Mamici de martie-aprilie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ameluta spune:

slutre mmicute!
zi m juns si noi cs.e tre bine cs!!!!ursc spitlele.
multumesc pt incurjri si sunt tre incntt de fptul c v- plcut ingersul meu.
sunt profund indrgostit de el.si s voi fi mereu.
v voi scrie pe lrg despre ziu in cre m devenit o mmic de ingers!
e cel mi frumos sentiment ir eu cteodt nu imi pot stpni lcrimile de bucurie.
ii multumesc lui Dumnezeu pt minune me mic.
v pupicesc pe tote si s ne trisc bebeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

sal

Fetele nu v-am mai scris si nici nu am apucat sa mai citesc pentru ca sunt tare suparata.
Bianca are torticolis si displazie de sold din cauza pozitiei din burtica.
Oricum dr. nu mi sa parut cine stie ce si maine vreau sa ma duc la Budimex sa consultam alt dr.
daca ati avut sau cunoasteti am nevoie de informatii.
Va rog
pupici

bb si tania

http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Hai Aida , hai Alexandra!

Felicitari Mara pentru bebe Iustin! Sa-ti creasca mare si sanatos! Hehe... I-ai luat-o inainte Aidei (dar vad ca nu cu mult, parca v-ati inteles).

Ciuf, na ca te-ai luat cu vorba si ne-ai zis povestea nasterii (si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea mea), cred ca ai inteles, acum neaparat trebuie complimentez si eu pentru darul povestirii.

KIM & printesa ALICIA
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

Aida, citit intimplator pe forum.
Debutat tzinerea de pumnuleti
Haide, baby Alexandra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

HAI AIDAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

Tania,Pispirica se pare ca are aceeasi problema cu muschiul de la gitut al fetitei.
In general,problema asta apare nu in burtica,ci la nasterea naturala cind bebe e in pozitie pelvina sau...la nasterea prin cezariana daca doctorul nu e destul de priceput sa scoata copilu aflat in pelvina...(ceea ma indoiesc daca ai nascut cu Dl.Prof.Marinescu)
In general displazia de sold se intilneste la fetite care au fost in pozitie pelvina si se rezolva fara operatie depistata la timp.
Te-ai gindit f.bine sa ceri si parerea unui alt doctor.Hai ca va fi bine!

Catrinel,sa stii ca si maica-mea a fost socata fiindca suedezii recomanda sa spalam copiluŽ doar 1 data-de 2 ori pe sapt.
Hai sa-ti spun cum privesc ei problema:fiind nordici,blonzi,cu piele sensibila,traind intr-o tara f.putin poluata,intr-un climat uscat si friguros,se gindesc ca pielea se va usca si descoama spalata prea des!Se spune totusi ca bebe se spala in functie de tipul de piele pe care il are.Bebeii mei au mostenit pielea f.deschisa si uscata atit de la mine cit si de la sot,de aceea i-am spalat doar de 2 ori pe sapt si iata ca au supravietuit!LOL

Despre "acnee",baietelul mare a avut aproape 4 luni si mi s-a spus ca e dermatita atopica.Soacra zice ca in popor se numesc "bubite de la lapte" si ca si sotuŽ a facut cind era bebe...Mie mi-au spus ca se vindeca cu un unguent pe baza de cortizon,dar nu mi-a venit sa-l dau pe bebe mic cu asa ceva...

Exercitiile pt abdomen i le-am scris Laurei Ioana AICI

Andreea-Georgiana,eu am aici o prietena suedeza care a nascut tot anul asta si bebe al ei de la 2 luni in sus dormea toata noaptea fara sa se scoale sa bea laptic!A crescut foarte bine asa ca nu-ti face probleme daca fetita creste cum trebuie!

Polixeni,am trecut numele baietelului tau pe listuta.Bine ca ati rezolvat intr-un fel sau altuŽ problemuta ...
Sa stii ca m-am gindit mereu la tine din cauza asta...Si eu am dat ieri la gravat linguritele de botez pe care bebe le-a primit de la nasi...(noi am gravat dupa asa ca sa fim mai siguri)

HAI AIDAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

va pup pe toate
Mariana
mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

FELICITARI, MARA !! SA-TI TRAIASCA PUIUL IUSTIN, SA FIE SANATOS SI SA-TI ADUCA NUMAI BUCURII !

HAI, AIDA ! HAI, AIDA ! HAI, AIDA !!!

Serj, iubita, te pup ! Bebe Andrei e bine, mercic de intrebare Zici ca ai scos-o pe Ambra la plaja ? Imbracata, sau la pielicica goala si bine unsa ?

Catrinel, ce bine ca ati scapat de 2 pampersi ! Pe noi abia dupa 3 luni ne-a chemat la eco sa vedem daca are sau nu displazia aia nenorocita. Apropo, Tania, eu zic sa intrebi si la mamici de ian-feb de doctori .... Imi pare rau de Biencuta ta ....

Maine implinim si noi 2 luni si cu ocazia asta am cumparat un carusel muzical si l-am montat la patutul lui bebe. Si cu ocazia asta mi-am gasit servici, trebuie sa invart mereu de cheita, ca se termina melodia repede, ce ma enerveaza.

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

HAI, AIDA! HAI, AIDA! HAI, AIDA!

Catrinel

Tania nu descuraja Sanatate Biancai

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

HAI AIDA ! HAI AIDA! HAI AIDA!
Deci Alexandra s-a hotarat sa vina singurica pana la urma! Ma bucur ca ai scapat de inducere si iti pumnii stransi sa ai parte de o nastere usoara si rapida! Hai ca o prinzi repede din urma pe Mara, ti-a facut pofta de nascut

Tania si fetita mea are displazie, de fapt la ecografie s-a situat la limita de dispazie de sold si de la 6 saptamani suntem cu aparat, e ca un ham , aici ii zice sina. Uita-te la poza Annei din albumul comun, e usor de purtat si a avut si efect, saptamana trecuta am fost la control si situatia s-a imbunatatit muuuult cu solduletele ei. De ce iti spun sa te uiti la poza,pentru ca sunt tipuri diferite de aparate si cel pe care l-a primit Anna e printre cele mai bune, sunt altele care au o tablie groasa la spate si in care se incalzeste ingrozitor bb, ai grija sa discuti cu ortopedul. Nu-ti fie teama ca se rezolva si e mai bine acum decat mai tarziu, vei vedea ca o sa fie bine Bianca. si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Auleo fetelor,
Am o durere-n git foarte nasoala si cred ca nici bebe nu e prea bine deoarece nu a baut toata ziua decit 200 ml si alea cu cite eforturi...
Toata dupa-amiaza l-am transportat in brate si tot plinge...Probabil a adus Matei vreun microb de la gradinita...Sper sa nu fie otita(care e mai frecventa la cei hraniti cu bibe)...
Gata,m-am plins destul!

Kim,pai s-ar putea ca Mara si Aida sa nasca in aceeasi zi dat fiind diferenta de fus orar...Eu creŽca n-o sa dorm la noapte pina cind nu citesc ca a nascut si totul e okay cu amindoua...

Laura_ioana,imi pare bine ca ai gasit mesajul meu in care iti scriam despre exercitiile pt.refacerea abdomenului dupa cezariana.
Eu am bintuit dupa ele o groaza pina le-am gasit din nou ca sa-i dau link-ul si lui Catrinel...

O dupa-amiaza/dimineata frumoasa tuturor
Mariana

Mergi la inceput

HAI AIDAAAAAAAA!!!!!!!

Kim,sa inteleg ca Aida are celularul la "purtator"?

Mariana

Mergi la inceput