planurile de plecare de vineri !
Si vremea asta ,ufff!!
Sper sa nu mai faca "fite" si sa mai traga o repriza ca aseara ....

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Jone, liniste da stii tu proverbul: rau cu rau, da mai rau fara rau! Si oricum socrela mea a devenit pasnica de vreo 2 ani! Nu ne atingem reciproc coardele sensibile!

HAi sa va zic una de-ale lui Patrick aici duminica e ziua mamei si fac ceva la gradi pt. mamici; ieri vine si-mi zice ca el duminica are ziua mamei, poate-i cumpar un vaporas de plastic??! Io ii explic ca el cind va creste poate avea doar ziua tatalui, si doar Vivien o sa aibe ziua mamei, el nu si nu a stat bosumflat toata dupa-amiaza, incepuse sa si plinga ca vrea si el sa aibe ziua mamei! Si Vivi pe linga noi tipa cu gura cit o sura: Ziua mamei nu exista pt., tine!!!!!

narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

offf ,slaba activitate pe aici ,se pare ca am ramas singura !
Sunt cu un ochi la PC si cu unul pe cina mea ( pulpe de pui in sos de bere si rosii umplute cu orez la cuptor)pofta]!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salut!
Roxana unde ar dori "sufletzelul" tau sa-si petreaca vacanta? Neluand in calcul ofertele lui Jone si Narcisa.
Kerin bun venit in gasca si succes la "proiectul" bb .
Narcisa odihna placuta in lipsa soacrei. la cei doi micuti.
Lulu Pofta buna! Multa sanatate soacrei, nu de alta dar ar fi pacat sa ratezi plecarea la munte.

Perla calda de-a Alexandrei- casca de mama focului, foarte elegant isi duce manuta la gurita, dupa care ne anunta "mi-a venit somnul", taica-su o intreaba "pe unde ti-a venit somnul?" Alex raspunde:"prin gura.".
Eu personal nu mai vreau ploaie si gata. Nu-mi place umezeala (incep sa-mi rugineasca incheieturile )si noroiul.

O seara frumoasa!

poze cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput