The best of aug-sept-oct 2004 (114)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Danina "La multi ani" si din partea mea!Multa sanatate micutei si sa nu mai treceti prin asa ceva niciodata!

Of mai fetelor...si pe voi v-au apucat nostalgiile?Eu una ma uit la Stefan de ceva vreme si nu-mi vine sa cred ca peste 3 luni si un pic facem tortul cu 2 lumanarele...Doamne ce repede trece timpul asta, deja imi fac si eu planul sa incep munca

andora, Alesio e cel mai grozav haha la capitolul cine-i mai mare, nu zic ca si al meu e marisor dar e cu cel putin o luna jumate mai mare ca ceilalti asa ca mereu tind sa-l pun la mijloc ;
in schimb am vazut pozele cu Alex al Ionelei si musai sa zic ca a crescut si el a bradul, se vede treaba ca-i prieste muntele...ce sa mai zic ca noi am fost o saptamana la tara si a mancat mofturiciul meu cat mine , eu ma tot intreb cu ce creste copilul asta al meu ca zau, am intalnit la tara copilasi de varsta lui mai slabutei si care mamicile ziceau ca mananca fff bine...

Am si eu o intrebare...mai aiurea asa, dar as vrea sa vad opiniile voastre: CUM STATI CU OLITA????Adeca fac sau nu in obiectul cu pricina?Si care fac, cum ati inceput?sa-i convingeti? Eu ma laudam cum cere Stefan la "ateu" da a ramas cu cerutu ca in momentul in care incerc sa-l pun acolo e jale...la olita la fel...sunt cam ingrijorata ca merge la gradi din 15 si nu stiu cum ne-or primi acolo cu kk la pampers....

Am vazut si eu cateva pozici cu Dienuta, Alma, Vizigotul si nu mai stiu...am luat si eu la rand, asa sa vad cum au mai crescut puiutii nostri.

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pufy, pentru pozele Sanzianei, vezi in al patrulea album (ianuarie-aprilie 2006). Le-am gasit eu!

Danina, m-am intristat vazand pozele voastre din spital... Pupici Dienutei si sa fie ok. Ce trist cu atatia copii abandonati... Nu stiu ce suflet au unele mame...

Ana, ai dreptate, trece prea repede timpul...

Nici fiu-meu nu spune cand face kk... Spune, dar dupa! Pfuuuuuuuuuuu... La fel si el tipa ca toate cele cand il pun pe olita sau pe colacul lui de pus pe wc... Imbracat mai treaca-mearga... dar la poponetul gol deloc! Parca-l musca! Abia astept sa se faca mai cald si sa-l las fara pampers sa vada daca-i place ud... si atunci o sa fie nevoit sa ceara la olita. Observati ca fac pe viteaza acum... sa ma vad mai incolo...

Pupici si o zi buna!

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Lorena, eu am aplicat deja tactica urmarita de tine si rezultatul e kk pe dalele de la gradina, tocmai pe langa olita.Cand se apropie momentul de facut trebusoare d-ra mea se ridica taman in picioare.Cere si ea, adica se pune sg pe olita cand se apropie momentul, dar in ultima secunda se ridica ca ii e mai comod asa.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Danyce, referitor la ce ai scris uite-mi reactiile:

pentru haioasa Alma!

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Ilinca face cam tot la olita, sa zic asa: din vreo 10 kk, unul il mai scapa in pampers....dar rar ( si cand se intampla radem de e, ceva de genul : " Puf, ce pute, mai mami, tie-ti place?).Acum, ca intelege ce spun, cred ca nu-i convine

....Nu stiu ce sfat sa dau, noi am pus-o pe olita de la 8 luni si destul de des/ zi, de multe ori nu facea nimic...dar am perseverat. Acum am si invatat programul si stim cam cand ar apuca-o, de ex. dupa masa de pranz.

Daca nu are vreodata chef sa stea, nu insistam, ca sa nu capete aversiune fata de olita.Cel mult mai pun un ursulet pe olita si ma screm eu, de zici ce-i aia, si apoi vrea si ea pe olita.Si avem grija sa o tinem ocupata, pe olita citeste, se joaca, etc.Sa nu se plictiseasca.

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Hahaha parca o vad pe Alma bronzata facand nevinovata pe langa..
Felicitari celor obisuiti cu olita sau cu wcul, eu ma alatur celorlalti. Dupa o etapa de vreo 2 sapt pe la 8 luni in care iesea pipi niciodata altceva in olita, am renuntat ea fiind f racita dupa care olita a devenit loc de catarat.
A urmat colacel de wc. Pe care sta, vrea, dar nu iese niciodata nimic. La noi conversatia despre baie consta in cerere din partea lui Gogo la "baie baie pshhh" apoi cere "a a da" adica periutele si pasta de dinti iar daca binevoieste pe wc facem si noi la fel citim desenam orice doar sa stea. Si sta catodata de amortesc eu langa ea, se screme de numa dar nu iese si nu iese. Recunoasc ca nici un m-am ocopat cum trebe de asta dar... vara asta nu mai scapa. Stiu ca o sa patesc ca Danyce dar.. trist e ca nu avem gradina doar covoare mocheta si gresie.
Deci Nature felicitari!!! Iar Lorena la vara strigasm in cor dupa ajutor... propun sa ne mutam la o resedinta de vara cu tot cu maimute mici si o camera sa fie rezervata socializarii lor si dezvatarii de pampers.... ii punem pe toti la gramada, pe jos gresie ceva, si venim din ora in ora sa curatam.
Acum chiar plec, pup dulce

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Nature, pt Alma nu conteaza ca si eu de obicei stau pe jos langa ea si ii cant si batem din palme ca ea tot se ridica.Nu sta pana la capat si pace. De pe colacul ei de pe WC se da jos si mai repede, de fapt nu ramane acolo nici o clipa, desi ingenunchiez la propriu in fata ei si o tin de picioruse.Cred ca unii piticei sunt mai incapatanati...oricum, noi mergem mai departe.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

quote:
Originally posted by lorena_andreianu

Nici fiu-meu nu spune cand face kk... Spune, dar dupa! Pfuuuuuuuuuuu... La fel si el tipa ca toate cele cand il pun pe olita sau pe colacul lui de pus pe wc... Imbracat mai treaca-mearga... dar la poponetul gol deloc! Parca-l musca! Abia astept sa se faca mai cald si sa-l las fara pampers sa vada daca-i place ud... si atunci o sa fie nevoit sa ceara la olita. Observati ca fac pe viteaza acum... sa ma vad mai incolo...

Pupici si o zi buna!

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Fa tu linistita pe viteaza...sa vezi ce repede iti trece
Hai sa-ti zic cum a fost la noi prima data fara pampers
Seara la ora 6 i-am dat pampersul jos si am pus chilotei.I-am aratat ca nu are pampers, ca daca face pisu face pe pantalon si se uda...no problem. Am mers la olita, hai sa facem un pic de pisu...el:nu nu nu nu vine pisu(cuvintele lui) Bun...mai asteptam, la 6 si vreo 10 il intreb din nou, vrei la olita?DA!No hai repede ia olita da jos izmenele si facem pisu...binenteles aplaudele de rigoare, bravo, uite ce frumos bla bla...bucuros si ranjit se duce la joaca tot tragand de puta bucuros ca nare pampers.Cam la vreo 40 de minute ma duc iara la el sa-l intreb daca vine pisu, el: nu vine pisu, bun!io il cred binenteles...si iarasi la joaca.Dupa vreo inca 10 minute iara io...cu olita, el nu si nu ca vrea sa stea in cort...zic, hai ca facem in cort!!!Dar pana ajung eu de ma bag in cort sa dezbrac copilul...el face in cort...uifff o balta si pantalonii uzi fleasca...no las ca nu-i bai, asa ti-ai si marcat teritoriu, dau fuga sa sterg pisu din cort...Acum...cracanat si smiorcait da fuga dupa mine "mami mami uddd udd pisu!"si imi arata suparat izmenele fleasca...cum sa-l las asa ud?Ca io am auzit ca se irita tare urat la poponetz!asa ca hai sa schimbam pantalonii, lasa ca am pregatit muuulte perechi...
Vine tati, vrea afara, in curte, si cum nu am putut sa-l tin afara asa fara pampers...bucuros nevoie mare ca a scapat de toata treaba asta zburda linistit prin curte pana la 8 jumate catre 9...
Din ce am observat eu, tine pisu cam o ora.
A doua zi dimineatza(adica ieri) cand sa trezit il astepta langa pat olita...ei...da na mai vrut!Cand ma vazut cu ea in mana a inceput sa planga ca nu si nu...eu am vazut ca nu a facut inca in pampers de dimineatza asa ca m-am rugat de el, numa un pic...ca bla bla, el nu si pace!
Am zis bine, dar sa stii ca nu mai avem pampers asa ca ramai fara, daca faci pisu te cam uzi...ei bine, sa tinut copilul de pampersu ala plin si tot smiorcaind ca "di di " adica sa il dau pe ala...sa nu-l las fara...M-am facut ca nu-l pricep, i-am dat doar pantalonii si la joaca cu el!Binenteles ca a facut pipi pe el, si inca muuult...suparat, miorlait, ca e ud...am schimbat alt pantalon, dar de olita nu sa mai atins....ce ca vine kk???nu...pot sa-l pun, ca sta un pic dupa care zice "gata!" si binenteles ca nu face, apoi mi se baga sub masa in bucatarie si screme acolo pana face.....
Nici in cort na vrut cu olita, ba mai mult mi-a luat-o si a bagat-o in baie...
Cam asta a fost...dupa vreo 3 pantaloni schimbati am zis ca poate vrea sa mai astepte....

Cum se incepe?Ca io am tot cetit...da tot nu stiu ce sa fac....

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Ana, sa mor de ras, tragi comic Stefanutul tau chinuit de chilotei, asa ca Lorena hai sa urlam impreuna

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Imi mentin parerea...

Pana la urma n-o sa faca in chiloti pana la 20 de ani... sa fim seriosi...

Va pup ca s-a trezit si nu mai pot sta...

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput