Mamici de martie-aprilie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 10
ciuf spune:
Salutare, fetele
Mai-mai-mai, ce de evenimente.
Aida, tinem pumnii sa nu ai contractii prea dureroase si bb ssa iasa repede afara. Sa fie totul bine! Sa te refaci repede.
Kim, tu ne tii la curent, da? Puiuta ta ce mai face?
Mara, felicitari pentru baietelul tau. Mai fetelor, staturati voi amandoua pe baricade si vad ca tot impreuna nascurati. In aceeasi zi. Refacere usoara.
Ameluta, bine ati venit acasa. Te cred ca esti captivata de micutul tau. Ca asa si eu ma uit la Eva si ii multumesc lui Dzeu pentru ce copil mi-a dat. O vad asa de frumoasa si ... rautacioasa. Ma scoala noaptea de nu mai stiu de capul meu.
Ar sta cu sanul in gura cu orele. In fund nu pot sta ca mi s-au spart hemoroizii si e chin mare pe mine, ca sa nu mai spun ca am si epiziotomia care inca ma deranjaza (e o splendoare la fundul meu
), azi-noapte am reusit sa o alaptez stand intinsa in pat pe o parte. Eh, pai cand ma trezii de dim. nu mai puteam sa ma misc de durere de spate. Asa ca nici nu stiu ce pozitii sa mai adopt.
Mariana, m-ai imbolnavit la cum arati. Hai-mai esti chiar tu???? Esti o tipa super. Cum naiba faci sa arati asa? Da-mi sfaturi, te roooooog. Ti-am zis ca eu am o burtica de zici ca sunt in luna a cincea (asa ma complimenta mama-soacra dupa ce l-am nascut pe Luca).
Tania, imi pare tare rau de micuta ta. Dar cauta alt doctor si vei vedea ca se vor rezolva. Displazia cu cat e depistata mai timpuriu, cu atat se rezolva mai repede. Torticolisul va trece cu masaj local si cu timpul pentru ca muschii sunt in dezvoltare. Ai grija sa nu doarma numai pe o parte si cu caputul stramb. Diagnosticul asta e ingrijorator cand e copilul mai mare si atunci se rezolva chirurgical. Dar la o asa varsta de frageda nu te ingrijora. Eu inteleg ce e in sufletul tau, dar ai incredere ca totul va fi bine. Pup Biencuta.
Polixeni, imi plac ambele nume. Ma bucur ca v-ati decis la ele.
Celelalte mamici unde sunteti?
Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
mihaser spune:
salutare!
Hai Aida! Abia astept sa o vad pe mult asteptata bebelina! Doamne ce emotii am!
Tania si bebe al meu e suspect de displazie de sold, insa pana la 4 luni cand fac eco nu stiu nimic sigur...ce doctor ti-a spus tie ca sigur are displazie?
Mariana sanatate la bebe! 
Mihaela, mami de Cristian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
mariana_1976 spune:
Ciuf,
Tu esti o draguta!
Eu lucrez cu prescolarii,mai exact, ii invat sa innoate...De asta cred ca mi s-a retras burtica mai repede.(eu aveam si niste muschiuleti abdominali antrenati dinainte).Operatia insa m-a invalidizat 2 saptamini si plingeam ca un copil ca ma stringeau blugii...In plus,mai sunt si o obsedata de "silueta",ceea ce nu doresc niciuneia dintre mamicile de la noi...Sotul lucreaza si el in domeniul sportului...Asa ca vezi tu, am o multime de "scuze"...
Ameluta,bine ai revenit!Ce rapida ai fost!Pozicile sunt super! Sa va bucurati in fiecare zi de baietelul vostru si sa fiti fericiti intotdeauna!

Mihaela
Mariana
mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)
mariana_1976 spune:
Fetelor,
DaŽ povestea nasterii lui David al Tinei ati vazut-o?
O gasiti AICI
numai bine tuturor
Mariana
Tina_Welsh spune:
Pfoai ce de evenimente!Mai mai!Doar ce-am fost si noi pana la Mark la munca,deh sa se laude taticul cu flacaul si uite cate s-au intamplat pe forum!
Ameluta,n-am apucat sa te felicit!Bine ai venit acasa,si bebe sa iti aduca numai bucurie!
Mara,felicitari!Bebe Iustin bine ai venit pe lume!
Aida,ai scapat de inducere!Ura!Hai ca facem galerie!
Hai AIda!!Hai Aida!!Hai AIda!!

Deci gagici,dupa ce primim vestea de la AIda ca a nascut,predam stafeta mamicilor de mai-iunie si ne mutam la scutece nu?
Catrinel17,multumesc de intrebare,sunt bine.CU David pe-aici.Am o problema cu el,cred ca e de la nasul infundat cu mucisori,ca nu am luat nici o masura pana acum ca asa mi-au zis moasele,sa las sa treaca de la sine,numa ca..uite cand mananca,se inneaca,si plange,si tuseste si se inroseste si se screme si face in tot felul!Abia astept maine cand vine pediatra in vizita sa vedem care este baiul!
Fetelor,o intrebare am,la voi bebelusii a facut vreodata kaki cu putin sange?DAr putinnnnnnn de tot,aproape microscopic!
Am citit intr-o carte pt bebelusi pe care o am si scrie ca se poate intampla daca e constipat..dar cum imi dau seama daca e constipat?Ca kaki nu era foarte tare,era mai gros decat de obicei si cam atat..dar nu foarte mult!SUnt putin ingrijorata..daca vi s-a intamplat sa imi scrieti si mie aici!
MAriana1976 

!
Tina
si
David
Poze cu
David
Eu si Mark
mariana_1976 spune:
Tina,pentru nasul infundat eu am folosit ser fiziologic.(apa+sare)
Despre problemuta cu kki,sa nu te ingrijorezi,probabil s-au spart niste vinisoare f.minuscule cind a incercat el sa faca asa un kki maricel,nu e neaparat constipat.
Eu am deja frisoane si scriu clantanind din dinti...
Daca nu apar pina miine dupa-amiaza sunt probabil la doctor cu bebe ca fara reteta nu-i pot lua medicamentul pt.otita...
Va pup pe toate
Mariana
Tina_Welsh spune:
Mariana,dar ce ai patit?De ce ai frisoane?Iti multumesc mult pt raspuns.Deci mucisorii sunt..ca asta banuiam si eu.AM comandat pe internet o pompita de nas si sper sa ajunga cat mai curand!
Insanatosire grabnica!

Tina
si
David
Poze cu
David
Eu si Mark
kim spune:
Da, Mariana, Aida are celularul la purtator, doar ca momentan nu raspunde, asa ca nu am vesti deocamdata. De indata ce aflu ca nascut, va anunt.
Ciuf, ca intrebai de puiuta mea, doarme aici in balansoar langa mine, e o scumpica, azi tare am laudat-o ca e cuminte, parca nici nu am copil in casa. Cum vrea sa planga un pic cum ii schimb pozitia, o dragalesc, mai nou ii place s-o tin in brate pe burta, cu mana mea sub burtica ei (pozitie de colici, o stiti?).
Tina, nu stiu ce sa zic, mai bine ar fi sa intrebi dr. ca sa fii sigura.
KIM & printesa ALICIA 
photos
kim spune:
Tina
Cu mucisorii, nu sta dupa pompita, am si eu dar o gasesc inutila deocamdata. Eu folosesc solutie salina, ii pun in nasuc cu o siringa ( tot asa poti sa folosesti o pipeta) si apoi scot mucisorii f usor cu betigase de curatat urechile (Q-tips).
KIM & printesa ALICIA 
photos
ama_kaly spune:
Am revenit si noi acasa.Am nascut joi, 27aprilie ora 23:10 un baietel de 3350gr, Apgar 9, 52cm prin cezariana.Treceti-ne si pe noi pe lista.Am pus si poze cu bebe la Seby-primele zile.
Poze mami, tati si Seby