Clubul optimistelor (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

care n-am avut noroc pe lume...
Addinelu vezi mama cum faci sa ne arati si noua specimenu' ca io ma indragostii deja din ce spusasi prima data. Si acu vii si spui ca e si bun? Adica bun asa cum inteleg io, nu? .Daca are si okii verzi... m-ai spart de tot. Imi tai venele...

Sper ca te-ai prins ca glumesc. Ma bucur pentru prietene ta.

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna seara !
Nu am disparut , dar e mai bine sa evit sa ma plimb pe DC pana nu aflu care-i treaba cu tipa.Dar imi mentin parerea , nu imi place si nu sunt fitoasa.....dar vb unei amice de pe forum: e maritata, e urata, e mai batrna asa ca ai liber al sefullllllllllllll...dragutul de el..a venit azi pe la shwr si era vesel, am avut o comunicare excelenta si mi-a zis ca joi sa ne vedem la fabrica..la acre eu ma uit luns is il intreb din priviri..el zice , da joi, d c , xca maine aveti training si ...joi...la care zic :ok , dar faci cinste ,el " dar ce joi e 4 ?" DAAAAAAAAAAAAAAAA
E ZIUA LUI ...a zis ca face cinste...dar nu am cadou...si nu stiu ce sa ii iau..HELP! ASTEPT IDEI !

CORINA, FELICITARI PT REUSITA TESTULUI SI MULTA SANATATE SI REFACERE USOARA TATAL TAU!

STUDIOASELOR, SPOR LA INVATAT.

Nasicile, ajutor!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Sun si Georgi, v-ati inscris la "clubul nasicelor de 2006"?

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

hopa.... am aflat secretul...
La Multi Ani de pe acum.Sa-mi traiasca finul bey.....!!!

Scapasi de griji ca e aia maritata, ai? De-aia nu mai ziceai tu nimic azi.

Si apropos de seful.Daca-i taur... de-aia se lasa asa greu ca si io am doi frati tauri.Unul pe 10 mai si sorela pe 14 mai. Si sunt amandoi incapatanati... Bine, nu ma intrec pe mine sau pe fi-mea nici atat...
Despre cadou... ce sa-ti zic.O cravata cu un ac misto daca se imbraca la costum, sau o curea daca se imbraca la blugi.

Zic si io ca intotdeauna cand a fost de cumparat cadouri la barbati... am colindat cate o zi intreaga. Asa ca maine baga-ti un liber sa te duci dupa cadou.

Io am zis. Ma apuc de invatat dupa ora 12 noaptea. Intai fac o baita si apoi la treaba.

Va pup ca ies de pe net.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Georgi, multumesc! La multi ani si pt. fratii tai, stiu ca se lasa greu taurii, dar si cand se lasa.
In ceea ce priveste cadoul, inclin spre curea sau portofel( ca e cam zgarcita) decat cravata , nu poarta.E mai mult stilul sport elegant.

Inca astept idei!

Dany

Mergi la inceput

Nu mai ma lasa nepotul la calc. asa ca intru maine dimineata, dar pana atunci , please help me!
Somn uosr!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

iubitele mele optimiste. va multumesc muuuuuult de tot pt gindurile bune.
rezumat: plecat la spital de dimineata, facut analize lu' tati, operatie programata miine la 8,30. tati fugit din spital, nu placut conditii, cu promisiunea ca miine dimineata sa fie punctual pt taiere:)
am cetit tot, dar sunt f f f obosita sa mai "vorbesc"
noapte linistita!

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Mai e cineva...sau dormiti toate... nu-mi tine si mie nimeni companie?
Giorgi... mai esti sau te-ai bagat si tu la nani... hhhmmm

Mami meu o dormi???? Cred! Maine da iar trezirea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Se pare ca dormiti tun toate....
da nici eu nu cred ca mai rezist mult... asa ca va zic
Nopate Buna si somnic dulce
Un la visatoare....

P.S. Maine puteti sa da-ti cu tunuuu ca tot nu ma treziti pan' la 12 ... asa ca va zic BUNA DIMINEATA de pe acum si va dau si o ca mai am si pt voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Salutare! Va dau cafeaua si plec la nani! voi dormiti, asa-i? La s ca va da imediat trezirea Sunu!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput