The best of aug-sept-oct 2004 (114)
Raspunsuri - Pagina 8
CRISMIR spune:
Da,DANIELA,sa sti ca asta e ideea..si Robert am observat ca vrea sa pape tot singurel,daca are furculita ca a noastra in mana totul e ok
,papa si el cum poate..adevarul este ca eu nu prea l-am lasat la mancarica sa pape singur,doar ce era curat,ca de ex.paine cu ceva sau legume fierte,sau fructe,dar mancarica gatita i-am dat-o doar eu...acum am inteles ca vrea si el independenta,sunt chiar sigura de asta,din ce in ce mai sigura...asa ca m-am hotarat sa-l las sa manace si singur...face mizerie mare
,dar ce conteaza daca va papa,nu?
...si cred ca a venit si timpul sa invete cum,desii i-am mai aratat eu...azi a papat super bine,dar cred ca-si fac si vitaminele efectul
...dar si el cu o lingurita si eu cu una...da da,asta e treaba,puiutii noastrii vor sa pape deja singuri...
DANA pt ca ai povestit,acum m-am luminat si eu
...sa nu mai chinui copilul![]()
fetelor si multa sanatate!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
mina spune:
Salut
hehe multumim de laude. Sa stiti ca nu s-au urcat toate pozele pt ca dupa ce m-am chinuit ca un caine sa le selectez (reamintesc fara mouse) s-a trezit webshotzu ca nu mai am spatiu si le-a luat pe care a vrut el. Incerc acu sa fac un album de yahoo sa le pun pe toate. Talentu meu brusc la fotografiat se decurge din cadoul primit de la sot si anume o camera foto digitala sony, betooon la pozat vizigot, mica si compacta de purtat mami nebun in geanta.
Despre tinut batic in cap, Ioana, sa stii ca e prima data cand se intampla si de atunci nu s-a mai.....asa ca...minunile tin putin rau
Ioana la multi ani fericiti impreuna cu baietii tai.
Despre mancat nu ma plang.Mai ales acusi la strabunici...ciorba de gasca cu bors a mancat baiatu meu. Cu plescaituri chiar.
In rest pot sa zic ca vizigotu e ciorbar rau, orice are zeama e bun. E inebunit dupa copane mancate haiduceste in mana (o sa pun si neste poze in acest sens). Si franzelele plimbate, dupa cum vazurati.
Va las, incerc sa pun album pe yahoo. Pup
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
ionella3003 spune:
Mina, zici c-ar fi frate vizigotul tau cu Alex al meu
!>>> Tot asa ii place ciorba la nebunie si roade cu-o placere de nedescris la copanele de pui... Nu mai zic ca muraturile sunt preferatele lui, mananca cu amandoua manutele de zici ca se bat turcii la gura lui!... Am mare noroc, de cand e la mama, de stau aproape toata ziua pe afara mananca cu o pofta cum nu l-am vazut mancand in Bucuresti!...
O sa punem poze cat de repede
...
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
ionella3003 spune:
Poze noi cu printul Alex
Hai sa va povestesc o faza "haioasa" cu ALex al meu: acum cateva zile a cazut cu manuta intr-o tufa de urzici; in fine a plans putin, i-a trecut repede, dar a ramas cu un pic de frica... mama a prins ideea si a pus manunchiuri de frunze prin locurile pe unde sa catara el de obicei, aratandu-i ca sunt urzici acolo si chiar a functionat cateva zile... pana ieri, cand a iesit furios din casa ca nu mai are voie sa se urce in legea lui pe scaune, marginea patului, etc, s-a dus fix la tufa de urzici, a rupt una si s-a intors victorios cu ea in mana spre bunica-sa:"ha, ha, credeai ca e mai puternica decat mine?!..." Poftim curaj la 1 an si nici 8 luni!...
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
danyce spune:
Avem
pozici noi aici.
Fug sa o spal pe printesa si sa o adorm ca e franta de la atata alergatura.Revin mai incolo.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
ana_a spune:
quote:
Originally posted by ionella3003
Poze noi cu printul Alex
Hai sa va povestesc o faza "haioasa" cu ALex al meu: acum cateva zile a cazut cu manuta intr-o tufa de urzici; in fine a plans putin, i-a trecut repede, dar a ramas cu un pic de frica... mama a prins ideea si a pus manunchiuri de frunze prin locurile pe unde sa catara el de obicei, aratandu-i ca sunt urzici acolo si chiar a functionat cateva zile... pana ieri, cand a iesit furios din casa ca nu mai are voie sa se urce in legea lui pe scaune, marginea patului, etc, s-a dus fix la tufa de urzici, a rupt una si s-a intors victorios cu ea in mana spre bunica-sa:"ha, ha, credeai ca e mai puternica decat mine?!..." Poftim curaj la 1 an si nici 8 luni!...
Ionelasi Alex
(DN 21.09.2004)

SUPER!!! 
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
ana_a spune:
Salut!
Si cu buna seara la toata lumea!
Hop si eu dupa o pauza de mai bine de o saptamana, timp in care am fost plecati la tara, unde Stefan a fost innebunit dupa animalutze de toate felurile...a mancat pe rupte si a dormit la fel ![]()
Mai revin cu completari pe parcurs dupa ce mai cetesc ce ati mai scris in timpul asta
Felicitari Ioana pentru baietel!Sa creasca mare si sa fie cuminte acolo in burtik!!!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
CRISMIR spune:
IONELA,super pozele asa papa si Robert muraturi,si mai ales castraveti,plange daca nu-i dam
...iar faza cu urzicile a fost de milioane
...copii astia ma uimesc pe zi ce trece,asa e si Robert
...
voua!
ANA bine ai revenit
si lui Stefanel!
Maine am sa intru tarziu ca e tati acasa si hoinarim
...asa ca va
pe toate,paaaaaaaa!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
mina spune:
Salut
am intrat si eu repejor la ora cafelutei sa va spun buna dimineata si sa va doresc o zi si o sapt minunata.
Io sunt cam tuflita ca de dimi vizigotu s-a gandit sa urle dupa mami cand sa plec si va dati seama cu ce sufletel greu m-am urnit de la domiciliul conjugal
Va pup si daca am timp mai revin
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
pufymic spune:
Neata si de la noi!
Ana bine ati revenit!
Ionela super faza cu urzicile!Le-a "dovedit" Alexutu!Bravo lui!
Daniela m-a topit Alma in rochita mov!E adorabila!Da' rau de tot!
...si cele in rochita aia de plaja cu bretele...
!
Mina lasa mey ca-i trece la vizigot!Si inca mai repede decat iti trece tie!
Noi ne-am trezit voiosi la 7:30
ca atunci a binevoit bazucu sa-mi dea desteptarea printr-un "MAMAAAAAAAA!" poruncitor!
Acum cred ca iesim putin pe afara ca a iesit si soarele!
Pupici!
Ioana
(21+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik