IN BANAT LA NOI ACASA (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Buna sara va zic si eu dupa o zi de munca ,sint cam obosita dar am terminat cam ce a fost mai important.
Angy imi pare rau cand citesc ca nu te simti bine,cu fierea e nasol si eu patesc de la stres,mai beau si cafea dimineata pe stomacul gol si mai bag si 2 tigari.Pina nu o vomit nu ma linistesc,sper sa iti fie mai bine si maine sa te distrezi la botez.Un pentru tine si ai grija.
Him fain a fost la voi,acolo e de mers dupa o saptamana de post si sa te saturi cu toate.Eu la problema ta nu pot sa iti spun nimic ca eu nu am luat in viata mea pastile,eu sint cu steriletul si e totul ok pina acum.
Ingerash eu lucrez la o legatorie de carti,cam asa se traduce unde se fac meniuri de restaurante,calendare,brosuri,carti si multe altele ce cam are cu hartia de a face.Noi le primim de la tipografii si le lucram mai departe.E fain si imi place ce fac.
Flavia am crezut ca esti in somaj,pe noi o sa ne ia seful inapoi dar cand nu e de lucru ne mai trimite in somaj.Eu sint angajata pentru 4 ore pe zi si somajul primesc cu 70 de euro mai putin decat salariul meu.Imi convine pe o parte dar cam pierdem bani din concediu si de craciun,dar asta e nu pot sa fac nimic.
Dia buna cafa ai facut sa ne mai faci si maine.Ce fac fetele au intrat in ritmul lor deja?In Paris am fost si eu acum 5 ani la prieteni nostri,tare fain a fost si imi doresc sa mai ajung pe acolo dar nu stiu cand.Tu esti departe de Paris?
Deya tu pe unde esti? vad ca esti din Resita avem si noi prieteni de acolo dar acum sint in Austria.Pe la Sasca mergi,e departe de Resita? acolo e fratele lui cumnata mea si daca merg la vara in tara vreau si eu sa vad Sasca si Nera ca am inteles ca e foarte fain.
Mama cat am scris sper ca nu v-am plictisit.
Un WE placut va doresc,vreme frumosa sa aveti si tot ce va doriti.
pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Da Toria sunt departe de Paris la 600 km (mai exact 598 am dat acum sa ma uit pe viamichelin ) dar la doar 3 ore cu trenul! da, ginditiva cum ar fi sa ajungi cu trenul din Tm pina la Bucuresti in 2h30! Vise ce mai!
Daca mergi pa la Sasca treci pe la mine pe la Oravita. E cam la 60 de km de Resita

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Fetelor,am intrat scurt sa va salut,sunt total conectata la botez,obosita,franta,am fost la frate-miu sa-i ajutam,etc,asa ca va rog nu va suparati ca nu va iau pe rand,m-am bucurat sa va citesc,dar recuperez eu saptamana viitoare.
Pussy la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Somn usor fetelor,
Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

am intrat si eu sa va spun noapte buna si ca ma bucur ca am terminat saptamana asta, a fost una din cele mai agitate din viata mea, daca nu cea mai...sigur intra in top 5
Angy, sa te distrezi la botez :)
Toria, e f interesant locul tau de munca
Him, inainte eram vreo 3 fete la adolescenti si acum suntem asa multe :), ma bucur :)

va pup pe toate, ar fi cazul sa ma culc si eu acush ca maine merg la targul de facultati de la mall

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

mai ingeras mai unde intru dau de tine si mi-o si iei pe dinainte cu scrisul!!!

Noapte buna fetelor

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Dia, once more with feeling
dau o bere ;)

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Buna dimineata fetelor

Haideti ca e week-end, am lenevit destul:)

Distractie placuta la botez, gratare, plimbari, restaurate, shopping... am uitat ceva?:)

Him la mine au fost pb mai mari decat dereglarea de la AC, pentru ca la inceputul sarcinii mi s-a declansat o hepatita de toata frumusetea, tot organismul imi era dat peste cap, ficatul nu mai functiona cum trebuie... Am stat 3 luni mai mult la spital decat acasa, sa reuseasca dr sa ne salveze. Cam asta a fost experienta mea, asa in mare. Mie mi-a ajuns sa ma lecuiesc, nu mai iau AC toata viata.
La tine sper sa se reolve mai usor

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Am intrat scurt sa va salut, ca noi plecam la gratar la niste prieteni.
Flavia, mersi de info.
O zi buna si distractie placuta va doresc fetelor, pe maine.

Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ciao fetelor,intru scurt,asa intre doua drumuri.
Am fost la biserica,la Mastirea de la Sag.
Andrei a plans intr-una,iar botezul a tinut destul,cu toate etapele,cum n-am mai vazut niciodata pana acum.
Acum am reusit sa-mi adorm copiii sa reziste macar un pic deseara,iar eu ma duc sa-mi refac machiajul,sa mai calc niste toale si apoi plecam la sala.
Distractie placuta si voua in weekend

Mergi la inceput