Mamici de martie-aprilie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Tina,
Acum citeva minute am pus ultima versiune a listutei astea in NotePad.
Ramine de trecut doar Aida dupa ce aflam veshtile...

Cred ca Matei al meu o fi adus de la gradinita vreun microb...Se pare ca am racit mai puternic,am deja 38´1 grade,ma cam doare spatele,gitul,tremur..deci virus!

pe Davidut voinicel!

Strig doar virtual(ca vad eu nici cu vocea nu mai stau "forte" ...)
HAI AIDAAAAAAAAAAA!!!!

numai bine
Mariana
mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Mesaj de la Aida:

"Inca astept contractii mai puternice, am ales sa ma
induca daca in 3-4 ore nu devin regulate. poti sa
crezi ca m-ar fi trimis acasa??? cu apa curgind ca de
la robinet. vezi ca nu putem raspunde la mobil. pup."

KIM & printesa ALICIA
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Fetele din Bucuresti,spuneti-mi va rog si mie un nr de tel si impresiile de la un ecograf tridimensional din capitala,va rooog mult.

amakaly si Sebi,bine ati ajuns acasa scumpilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

buona sera, ragazze e reclama - reclama mascata !

AIDA, NU POT SA ZIC DECAT:

IN CONTINUARE, NE GANDIM LA TINE SI ITI TINENM TOTI PUMNISORII!

Amalia, bine ai revenit! am vazut pozele cu Seby, e un dulce cum sta el asa cu ochisorii larg deschisi din primele zile! sa te bucuri de el la max!!!

Mariana, merci mult pentru informatiile despre formula ...sa stii ca mie imi place la nebunie vremea asta, adica nu prea sunt in largul meu vara cand e super cald , asa insa mi se pare cel mai fain; la voi pe cand temperaturi ridicate si pomisori infloriti? oricum, exista si varianta beta: va luati de manuta cu mic, cu mare..si hop la ROmania
P.S. rezolvam noi cu cazarea

Ciuf, foarte frumoasa povestea nasterii! pe un colac de inot umflat ai incercat sa stai?asa am citit pe la mamici mai avansate (ian-feb)...sa stii ca si eu o mai alaptez culcata, mai ales dimineata cand imi e prea lene , si la fel, ma trezesc anchilozata toatadar mai nou si de la alaptat in fund ma doare spatele, dar..dar...m-am apucat de exercitii si eu!!!

AndreeaGeorgiana, si eu si Bianca!titza mea are destul de rar episoade de genul asta cu plans, insa, o fi bine, o fi rau, eu NU pot sa o las acolo sa planga.....adica ma gandesc ca ea incearca sa imi semnaleze ceva, chiar daca numai pur nevoia de a fi tinuta in brate sau de a ma simti langa ea..si cat e asa de mica, nu pot sa ii refuz asta vreau sa se simta in siguranta si sa stie ca daca are vreo problemuta, mami e langa ea...Cand o creste mai mare, daca devine mica santajista , exista si dezvat, insa acum nu...A, am observat ca functioneaza f bine plimbarea cu masina prin cele mai mari gropi si..slava domnului, avem destule...

Polixeni, eu nu pot sa zic ca Bianca a avut colici pana acum; a avut, ce-i drept, momente cand avea crampe sau pirtzulete care nu vroiau sa iasa, insa nu f des; Pentru colici, cred ca deja stii remediile cu tinutul langa tine pe burtica, eventual peau-a-peau (daca asa se scrie, pielicica pe pielicica), plimbatul prin casa..sau diversele ceiuturi sau siropele...Pupam si speram sa va fie mai bine!

Tania, voi la ce dr ati fost?noi am dus fetita la Medlife la Dr Stamate..cica ar fi renumit ca echografist, mie nu mi s-a parut f implicat (ne-a expediat repede), insa la noi a descoperit ca e ok; poate daca ar fi fost ceva, s-ar fi purtat altfel. Numai de el stiu din pacate....Oricum, nu te ingrijora prea tare; cat era Bianca suspecta de displazie, eu m-am documentat f mult si sa stii ca e ceva obisnuit, mai ales la fetite, sau la bebei care au fost in prezentatie perlviana sau care, din pacate, au fost scosi mai brutal de dr-i la cezariana....Si cu cat o descopera mai repede cu atat mai bine; trebuie doar sa poarte un mic device, care nu o sa o deranjeze acum cat e micuta(acu am vazut ca la fel ti-a scris si Mariana )

Mariana, ai grija cu raceala! pupam si sper ca te simti mai bine!

Biencuta doarme dupa ce a stat treaza aproape toata dupa-masa, cred ca deja ii place sa socializeze...iar noi ne indopam cu Fornetti, mancare sanatoasa si dietetica...

Intrebarea serii: o fi vreo problema mare pt bebe daca eu nu mananc carne f des?ideea e ca sotul e vegetarian, si nici eu nu mai am multe pana acolo, dar mai bag niste puiutz de cateva ori pe saptamana, si alte tipuri de carne, dar rar...Ma gandesc sa nu fie vreo problema ca o alaptez si nu e lapticul cum trebuie...Proteine oricum imi iau, dar vegetale....Si chiar si zilele alea in care mananc carne, o fac cu forta, ca mi=a scazut de tot apetitul...

Noah, va las si mai iau o gura de Fornetti
Pupam,

Noe si Anne Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

I-am trimis Aidei un SMS,la nr. din listuta.Sper sa fie cel corect.Oricum,tinem pumnii f.f.f.f.stransi!
Hai,Aidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Tina,nu te mai chinui cu pompita.Eu,pana sa descopar batista bebelusului,nu am reusit nicicum sa-i scot mucisorii bebitei.Urla,imi dadea peste mana si sfarseam prin a o lasa balta,iar ea avea vesnic nasucul infundat.Acum,de cand cu minunatul aspirator nazal,scoatem si secretiile din gatut. pt. tine si pt. baieti(Mark cel mare si Davidut...cel mare)

Delia,intra pe www.cmu.ro si cauta nr. de la sediul din Clucerului.Acolo au 3-4D si dr.f. buni(Iosup si Dinu)

Mariana,vreau si eu sa inot!!!!!Sau sa arat ca tine...fara inot...
Sanatate multa si...ai grija de tine ca sunt cateva persoane care nu pot sta fara tine prea multa vreme!

Ama Kaly,bine ai revenit,cu tot cu Sebi scump de tot!

Hai,Aidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Moama...naste aida????Tinem pumnii sa fie o nastere rapida si usoara si pentru mami si pentru bebe!!!Deci...HAI AIDAAAAAAAAAAAAAA!!!!
ANDREEA GEORGIANA poate ma lamuresti si pe mine cum reusesti la frumusetea aia de kupil sau ce metoda a scoaterii mucisorilor din trompeta folosesti ca io la beba_mica a mea nu am reusit nicicum...noroc ca mai stranuta ea si de la seru` ala fiziologic ii mai sar afara singuri......ca io n-am reusit deloc si asta ma cam dispera...asa ca astept de la tine o explicatiune mai cu lux de amanunte......multumim anticipat!!!!
Ah, si mai am o intrebare la fetele din Romanika...voi de care ceai de colici dati la bebi...Baby Calm sau Baby Drink???...ca io pe langa Sab Simplex as vrea sa ii dau si ceva ceiut...preventiv, ca pana acu` ne-a ferit Doamne, Doamne de nasolicii aia de colici...
ama bine ai revenit acasa cu micutul Seby...care are un botic de ratusca de iti vine sa-l papi!!!!Sa va traiasca si sa fie sanatos!!!

Io de beba_mica (13.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Am pus cateva pozici noi din vacanta la albumul lui Rudy,care a fost tare cuminte in deplasare precum si in avion.Promit mai multe poze in zilele viitoare.

Aida nastere usoara si bebita sanatoasa si norocoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Bine ai venit acasa, ama-kaly, e tare dragutz Seby, eu zic ca seamana cu tine la guritza.

Delia, tot asa smecher e Rudy al tau, ba il mai duci si la plaja, s-a si bronzat! il dai cu protectie solara? ca Alicia mea parca si de la vant se coloreaza... Pacat insa ca a plouat azi toata ziua, dar chiar de plaja nu e la noi nici in zilele calde...

Biata Aida, tot cu gandul la ea sunt, ce zi trebuie sa fie pt ea si sotul ei! (Alexandra nu pare sa se grabeasca) sper sa scape cat de repede si s-o felicitam in urmatoarele ore!

KIM & printesa ALICIA
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Fetelor cate mai sunteti " nenascute"la mamici de martie aprilie?

AIDA sarcina usoara si sa vii sa ne ridici si noua moralul la mamici de septembrie-octombrie 2006!!!

HAIDETI FETELOR TRECETI LA SCUTECE!!

20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Milioane de pupici tuturor fetelor ....
Felicitari tutror pentru minunile pe care le-ati adus pe lume!

Eu abia acum am reusit sa imi instalez PC-ul acasa si sper sa ma primiti inapoi printre voi, ca tare dor mi-a fost....
Povestea noastra nu a fost una minunata asa cum ne-am fi dorit, dar tot ce a fost rau a trecut, si cel mai important e ca acum eu sunt bine si ca am cea mai minunata fetita din lume !
Am nascut pe 30 martie si pe 7 aprilie am venit cu beba acasa, sperand ca totul va fi minunat. Insa nu a fost asa. Cezariana mea s-a infectat, doctorul Stretean a fost depasit de situatie si, ca orice doctor cu orgoliu si mandrie, in loc sa imi spuna ca nu mai tine de el, m-a curatat doar superficial, iar infectia a luat-o la trap in jos, catre muschi, uter si ce a mai gasit in cale. Noroc ca dupa cateva zile, ingrozita de durerea pe care trebuia sa o suport, am decis sa nu mai merg la el (taiase si curatase pe viu, fara pic de anestezie...). Asa am ajuns la un chirurg plastician, cel mai bun din zona, care mi-a spus ca in ziua urmatoare trebuia sa ma deschida si sa curete ce era acolo. Trist a fost ca mi s-a interzis sa mai alaptez, si ca beba mea papa lapte praf...
M-am internat, m-a operat, mi-a curatat tot ce era "stricat" pe acolo, a taiat o bucata din muschiul meu necrozat si mi-a lasat burta deschisa o saptamana, timp in care eram pansata de doua ori pe zi, procedura pe care prefer sa nu v-o descriu. A doua interventie a insemnat o noua curatare si o micsorare a operatiei (nu prea stiu eu ce a micsorat ca e mare cat China operatia mea!!!), dupa care m-a cusut si abia joi merg sa scoata firele...

Cam asta a fost in mare, in foarte mare, povestea nasterii mele.
Maia e bine, papa lapte praf, doarme bine, daca nu o doare burtica doarme chiar si 4 ore, si e o minune de copil.
Voi incerca sa mai citesc din urma, sa aflu cum a fost la voi, iar in zilele ce urmeaza, o sa pun pozici cu Maia sa vedeti ce frumoasa e .....

acum va pup si va doresc tot ce e mai bun.
Cu drag,
adar si maia

adar si bebelina MAIA
minunea mea

Mergi la inceput