Clubul optimistelor (11)
Raspunsuri - Pagina 11
daniela_daneza spune:
Addinel , capul sus ! Se estompeza in timp durerea .Viata merge mai departe.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
georgi75 spune:
Bey Andreea de ce dai ma cu biciul? Ca io m-am invoit dimineata. .
Am capul patrat, ca si tine cred, da nu-i bai scapam noi si de asta.Oricum tu esti o fericita ca poti invatza cand vrea muschiul tau.
Si ce tot zici acolo de morcov? Inca mai ai emotii? Nu ai dat destule examene pana acum? Nu te-ai obisnuit? stai linistita ca si asta e un examen ca oricare altul
Addinel te pup.Io ti-am zis tie la inceputurile clubului ca tu esti cea mai buna sa ne dai lectii de viata si de optimism.Si uite ca mi-o demonstrezi inca o data. fata puternica.
Danezo scapasi de spioana cu moaca de gospodina? Chiar mah, sa-mi zici si mie cum arata asta de zici ca are moaca de gospodina.Mai stii... asa or zice si de mine altii si sa stiu sa ma pazesc. si pe tine si spioana.
Sunuleeee hai mey... nu mai iesisi din sedinta?
Va pupui ca ma duc sa fac niste snitele la maimuta sa-i dau sa pape si pe urma o intind.Asa ca ne auzim pe seara.
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
SunSmile spune:
Bau!
Ce fac optimistele mele?
Alina cum e tati? Corina tatal tau? Examenul?
Bafta la "tocit" pt Geo si fetitza mea cea silitoare!
Adi....tocmai ce vorbiram...stiu ca esti o puternica si o sa treci peste orice. Si stii si tu asta!
Adriana ce faci? Ce face Andrei?
Teo asteptam poze!!!
Finutzaaaaa....unde-mi umbli? Huh????
Hai ca m-o lasat neuronul! Revin....
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
BraveGirl spune:
Am luat testul! Operatia tatei a decurs bine....ramane sa vedem cum se recupereaza.
==========
Corina
Albumul meu
andreea_trend spune:
Corina... ma bucur pt tine ca a iesit totul bine.
Sanatate tatalui tau!
Si bafta si la examenul de sambata!
Himmelsduft spune:
Corina, ma bucur cu tine ca a iesit bine din operatie tatal tau.
Fetelor, va pup pe toate, eu scriu maine mai mult, ca azi sint , am avut o zi pe dos.
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
andreea_trend spune:
Pe unde sunteti?
Eu sunt terminata... ma ustura ochii de la monitorul asta... fac o pauza de scris si invatat... si daca mai pot mai revin peste o ora.
Giorgi facem noapte alba pt invatat?
Buni' nu ne dai si noua nici o veste
Mami unde disparusi dupa 15 min
la optimiste cam lenese azi
impreuna spune:
Fetele cu invatatul, mai facti cate o pauza si pt net:)
Bafta sa treceti cu bine de examene
Corina ma bucur ca tatal tau e bine, important e ca a reusit operatia, recuperarea vine ea.
addinel sa ni-l arati si noua pe iubitu ala perfect:)
Si mie acum mi-au plecat musafirii, soata culca copila si eu imi iau portia "cina pe net":)
Flavia (sotie si mamica fericita)
georgi75 spune:
Corina ma bucur ca ai vesti bune.Felicitari pt examen si recuperare grabnica tatalui tau.
Andreea faceam nopti albe si eu cand eram in facultate. Numai noaptea puteam invata pentru ca era liniste. Si plecam direct la examen. Culmea e ca in sesiune nu simteam oboseala de la noptile nedormite.Dar dupa ce terminam, ma relaxam total si bagam somn la greu. As mai face si acum nopti albe dar nu pot ca am bebelina care se trezeste la 7-8 dimineatza si ma ia de odihnita. Dar pana pe la 2-3 asa, rezist si eu. te acompaniez.
Se pare ca si tu inveti tot noaptea?
Sunule baga...Resuscitasi neuronu'?
Him ca ai zis ca ai avut o zi naspa. Maine e o noua zi si sper sa fie mai buna decat cea de azi.
Care vreti sa revedeti "La rascruce de vanturi" este in seara asta pe TVR 2 la ora 22.30.
si revin
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
addinel spune:
fetele, eu am inca musafiri. sunt incantata, va povestesc maine.
flavia, nu pot mah sa-i fac poze ca-l vad prima data pe om. nu e mai perfect decat pupicu , dar merge, e bun rau!
pupici pe botici
nunta mea