Mamici de martie-aprilie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Ameluta, deja acasa? Cum te simti?

Tania, chestia cu displazia se rezolva repede, daca e luata din timp... Si cu torticolis, e nevoie de ceva fizioterapie. E neplacut, clar, dar se rezolva fara probleme! Bianca!

Irina, Mihaser, oare de ce se face eco asa de tirziu? Aici se face la 6 sapt... Nu ii puteti convinge sa mergeti mai devreme? Dar la baieti e mai rara chestia asta!

Cat, e asa de dulce Anna Lia! O frumusete de fetita!

Mariana, multumesc pt exercitii esti o dragutza, ca intotdeauna! Imi pare rau de chestia cu virusul, ce ghinion! Ai grija de tine! Oare chiar otita sa aiba bebe?...

Uff, ciuf, nasol cu hemoroizii si ruptura! E buna ideea cu colacul! De cite ori te scoala Eva?

Tina, cit de des face kk David? Si cum naiba ai depistat picatura aia mica mica? Ai ochi de mami adevarata!!

Ama, Seby e un scump! Sa-ti traiasca!

Lady hawk, azi mi-a zis doctoritza sa o las mai moale cu SAB SIMPLEX, ca are conservanti, sa ii dau cu ceaiuri, masaj pe burtica, supozitoare cu chimen, etc, chestii naturale. Io stiu... Ce sa zic, o sa incerc sa ma descurc fara...

Adar... brrrr, doamne, ce nebunie!! Groaznica faza... Bine ca esti mai bine si ca Maia e OK, abia astept pozicile!!!

stim ceva nou de Aida? Hai Aida!!!

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Delia, am vazut pozele, Rudy e un scump foc, si tu arati excelent! super faina frizura, si iti sta bine culoarea asta de par!

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Delia, tare fainele pozele din Florida. Si Rudy pare asa de maricel!!! Sa-ti traiasca.
Ama, bine ati revenit. Seby e un frumos si bucalat. Parca ar semana cu tine. Felicitari.
Adar, imi pare rau ca ai trecut prin atatea probleme. Sa fii sanatoasa si bblina creste ea mare si cu lapte praf.
Saraca Aida, bag de seama ca se cam chinuie.
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Adar,...of prin ce-ai trecut!Bine ca nu ai stat asa pe baza primului doctor.....felicitari pentru bebita Maia!

Kim,l-am dat cu o crema de bebei si tot l-a prins soarele pe fata,asta pt ca el e f deschis la culoare si crema respectiva avea indice de protectie mic,adica 15,....dar acum am gasit una cu 50.Mai nou Rudy gangureste si se cere in brate,adica cum vede om apropriindu-se intinde mainile si se agia intr-un hal....de mai mare rasul cu el,si....gangureste si zambeste,eh,tre sa-mi laud si eu puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Hai Aida, hai Alexandra! Cei din urma vor fi cei dintai!!!!! asteptam vesti cu sufletul la gura! Sa dea Domnul sa fie totul ok cu tine si cu micuta si sa va intoarceti cu bine acasa.
Am vazut ca s-a vorbit de suzeta. Aici se recomanda fiind foarte buna pentru intarirea maxilarelor, pentru atunci cand incepe sa le creasca dintisorii si pentru a-i obisnui pe bebei sa respire pe nas. Insa, culmea e ca nu-mi amintesc sa fi vazut bebei de japonezi cu suzeta in gura... In Romania o pediatra i-a spus mamei sa nu-i dau caci e purtatoare de multi microbi si exista riscul sa faca anumite ciuperci in gura. Da eu tot i-o dau.... Cat despre atunci cand ii e foame nu reusesc sa o pacalesc decat maximum 15 minute. O scuipa si incepe sa urle pana se ineaca daca intarzii cumva. Noaptea e alta poveste... O molfaie cateva secunde si adoarme la loc.
Mariana, exercitiile care le-ai dat tu sunt pentru retragerea uterului sau.... pt grasime? Ca eu am un colac tare urat si as vrea sa scap de el... Si Maria mananca la fel cat baietii tai si tare ma streseaza dar acum m-am mai linistit... Am incercat sa o fortez sa-i dau 140 dar mi-au iesit peri albi, asa ca merge in continuare cu 100-120, problema e ca nu mananca noaptea... doarme bustean!
Mihaser Maria e bine, deocamdata nu are nici o simptoma (maini picioare reci, vineti, luat in greutat putin). Ea dimpotriva, daca in prima luna a pus numai 600 de grame, in a doua a pus dublu, 1kg 200, chiar azi face doua luni si are aproape 4700, plus ca e foarte vioaie. La doctor am mai fost dar mare lucru nu ne-a zis, doar ii urmareste evolutia si in caz ca apar probleme se intervine cu operatia. Eu sper din tot sufletul sa nu fie nevoie, Maria sa fie puternica si sa se rezolve de la sine...
Ileana concediu placut in Romania, sa vii proaspata, pregatita pentru un nou inceput! Te asteptam la scutece!
Cameliada ce cavaler frumos aveti voi acolo! Pupici la ochios!
Ameluta si MaraFELICITARI! Sa va traiasca puii sa fie sanatosi sa va aduca numai bucurii.
Lady Hawk incearca cu glicerina boraxata pt sani. Mie mi s-au reparat imediat.
Luizax Giulia e o frumusete. Si nici fratiorul nu e mai prejos! Vrem si poze cu mamica graviduta!
Otilica sa-ti traiasca puii. Doi cavaleri pe cinste!
A facut Maria kk. O schimb si revin.

rocsana si bebe maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Nici o veste de la Aida?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Aida, Doamne ajuta sa scapi rapid si usor! Bebelina sanatoasa!
Fetelor, Aida va cere epidurala, nu?

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Gata.
Corina FELICITARI! Sa-ti traiasca Tudor si sa fie sanatos si voinic. Biata de tine si cu doi copii si cu piciorul in ghips...
Tina pai e frumos asa sa te iei cu una cu alta si sa uiti?! Pupici lui David. Cum creste?
Monica ce mare s-a facut Matei! Ce rotunjor si frumusel e! Si eu cred ca seamana cu Vladut?
Ciuf tare faza cu burtica! Eu am ramas dupa cum spuneam cu un colac de grasime si cu 8 kile in plus. Numai 9 se dusesera. Multumim pt aprecieri... am facut sedinta foto ca a fost ziua lu bunica-sa si i-am dat cadou o poza de-a Mariei in rama. Tare faza nasterii si pozele sunt tare frumoase. Bebitza seamana cu Luca cumva?
Andreea Georgiana si Maria plange uneori inainte de culcare. Si stiu ca nu o doare nimic... plange de oboseala. Si eu zic sa o luati in brate, caci este foarte important pentru bebei sa se simta alintati, protejati, in siguranta. Am citit mai demult un studiu care infirma teoria cu invatatul bebeiilor in brate. Spunea ca dimpotriva, un bebelus trebuie tinut cat mai mult in brate, asta ajutanu-l la maturitate sa devina un individ puternic, responsabil, matur. Cica personalitatea noastra ca adult depinde foarte mult de prima perioada a vietii. Un bebelus care se simte singur, caruia nu i se raspunde atunci cand cere ceva (plange) va deveni un adult slab, se va adapta greu societatii, nu va avea incredere in cei din jurul lui si ii va veni foarte greu sa ia singur decizii de unul singur. Si Maria ca si Thea doarme mult noaptea. Ieri de ex s-a culcat la 23 si s-a trezit la 7.30. Pe mine ma ajuta... ce sa zic, dar as prefera sa se trezeasca sa pape.
Polixeni felicitari pentru nume! Sa stii ca e foarte frumos, sa nu fii suparata ca ai facut compromisul.
Catrinel noi facem baita zi de zi si aici asa se recomanda. E important pentru circulatie, pentru muschi, plus ca ei transpira fiind tinuti mai mult pe spate. Felicitari pt cele 4 kg! Cat despre acnee, Mariei i-a trecut cu apa fiarta si racita si sapun Johnson de ala solid.
Tania multa sanatate micutei!
Mariana sper sa fie totul ok cu bebe iar tie insanatosire grabnica!
Noe eu mananc carne zilnic.
Adar biata de tine... Ca si cum ai fi facut doua cezariene! ufff doctorii astia!

Ma pun sa vad pozele ca am ramas in urma tare. Pupici si inca o data

HAI AIDA!!!!!!!!!!!

rocsana si bebe maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Nu stiu nimic de Aida, ma rog sa fie bine si sa scape repede.

KIM & printesa ALICIA
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mey da' ce-o face Aida? Cum a ramas? Anunta ea sau sotul ei venirea pe lume a Alexandrei? Ufff, nu mai am rabdare

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput