"cine salveaza o viata, salveaza o lume"
Raspunsuri - Pagina 9
Liana30 spune:
sper din tot sufletul sa reuseasca!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
mari_paun spune:
Adriana,
sunt mamica Emei, fetita de 4 ani autista. Am un subiect activ ca si tine, "ajutati la terapia pt Ema". as vrea daca ai putea sa-mi dai si mie adresa fam. Columbeanu, poate citeste si povestea noastra.
Multumesc
Mari si Ema
www.help-ema.puls-il.ro
akella spune:
Fetelor, ce vesti mai aveti despre Adriana? Ultimele vesti erau despre faptul ca nu se simtea bine deloc si ca a fost din nou internata, impreuna cu Ileana. Sper din tot sufletul sa-si fi revenit si sa prinda puteri.
bonsai spune:
cine ne mai poate tine la curent cu evolutia Adrianei?
As vres sa stiu cand va pleca spre china si cate ceva despre cum a progresat postoperator,pt ca am o cunostinta cu o fetita tot cu paralizie cerebrala,familie care a fost foarte interesata de cazul Adrianei,mai ales ca si ei ar dori sa incerce varianta China!
ILIS spune:
Buna tuturor.Acum Adriana se simte mai bine si asteptam cu nerabdare sa primim raspuns cu reprogramarea pentru operatie.S-ar putea sa plecam in China luna aceasta. Oricum va vom tine la curent cu absolut tot.
Multa sanatate ,noroc tututor copilasilor si sa aveti mereu incredere in Dumnezeu .
Cu drag, Ileana si Viorel.
Liana30 spune:
ILIS cat ma bucur!!ma rog sa va programeze cat mai repede!!Doamne ajuta!!!
eu sunt aici si va sustin incontinuare!!!Veti reusi!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
ILIS spune:
Iti multumim mult Liana, sa dea bunul Dumnezeu sa se insanatoseasca toti copilasii nostri, ai tuturor .
Multa sanatate.
POZE CU ADRIANA www.imagestation.com/members/ILEANAS
doinabita spune:
Ilis si noi ne rugam pentru voi!sa va intoarceti sanatosi si sa ne spuneti si noua cum e acolo!
Doina si Dan Bita.
bita doina
ILIS spune:
Multumim foarte mult Lynnette, esti o prietena adevarata.
Multa sanatate scumpisorului de Dragos si voua si tot binele din lume.Cu drag, Ileana si Viorel.
ILIS spune:
Multumim mult Doina, si noi ne rugam pentru toti copilasii care sufera, sa dea bunul Dumnezeu sa fie bine.Dupa ce ne intoarcem din China, va vom tine la curent cu starea de sanatate a ingerasului nostru.
Pentru toti cei interesati despre spitalul XISHAN din Beijing, unde este programata fetita noastra pentru operatie, va dam urmatoarele informatii : site-ul este www.nrrfr.com dati click pe "cancel", dupa care puteti vizualiza versiunea in limba engleza. In fereastra "pacients data " , la "cerebral palsy" puteti afla amanunte despre 3 copii care sufera de paralizie cerebrala, operati in acest spital, dintre care si fetita Laviniei Milosovici, care a facut progrese mari dupa aceasta interventie chirurgicala.
alte detalii despre XISHAN HOSPITAL :
http://www.nrrfr.com/bbs_English_nr.asp?type_name=&classid=219
Multa sanatate tuturor si multa bafta.