The best of aug-sept-oct 2004 (114)
Raspunsuri - Pagina 9
Naty spune:
Ioana la multi ani fericiti impreuna!
Am vazut pozele cu bazucul, parca-i din ce in ce mai scump!
Am uitat sa va zic ca noi am tuns-o pe Dodo scurt (adica mama a tuns-o) ca avea parul rar si intr-o totala dezordine. Acuma chiar ca parca e baietel.
O sa o ducem la Ciufulici, ca sa o chelim de tot.
Raluca si
Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
I-am vazut si pe Robert la ocean (ce bine de voi!), pe Matei - vizigot fermier si pe alex care a crescuuut; nu mai vorbesc de dulcica cantareata la pian Alma!
Raluca si
Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
pufymic spune:
Raluca multumim de urari!
Si mie mi se pare tot mai dulce bazucu meu....numai ca la mine e logic ca doar e al meu
!
Nu ai pus poze cu Dodolina tunsulici?Sau astepti pana dupa retusul final?![]()
Pupici!
Ioana
(21+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
lorena_andreianu spune:

Danina, LA MULTI ANI!
Mult noroc si sanatate!
Mami
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
Mada spune:
salut
LA MULTI ANI! Danina sa fii sanatoasa si multa fericire sa ai!
Pupici Dienutei de la noi!
Cum se mai simte?
eu alerg pentru acte, Ilinca e bine e in acomodari cu soacra,
am fost ieri in Cismigiu, daca nu ne-a alergat de ne-au sarit capacele. aseara a cazut rupta de oboseala la 10 si dimineata la 10,15 s-a mai trezit
ma duc sa mananc ca sunt rupta de foame
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
CRISMIR spune:
IOANA am vazut si eu poze cu Alesio
,

...frumusel foc.
DANIELA nici Alma nu e mai prejos,frumusica cantareata la pian
...da,frumusei copilasi
NATY,vorba Ioanei ,pe cand poze cu piticuta ta?...
tunsulica![]()
Fug fetelor ca Robert vrea sa pape "mele mele"(cam asa ceva zice el),de fapt sunt rosii![]()
LA MULTI ANI DANINA!...sanatate si numai bine tie si familiei
!
la toata lumea!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
pufymic spune:
LA MULTI ANI DANINA!!!!!
Multa sanatate iti doresc si fericire alaturi de cei dragi!
Mirela multumim
!
Pupici!
Ioana
(21+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
danyce spune:
Danina, La multi ani!Sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi!Sanatate si tie si Dienutei!
Fetelor, multumim de aprecierile la adresa domnisoarei.
Alma e deja bronzata. Se pare ca m-a mostenit pe mine in privinta pigmentarii pielii.Si eu ma fac din senin ciocolatie, fara sa stau prea mult la soare, fara sa ma usture nimic si fara sa ma inrosesc mai intai.Exact la fel e si Alma. Am observat la baita ca e o diferenta marisoara intre culoarea funduletului si a picioruselor.Normal ca o dau cu crema de protectie inainte sa o las afara (in gradina).Am discutat cu farmacista si am ajuns la concluzia ca e OK sa folosesc crema cu protectie 30+ pt ca Alma nu are nici o alergie, pielea ei e sanatoasa si cu 50 cica ar fi prea mult, cremele cu factor de protectie 50+ ar fi de fapt un fel de sun-blocking crèmes.Acum nu sariti cu rosii
, dar asa informatii am primit eu.Baietelul din vecini,in schimb, cu o luna mai mic decat Alma, are o piele foarte alba si are alergie la caldura si la soare, iar lui i-a recomandat pediatrul chiar cremele cu 50+ si foloseste asa ceva, dar ieri iar l-am vazut cu tot felul de cosuri mari si sparte pe fata.Din aceasta cauza baietelul nici nu iese saracutul pe-afara.Aseara l-a prins Alma pe strada si l-a fugarit un pic
.In pozele puse ieri ati vazut-o pe domnisoara in gradina respectivului puisor (s-a furisat printre tufe sa ajunga la el
).
Va las ca profit de somnul Almei sa mai fac si eu cate ceva, mai ales sa invat ca sapt trecuta nu am avut tartacuta functionabila.Pupici,
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
ionella3003 spune:

Danina!!!

Sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii sanatoasa, iubita si rasfatata in fiecare zi a vietii tale!
Si sa ne povestesti, la anul pe vremea asta , cum a fost cand ai auzit-o pe Dienuta soptind "LA multi ani, mamico!"
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Ale (30.09.2004)