The best of aug-sept-oct 2004 (114)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Am vazut poze cu Alma, cu Alesio (mi se pare cel mai msrisor copil din gasca, asa pare din poze!- pupici pe burtica mamica x 2), cu DAmi, cu Gogo, cu Ale (e mortala cum sta pe golan) cu Raducu, cu Vizigotul nazdravan, cu Stefanut, cu Robert (crsimir, v-ati mutat de tot peste ocean?)... nici nu mai stiu, ca am avut program de vizionare...ma uit ce-au crescut nazdravanii nostri, va vine sa credeti ca acusica fac 2 ani??? si mi-e dor sa vad poze cu Vladutul herrei, ca si el se bate pt locul de "cel mai ochios nazdravan" cu Dami...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Va multumesc din suflet fetelor si va dulce pe toate. Va doresc si voua la fel.

Ma intrebati de Dia cum se mai simte sa zic relativ bine chiar am administrat doza soc de nurofen cu eferalgan supozitor si jumate de pastila de diazepan a facut iar febra 38 nu inteleg de la ce ca analizele iau iesit ceva mai bine. Eu am racit sambata seara la petrecerea de ziua mea si sa fi luat iar viroza de la mine ca chiar ca nu mai stiu sunt mereu stesata de febra asta.
Am poze noi cu DiaAici Aprilie si cele din Mai si spital AICI

Astazi am fost cu ea la dr Sanda Magureanu la Neurologie si urmeaza sa facem o encefalograma si sa vedem daca totul e in ordine dupa a doua convulsie insa mie mi se pare un pic schimbata.

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA-DIANA *** Raza de soarePoze 2006DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Ionella am vazut pozele cu Alex mai da mester mare e la ciocan si nicovala si am mai vazut ca e tare frumos la munte. Parintii tai stau chiar in Ceahlau?

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA-DIANA *** Raza de soarePoze 2006DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Buna fetelor.Intru si io pe aici, mai rar zilele astea, ca ne pregatim de mutare si in casa e o nebunie.Numai saci si cutii,toate lucrurile vraiste, si in plus am muncit ca naiba in noul apartament....De-abia astept sa se termine si sa ma vad cu casa aranjata din nou.

Pufy, cu intaziere te felicit pentru cei 8 ani si va doresc inca multi ani fericiti! Si, dupa BB2, poate incercati si o fetita?.

Am vazut poze frumoase cu o multime de copilasi, care mai de care mai nazdravani.NU-mi vine sa cred, cateodata, cat au crescut.Eu am ca referinta pt. Ilinca o mingie gonflabila, care era mai mare decat ea cand a primit-o, si care e acum asa micuta in comparatie cu Ilinca...

Noi am facut azi dimi vaccinul anti-varicela, Ilincuta a plans si s-a speriat rau...mi s-a rupt sufletu' s-o vad asa. Sper sa nu faca vreo reactie naspa, am auzit ca e posibil sa faca o forma usoara de varicela....Cum ne-o fi norocu'.

Va pup si ne mai auzim sapt.viitoare, daca supravietuiesc in WE asta mutarii....

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Trecem si noi in fuga pe aici sa va spunem ca in sfarsit am mai pus poze noi pe yahoo.
Sunt si cateva poze cu toboganul pe care s-a dat Marina singura la Balonul Copiilor din Herastrau.
Astazi am purtat o adevarata conversatie la telefon:

Eu: Marina, e mama la telefon.
Marina:Mama, mama
Eu: Ai fost cuminte ? Ati fost in vizita la Theo (verisorul ei)?
Marina:Theo, Theo, Theo...
Eu: Sa mananci frumos cu bunica.
Marina:Papa, papa

Uneori e mai vorbareata, astazi a fost doar la obiect.

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Danina LA MULTI ANI si de la noi ! Sa fi sanatoasa si sa te bucuri de puiul tau! Ma bucur sa aud ca sunteti mai bine.

Nature, bafta cu mutatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Fetelor, ne-am dus baiatul la munte de duminica si inca nu ne revenim. Duminica noapte m-am trezit pentru ca mi se parea ca aud suzeta cazand din patut iar aseara sotul ma intreaba" pentru cine ai facut ceai?" Ma uitam la el si nu stiam ce vrea sa spuna pana cand am realizat ca de fapt Damian nu este acasa ca sa bea peste noapte (daca ii este sete) ceaiul .

Una peste alta, el este bine, vorbesc cu mama de 5-6 ori pe zi la telefon, doarme, mananca si se joaca toata ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Cu intarzierea de rigoare... ca vad ca asa mi s-a intamplat in ultimul timp... si cu scuzele de rigoare

La multi ani, Danina!
Sa fii fericita, iubita si sa ti se indeplineasca toate dorintele.

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Patricia multumim de felicitari(nu conteaza intarziere ), iar voua va doresc spor la mutat si sa va aranjati cat mai repede si fara mare oboseala(cam greu cu partea asta....)!Ilinca ce mai face in rest, e bine? Tin pumnii sa nu faca nici o reactie dupa vaccin!
Nu cred ca mai incercam si pentru al treilea bb, sau cel putin sigur nu pana nu vedem unde ne stabilim si noi la casa noastra(ca acum stam tot in chirie...)....

Geo ce mai face Ioana?Cum e cu scoala?Ii place? Ma bucur ca-i e bine la Dami la munte!

Danina multa sanatate ii doresc piticei tale si sa fie ok encefalograma! Am vazut si pozele voastre si asa mare mi se pare ca a crescut Dienuta....!

Sanziana cred ca-s un pic dar nu am gasit pozele voastre cele noi! Poate ma lamuresti si pe mine mai exact unde sa ma uit!

Pupici!

Ioana(21+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Of ca toanta sunt, mii de scuze pt intarziere , dar
LA MULTI ANI DANINA!
Sa fii iubita si sa nu mai rteceti niciodata prin asa mari emotii cu Dienuta, sa va iasa toate analizele ok si sa ne vedem vara asta!
Maaama ce urare aiurita... dar sper ca sfarsitul sa fie valabil pt toti!

Eu v-am citit pe toate si ma bucur cand citesc de bine, ma doare sufletelul la ce povestea Danina de Dienuta cu febra si Georgi cu ceaiul si Dami plecat.... mi-a ramas gandul la ei.
Poze inca nu am vazut dar ma gandeam ce ziceati voi, mai eputintel si ne apropiem de doi anisori..... mie Stefanutul Anei si Alesio Ioanei, Alexutul Ionellei si Alma la capitolul fete mi se par cei mai marisori...la figura ca asa nu i-am vazut decat pe doi din ei... Ma uitam cat vorbesc pitici nostri acum si ce smecheruti sunt, parca mi-e dor de statutul lor de bebe, parca prea repede devin copii... hai ca am innebunit

Promit ca am mobilizez si vizionez albume, diseara daac ma alsa sotul ca azi mi-a turnat gogoasa toata branzica cu iaurt in cap si am facut bae general dimineata si acum e totul vraiste tre sa trang apoi vine cumnatul si nu am timp de net decat daca ma las sotul diseara sa pun mana pe mouse.

Va pupacesc si aveti grija de piticii voinicii

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput