IN BANAT LA NOI ACASA (6)
Raspunsuri - Pagina 6
impreuna spune:
Angy sa te distrezi fain, sa pui poze sa vedem cum a fost, ce toale ti-ai luat, sa-ti vedem copiii si mai ales pe bebe:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
dia_codat spune:
Fetelor, pe pagina a treia? Pai se poate asa ceva?
Noi am fost plecati aseara la un spectacol de dansuri populare romanesti. A fost foarte frumos si emotionant. Ansamblul de copii "Dobrogeana" de la Ovidiu (Constanta). Fetele amindoua au stat neclintite pe scaun uitandu-se la spectacol cu exceptia faptului ca Steph a trebuit sa faca de 3 ori pipi in timpul spectacolui.
Ne-am intors la ora 23 asa ca astazi dimineata am avut sansa de a dormi pina la ora 9. Nici nu ne venea sa credem ca era deja ora 9 si nici una din fete nu ne-a trezit inca!
Dia
Printesele lu mama
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor!
Ieri am fost invitati la gratar la prieteni, a fost f frumos, am avut vreme buna si ne-am distrat.
Azi lenevim, vom sta pe balcon pe sezlonguri, cu burta la soare
Toria , sper ca esti bine si aveti un we placut, ca vremea e buna.
Angy , sper ca v-ati distrat la botez, asteptam amanunte.
Ingerash , cum a fost ieri la Mall?
Viorela , te asteptam la scris.
Flavia , ieri ai avut musafirii, mai is si azi la tine? Sper ca aveti si voi un weekend placut, cum e vremea pe la voi?
Dia , super ca ati vazut asa un spectacol. Eu aici nu reusesc sa merg la asa ceva, dar mi-ar place. Fetele tale sint dulci, iar faptul cu mersul la pipi, e normal. Sa nu iti povestesc ca si noi am fost la un spectacol la mare (asta cind aveam eu vreo 5 ani) si mie mi-a fost asa rau, incat am varsat direct in poseta unei femei ce statea pe randul din fata. Sa nu va zic ce a urmat...
Deya , si te asteptam la scris.
Duminica placuta fetelor si pe maine,
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
ingerash spune:
ceau gagicile :)
si eu pe aici
Him, am fost ieri la mall si am pierdut ore intregi (de asta nu-mi place mie la mall ) uitandu-ma dupa rochii frumoase, simple si la pret accesibil (pentru banchet).tot ce e frumos e scump & tot ce e accesibil e naspa ;)
Dia, ma bucur ca iti plac dansurile populare :) si eu am fost la un astfel de ansamblu ...
Impreuna, cum a fost weekendul?
Angy, cum a fost la botez? sper ca te-ai distrat
Viorela, Deya, Toria & co. va pup
eu trec la teme
dia_codat spune:
da ingerash imi plac dansurile populare (mai mult sa le privesc decit sa dansez) iar cind esti in strainatate oricum iti place orice ce iti aminteste in mod placut de casa. Te simti bine cind vezi ceva frumos din tara ta
Dia
Printesele lu mama
impreuna spune:
Sfarsit de week-end si pt noi...
Nimic spectaculos, plimbat copil, iesit cu prietenii, azi primit vizite si s-a dus timpul:)
dia tare scumpe fetele tale, imi place ca le "culturalizezi":) Va e dor de tara si tot ce e romanesc?:)
ingerash sper sa iti gasesti o rochie faina si accesibila, oricum in Tm ai mai multe sanse decat am eu in Cj:)
Him pt varsat:) Si eu am varsat cand eram insarcinata in balconul vecinei de sub noi:)
Si eu vreau balcon cu sezlong si peisaj frumos
Angy cum a fost? asteptam detalii:)
pup la fete
Flavia (sotie si mamica fericita)
dia_codat spune:
Buna seara fetelor.
Seara asta a fost tareee obositoare. Atit de rele au fost fetele...
Plingeau din orice.
De exemplu au doua scaune rosii absolut LA FEL si ele plingeau si vroiau doar unul din ele spunand ca ala este al ei!
Apoi le-am pus la desenat iar Stephanie a tras o dunga de toata frumusetea de carioca pe tapet!! Cind plecam de aici ori vom plati din garantie ori vom reface tapetul in toata casa nu scapam noi fara sa platim "pagubele"
Dia
Printesele lu mama
[/quote]
danette spune:
Buna fetelor!
intru si eu la subiectul vostru cu o rugaminte, referitor la ocbiceiurile de nunta din Banat, mai precis Timisoara.
Pe scurt... voi fi nasha de cununie in iunie, nu am mai avut inca o astfel de ocazie asa ca habar nu am cum se procedeaza, mai ales ca e vorba de o regiune unde nu am rude sau cunostintze apropiate (in afara mirilor)... asa ca nu prea stiu cum sa aflu ce anume trebuie sa cumpar sau sa fac in special pentru cununia religioasa.
Deasemenea care sunt sumele din plicuri pentru miri, in zona...
Va rog ajutati-ma cu ceva informatii!
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
filmuletze
TORIA spune:
Buna gimineata dragelor am venit cu cafa care mai vrea? eu sint deja la a doua ca imi trebuie putere azi.M-am pus perdelele la spalat si acu trebe sa spal geamurile ca sint de toata jena.
Acum e vreme frumoasa de maine vin ploile si asa ca trebuie sa termin azi.
La noi nu e nimic nou,la Jan a iesit lipsa de globule rosi si acum a primit un sirop,in 2 luni mergem iara la control.Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi in legatura cu asta? va rog ca sint cam deprimata si nu stiu cum sa il ajut.
Dana bine ai venit la noi,in legatura cu obiceiurile de la noi sigur te ajuta fetele stai numai sa citeasca.Ti-am vazut pozele frumosi sinteti si tu ai fost o mireasa fff frumosa.
Avem si noi un prieten care sta linga Baia-Mare la Moisei parca,adica nu e chiar linga cam la 300 de km din ce ne-a spus el dar el sta mai mult prin Baia-Mare cand vine in tara.
Hai va si fug sa ma apuc de spalat geamurile.Mai vinnnnnnnn.
dia_codat spune:
Toria ai cumva vreo cunostinta din Lugoj cu care mai ti legatura si care mai intra si ea din cind in cind pe DC?
La subiectul despre Lavinia Milosovici se astepata pe cineva din Lugoj (orasul in care locuieste acum Lavinia) ca sa o ajute pe Lavinia sa isi creeze un cont pe DC.
Dia
Printesele lu mama