The best of aug-sept-oct 2004 (114)
Raspunsuri - Pagina 7
danyce spune:
Salut, fetelor,
Inca o data va multumesc tuturor pt cuvintele frumoase de incurajare.
Ionella, da, din fericire soacra-mea se gandeste la mine in clipele grele si nu numai ea...am norocul sa fiu indragita de familia sotului.Matusa sotului e aici de joi pana maine si deja moralul meu e mult mai sus fata de acum 2-3 zile.E drept ca facem de toate impreuna, mintea imi e ocupata de lucruri mai placute si uite asa...imi revin incet-incet.Azi avem zi de croitorie:iar ii creem domnisoarei niste outfituri dragute.Avem insa probleme serioase cu modelul ca o cam ia la sanatoasa
cand e vorba de proba.
Ioana, La multi ani impreuna!!!
Mina, e grozav vizigotul tau.Superbe poze si minunat model!Chiar poate face reclama franzelei pe care o papa
.
Mirela, sunt minunate pozele de la ocean.Ma bucur pt voi ca sunteti fericiti toti 3.
Pupici tuturor si o zi buna,
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
LiliaToma spune:
Tare sper sa fie un timp frumos we asta sa stam mai mult pe afara.
Amelia tuseste nitzel, sper sa nu fie vorba de viroza aia despre care umbla zvonuri.
Danina, m-au trecut fiorii cand am citit despre puiutul tau. Tinem pumnii sa fie totul bine.
Danyce, condoleante. Sunt sigura ca Alma te juta sa treci mai usor peste acest moment trist.
Anielas, multa putere si pupici Inutei.
Mina, am vazut poze cu vizigot. Se pare ca lui taaare i-ar placea sa traiasa la strabunei acolo.
Mirela, acuma ma uit la pozele cu oceanul. Superbe!
Georgiana, il invidiez nitel pe Damian ca o sa stea la aer curat atata timp. Sunt sigura ca Ioana va va ajuta sa ii simtiti mai putin lipsa lui Damian.
Ioana, felicitari pentru bb2. Sanatos sa fie, asa cum ai spus. Sunt fascinata mereu ca te vad asa incantata si fericita pentru bb2 desi nu a fost planificat chiar acuma.
Mirela si Cristina( Aissa) imi inchipui ce nervi va faceti ca nu mananca. Cum Amelia asa face de cand s-a nascut, deja incep sa devin indiferenta, desi uneori nu reusesc sa ma abtin. Mai ales cand stau cu 3-4 feluri de mancare si nu vrea nika!
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
LiliaToma spune:
La multi ani impreuna, Ioana( mesajul a aparut in timp ce scriam eu)
Ce pitic haios la ocean ![]()
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
aissa spune:
La multi ani Ioana, sa fiti mereu impreuna si fericiti!
Lilia...e foarte greu. Mai ales ca pana la 1 an, Ale era data de exemplu cum mananca. Imi amintesc ca ii dadeam in parc 1 banana pasata cu juma de cutie de fagaras. Acum....5 lingurite si alea luate mai mult cu forta. Plus ca ma zapaceste: cere apa (cere si ea ceva...) ia o gura si arunca (invariabil) intai capacul, apoi, cat ma aplec dupa capac, biberonul. Asta pe strada. O intreb daca vrea banana, zice ceva care imi suna mie ca nu refuza. Ii desfac banana si incepe sa o frece intre degete si in final o arunca. Are si momente cand papa dar....mai mult ma zapaceste, se murdareste sau isi bate pur si simplu joc de mine. Aseara fura un iaurt (al ei era, fusesem cu el afara dar nu am stat suficient cat sa i-l dam in deplasare). Tati zice vezi ca trage de capac, da-i ca vrea iaurt. Daaaa, a vrut, pret de 3 lingurite. Dupa vreo juma de ora i-a mai bagat Tony 2 si gata, asta a fost iaurtul. In schimb baga paine nene, la greu nu asa. Cand cumparam e lege sa ii rupem din ea, ba chiar imi arata magazinul in caz ca nu intram sa luam.![]()
Cam astea ar fi...oare o mai fi fata mea mancacioasa vreodata? Sau o sa faca vreodata si ce ii zic eu? Oare scapa Tv-ul intreg (ieri plimba amenintator ciocanul de snitele, metalic, prin sufragerie si eu eram cu ochii in 14 sa prevad ce obiect ii sta primul in cale
)...Intrebari de mama obosita ....
Cristina si
Ale (30.09.2004)
georgiana.david spune:
Ioana, Multi, multi , multi ani fericiti impreuna!
Mina super tari pozele cu Matei!
CRISMIR spune:
IOANA ,LA MULTI ANI!...sa fiti mereu fericiti si sa va bucurati de puiutii vostrii toata viata
si muuuuuulte 

Multumesc fetelor de aprecieri la adresa gandacelului
,
pTr DANIELA,IOANA,LILIA.
AISSA,parca ma vedeam pe mine
,asa face si Robert,uneori,alteori nu-mi vine sa cred cat e de cuminte...dar cu mancatul nici noi nu am avut probleme pana acum,insa de o saptaman nu stiu ce sa-i mai dau
...eu totusi sper ca va revenii la loc cu apetitul
...am inceput sa-i dau niste viatmine,sa-l fac sa pape
...mama nebuna,stiu,dar mor cand vad ca slabeste,asa ca ...sper sa tina figura![]()
si numai bine la toata lumea!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
aissa spune:
Crismir...si Ale are perioade si perioade. Poate eu gresesc/exagerez nu stiu. Cert e ca nu e pofticioasa (azi le-am facut cinste alor mei cu prajituri si nu a vrut deloc sa guste, nici frisca, nici ciocolata daca ati pomenit asa ceva!) si eu tot insist si probabil imi face si in contra. De aratat arata perfect, insa sincer ma tem ca daca cu mine nu mananca nimic, din toamna cand va fi pe mana altcuiva nu va mai pune gura pe nimic. Si nu exagerez, ca am probat in 2 zile la rand cand am avut eu treaba dimineata, in prima zi a mancat laptele de la tati dar a doua zi nu a mai pus gura pe biberon sub nici o forma pana nu am venit eu.
Asa ca de la un strain nu pot spera sa manance...
Cristina si
Ale (30.09.2004)
LiliaToma spune:
Cristina, cat te inteleg. Si Amelia imi spune de multe ori ca vrea ceva daca o intreb( si ea spune clar: "da" si ma da si din cap) si cand vin ea gusta putin si gata.
A avut o perioada cand vroia numai paste. Toata ziua: "pate-pate" nu vroia nika altceva pe langa laptele de dimineata si seara( slava Domnului pe asta inca il vrea). Si vrea un singur fel de paste care seamana la forma cu niste floricele( intr-o zi i-am facut de 2 feluri si ea tot urla "pate-pate" si nu le vroia pe cele facute)
Deja se constipase de la atatea paste.I le faceam mai mult cu unt, cu sos de rosii sau cu branza. In rest nu vroia nici o combinatie( carne, peste, etc.). Pe urma cat am fost de Paste in sat la parintii mei, a inceput sa manance mai bine. Bineinteles ca minunea nu tine mult, dar macar acuma nu mai mananca numai paste.
Nu mai stiu cum sa o pacalesc. Acuma mancam cu toate papusile si pana nu le dau si lor cate o lingurita si nu le sterg si gura la fiecare papusa pe rand, nu accepta Amelia alta lingurita.
andora spune:
Hai ca m-am intristat citind ce povestea Danina despe copilasi si gandindu-ma la Danyce
, apoi m-am inveselit de cum povestea Aissa ce face Ale cu mancarea
(si stiu ca nu trebuia dar si Goguta mea face acum la fel si incepe sa ma distreze), m-am bucurat ca Pufy si Ovi sarbatoresc 

, ca vizigotu' e tot mare derbedeu asa cum imi place mie
si ca Amelia isi traieste "libertatea" asa cum merita 

....
Ionella si noua ne e dor de voi
si va asteptam al o noua tura de Herastrau.....
Aniela ne gandim la voi...
Mirela..... no comments.... ce e mai frumos oare, muntele sau oceanul?
Cred ca cel ami frumos e ca sunteti toti imperuna, nu conteaza unde 

Mihaela (roandre) adca mai citesti ii dorim Alexutei cu ochi azurii ca ai lui Dami si Vizi insantosire grabnica..... uf ce aiurea cu bolile astea 
Eu la ora asta ma duc sa ma spal si pe mine.... am trebaluit toata ziua, mancare, praji, dar macar avui succes si a mancat gogoasa seara portie mare de ciorba cu paine plus niscai branza cu aluat din prajitura, super surpiza, de obicei cu 3 guri de paine e satula...
Va pupacesc si va doresc noapte buna tuturor.... sa aveti o super duminica 
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea 

danyce spune:
Salutare mamici,
A propos de papica, eu nu vreau sa ma plang, desi are si Alma perioade de cateva zile cand nu papa bine (de cele mai multe ori asta se datoreaza vreunei maselute care-si face de cap)sau pur si simplu faptul ca nu ii e asa de foame. Eu incerc ```sa ma pun pe mine in papuceii`` ei si ma intreb daca mie imi e foame intotdeauna, in fiecare zi,la fel de intens, cam in acelasi interval orar...raspunsul pe care mi-l dau e ``nu``. Asa incerc eu sa ma impac cu ideea ca nu papa in fiecare zi cum m-as astepta in mod obisnuit de la ea. O vad zglobie, pusa pe sotii, strambandu-se in fel si chip la mine...astea-s semnele care ma asigura ca totul e OK. Cand trece o zi fara boacana,eu abia atunci ma ingrijorez ca a patit fata mea ceva
.
De cand cu vremea frumoasa si cu statul si papatul in gradina, chiar nu mai imi fac probleme deloc pt ca papa ca un lupusor, mai ales dupa ore intregi de alergatura in aer liber. In plus, nu e singura care alearga, alerg si eu dupa ea toata ziua ca tot isi gaseste ea cum sa evadeze, trece la vecini printre gardurile laterale din tufe sau conifere (ei, pe-acolo era sa bag eu mana-n foc ca n-are pe unde trece, dar am vazut-o aproape o saptamana spionand o gaurica si nu stiam eu ce-i trece prin cap pana cand...alaltaieri i-am vazut doar talpile sandalelor printre tufele de tuia la un moment dat -doar 2/3 minute nu m-am uitat la ea - si pe cand m-am apropiat...o tragea vecina pe partea cealalta.Mie nici capul nu mi-ar fi intrat pe-acolo.
) Ma bucur nespus ca tati asta al nostru se si apuca de facut gard de lemn in locul acestor tufe imediat dupa ce se intoarce acasa.
A propos de refuzul de a papa din lingurita intinsa de mamica, s-ar putea ca unii copilasi sa vrea sa fie mai independenti, sa vrea sa pape singurei.Alma papa singurica de la 10-11 luni (nu mai tin minte exact, dar pe-acolo) si nu vreau sa ma laud deloc cu asta ca nu e meritul meu deloc, poate ``nebunia`` mea de a o asculta, de a o lasa sa pape ea cand am vazut ca de la mine nu vrea si pace (cam o sapt m-am luptat cu ea).O perioada de vreme am avut grija sa-i gatesc numai bucatele de legume si carnita, pe care sa le poata lua usor cu mana si papa, fara a se murdari prea tare, dar nu puteam sa o tin asa la nesfarsit si sigur ca i-am dat si mancarica de-a noastra pe rand (acum papa exact ce e la masa, fara vreun regim special pt ca noi oricum mancam variat si mai ales muuuulte legume).Normal ca ea papa si spaghetele cu propriile ``furculite`` ( a se citi ``maini``), la fel mancarica de spanac sau orice cu sos si facea un dezastruuuu...dar m-am dotat rapid cu fete de masa rotunde de vinil si le pun sub scaunul ei de masa cand papa, le sterg cu un burete si gata.Nu-mi fac nervi aiurea din cauza de haine murdare ca oricum aterizeaza in masina de spalat.Acum papa relativ civilizat,adica din ce in ce mai bine cu lingurita sau furculita, dar cand se plictiseste sau ii e prea foame isi indeasa papica cu ambele maini in gurita.Normal ca iaurturile sau deserturile (budinci si alte asemenea) le accepta din lingurita de la mine.Da, dar are si ea linguriita ei in mana si papa si cu a ei in paralel
si ne murdarim amandoua. Dar cui ii pasa?
Noi suntem sanatoase si asta conteaza cel mai mult.
Mii de scuze ca m-am lungit atata, dar voiam sa va impartasesc din experienta mea de mama ``nebuna``
intr-ale hranitului si am cam uitat sa ma opresc
. O fac acum, dar revin candva in cursul zilei de maine cu poze din ultima saptamana.Noapte buna si pupici,
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei