Casnicia mea...s-a terminat definitiv?...
Raspunsuri - Pagina 14
Anca Wish spune:
Am citit toate paginile de pana acum. Toate raspunsurile voastre la nelinistile zanei.
Parerea mea e ca hotararea zanei e deja luata si mi se pare ca regreta ca intr-un moment de irascibilitate si nervishori a deschis subiectul asta.
"definitivul" din titlul subiectului s-a transformat in "inca o sansa". Si cine poate blama asta din moment de exista un copil la mijloc, bunastare si un strop de iubire.
Cred ca e cazul sa ne retragem si s-o lasam sa-si continue viata asa cum isi doreste. Mai tarziu va avea raspunsul daca a luat hotararea corecta sau nu.
Zanazanelor, iti doresc multa putere, diplomatie si sa dea Dumnezeu sa va fie bine impreuna.
O
tuturor.
anca...SIGUR intr-o zi

CristinaT spune:
Anca Wish, ai scris foarte frumos. 

Sunt de acord.
Mai este un subiect aici in carese i9ntreba daca facem mai mult rau sau mai mult bine.
Parerea mea este ca acum ar trebui lasati in pace, s-au linistit pot sa-si discute problemele cu calm.
Zanazanelor iti doresc mult calm.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
Alexmona spune:
Multa intelepciune ,rabdare si ...o sansa cu reusite.
Cred ca ceea ce faci e ceea ce trebuie.
Tu , nu ai nevoie de nimeni care sa-ti spuna ce sa faci cu viata ta .Deciziile trebuie sa le iei singura.
Iti doresc numai bine.
Alexmona
zanazanelor spune:
Mii de 

pentru toti cei care s-au gandit la mine...
Viata sa va fie senina ca cerul unei dimineti de primavara, iubirea ce va leaga de partener sa arda ca soarele in zilele fierbinti de vara, iar toate necazurile ce va vor mai da tarcoale sa dispara in neant...
"Niciodata nu-i tarziu
O mana sa intinzi iubirii,
Si langa cine-ti este drag
Sa mergi pe drumul fericirii".
Zanazanelor.
Lona spune:
quote:
Originally posted by Arhistefy
Draga mea, spune-i sotului tau ca vanzarile de imobile sau orice alte bunuri intre soti sunt interzise de codul civil. Sunt interzise si donatiile. Asa ca nici daca vrei nu poti sa-l "treci in acte" cum vrea el. Sa se impace cu ideea...
La toate gandurile negative pe care le-ai putea avea, Dumnezeu are un raspuns pozitiv pentru tine.
Cu drag,
Mihaela
Donatiile nu sunt interzise. Si sunt si revocabile
nushulica spune:
zana eu pana acum nu am putut sa-ti scriu nimic cu toate ca am vazut subiectul de la inceput de cand ai postat si am preferat sa stau deoparte pentru ca stiu ca cei care se iubesc macar un pic dupa cearta urmeaza sa se impace si sa incerce sa faca sa fie totul cat mai bine pentru amandoi(in cazul vostru pentru toti 3)
am stat deoparte si pentru ca stiam ca acolo e vorba de un copil si nu ma lasa inima sa intru si sa-ti zic "desparte-te de el,da-la afara,da divort"
...nu am putut....pe de alta parte stiu sigur ca asta as fi facut si eu in acele clipe pline de nervi si de durere...si tocmai de aia am stat deoparte si chiar ma bucur ca am facut-o![]()
acuma nu stiu daca te ajuta cu ceva mesajul meu sau daca poti intelege ceva din el dar eu zic sa incerci sa fii mai buna sa ai sufletul mai deschis si sa te gandesti la copilita voastra scumpa pe care sunt convinsa 100% ca ati facut-o din dragoste
Nushulica si finutza
Ingrid(11.12.2005)
zanazanelor spune:
Nushulica, multumesc mult pentru mesaj...
Imi iubesc familia nespus de mult...ei sunt viata si sufletul meu...amandoi, in aceeasi masura...pentru ei as face orice... Sper ca aceste sentimente sa le aiba si sotul meu...numai asa vom supravietui incercarilor...
Asa cum spunea si Casandra, imi doresc suficienta intelepciune, bunatate, dragoste...sa fac ce e mai bine pentru noi...si putere sa trec peste momentele grele...
Zana
.
joanna spune:
Zana iubita,am citit ce ti se intimpla.In orice casnicie exista furtuni.Dupa ce veti trece si de asta ma gandeam eu ca ar fi drept sa-i spui ca esti mai mult decat deacord sa-si ajute parintii dar....aceeasi suma sa revina si parintilor tai .E firesc sa-i ajutati si pe ei ,chiar daca nu ar avea nevoie.Ai sa vezi ca sumele catre parintii lui se vor micsora ca de altfel se dubleaza
.Vorbeste un pic cu ai tai,sa puna banii pe care ii dati(in caz ca nu au nevoie)intr-un cont pentru copila voastra.
Dumnezeu sa-ti dea minte luminata sa faci cum e mai bine!
Joanna
"Fasting means controlling the power of fire and closing the mouths of lions."
St. Basil the Great.
Credinta e un risc al ratiunii; dar nicidecum o anulare, ci, dimpotriva o iluminare a ei.
Parintele Arsenie Boca
Jocelyn spune:
Furtuni???
Am luat-o eu razna?

Barbatul asta se urca pe ea, o bate si o strange de gat si voi tot de bani vorbiti? De furtuni?
Deci ori eu am innebunit, ori trebuie sa va treziti la realitate! Asta e abuz in toata regula, maine poate sa-i dea una sa nu se mai ridice de jos.
Si voi spuneti ca sa discute frumos si sa se inteleaga, un strop de iubire, un pupic pe obraz si gata impacarea. Am senzatia ca vorbiti despre o cearta vis-a-vis de pe ce program de tv ne uitam in seara asta, nu de bataie, abuz fizic si psihic.
Incredibil....
I plan on living forever. So far, so good ![]()
magghyc spune:
Zana buna,
Iti scriu fiindca mi-am recunoscut in cele mai mici detalii socrii in descrierea ta...
Stiu deci cat de cumplit poate fi. Si noi am fost de multe ori la un pas de a sfarama tot, pt ca simteam ca nu se mai poate - el, vesnic la mijloc intre ai lui si mine, eu , vesnic marcata de mizeriile zilnice pe care ni le faceau parintii lui.
In fine, ti-am scris pt ca noi am reusit - dupa vreo 3 ani de chin, sa echilibram situatia. Am avut mult de luptat (in primul rand si cea mai importanta a fost lupta psihologica cu sotul meu...) apoi cu ei...In fine cert e ca acum certurile cu socrii sunt extrem de rare si le tratam amandoi cu destul calm si amuzament (inainte erau dezastruoase, ne dadeau viatza peste cap)...
Sper sa reusiti si voi, impreuna se poate orice. Cand ma gandesc cat de aproape am fost sa renuntam la casnicia noastra din cauza lor, mi se strange sufletul... Culmea e ca, acum, dupa 6 ani, am senzatia ca si ei au realizat (desi nu vor recunoaste niciodata) ca daca ne-ar fi despartit, i-ar fi facut un mare rau copilului lor...
A, ce ne-a ajutat pe noi f mult ...in timp, pe masura ce sotul meu iesea de sub tutela lor, devenea mai rece, mai distat cu ei...Evident, ei au plans, au facut scandal, m-au acuzat pe mine etc, a tinut de cateva ori figura, dar oricum,relatia lor mergea spre zona iceberg...S-au trezit intr-o zi ca propriul copil nu le spune nimik despre el, ca isi schimba jobul si ei nu au detalii, ca e total independent...ca nu mai au ei controlul vietii lui in nici un fel...
Au ajuns atunci, calcandu-si pe inima, sa ma mai intrebe pe mine ce le face copilul. Iar eu le-am raspuns, fara detalii marunte, dar oricum, le-am hranit nevoia de informatie. Asa a ramas de atunci - el, necomunicativ cu ai lui si destul de rece (asa simte, nu joaca teatru...desi ii iubeste f mult, dar cred ca e modul in care a ales sa se protejeze) eu, formala dar mai dispusa sa comunic - atat cat sa nu reinceapa bocetele la telefon.
Sincer , e OK. Ei ma suporta pt ca au nevoie de mine, eu ii suport pt ca sunt parintii lui si pt ca nu mai am chef de teatru ieftin din partea lor.
E cea mai stupida si mai formala relatie din viatza mea. Dar nu ne mai distruge, nu ne mai consuma nici nervi nici timp. Eu ma simt cu socrii de parca as pasi pe sarma- mereu atenta sa nu zgandar vreo zona sensibila.Probabil si ei simt la fel. Dar, am ales, daca tot iubim aceeasi persoana, sa nu ne mai scoatem ochii si nici sufletul...
Succes si voua,
Magg