IN BANAT LA NOI ACASA (6)
Raspunsuri - Pagina 14
angy11 spune:
Mey,ce-i cu voi,nu mai scrie nimeni,Him,Vio,Toria,unde sunteti?
Vio,te vazusem la un moment dat pe forum azi,m-am bucurat ca vi sa scri si aici,cand colo....pauza.
Him,cu tine ce e?Mi se pare mie sau esti suparata?
Dia,cand ai timp asteptam pozele.
Ingerash,cum a fost cu albumul?
Deya,pe la voi ce mai e nou?
Toria,pe tine pica de data asta sa ne inveselesti.
Flavia,tu pe unde esti?Mai intra si pe-aici sa ne mai dai un refresh.
Ia uitati-va la niste flori pozate primavara asta:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ajumuga/album?.dir=fb72&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor,
Angy, nu sint suparici, am de ieri migräne f tare si nu ma simt deloc bine. Azi nu am fost la lucru si cred ca si maine stau acasa.
Sper ca imi motivati absenta. Pup la toate,
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
angy11 spune:
quote:
Originally posted by Himmelsduft
Hallo fetelor,
Angy, nu sint suparici, am de ieri migräne f tare si nu ma simt deloc bine. Azi nu am fost la lucru si cred ca si maine stau acasa.
Sper ca imi motivati absenta. Pup la toate,
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
Him,sanatate si pussy de la noi sa iti treaca.
Of,m-am linistit.
Ma gandeam ca am facut noi vreo gafa,ceva,chiar vreau sa fie ok topicul asta.
nu mai zic ca am avut si eu o zi nasoala,imi venise CM,eram varza si fizic si cu moralul.
inca o data.
ingerash spune:
Ceau fetele, ma bucur ca nu e niciuna suparata :) nu trebuie!!!
Him, insanatosire grabnica!sa revii vesela ca de obicei
Impreuna, tot cu musafirii? ;)
Toria, Valenka, Vio, unde sunteti?
Deya, pe picior de plecare?
Angy azi am dat la scris albumul & ma tin si eu de scris pe la colegi, vreau sa ma tina minte
va pup pe toate :)
p.s. Dia, unde esti?
dia_codat spune:
Vai ce imi place cind mi se simte lipsa!
Am fost la o prietena sa ii instalez webcam-ul. M-am chinuit 2 ore si tot nu i-am dat de capat. Am venit cu webcam-ul la mine si in 1 min s-a instalat ok si merge! Se pare ca are ceva probleme cu porturile USB.
Haideti ca incerc sa pun niste poze in album
Dia
Printesele lu mama
impreuna spune:
Eu n-am disparut inca, dar e mama la mine si ii mai acord si ei ceva timp:)
Dia ce faine sunt pozele, mi s-a facut o pofta de concediu de nu-ti dai seama:) Daca patesc ceva din cauza poftei mai ai pe constiintza
Flavia (sotie si mamica fericita)
angy11 spune:
Dia,misto de tot pozele.
Fla,ti-am raspuns pe Timi,cu apartamentele.
Him,esti mai bine?Sper.
Toria si Vio,va asteptam.
Ingerash,m-ai pus pe ganduri,cu povestea de ieri de pe mess.
Deya,spor la english
Fetelor,va pup,ma duc sa stau intinsa ca tot nu mi-e bine.
dia_codat spune:
Buna fetelor,
Doamne Flavia nu vreau sa te am pe constiinta. Hai ca te invit la ocean
Angy da ce ai de nu te simti bine? Tot de la CM?
noi ne pregatim sa mergem cu fetele la Mc Do. Trebuie sa merg sa cer sponsorizare pentru serbarea de sfirsit a anului. Eu am ales sa merg la Mac Do si la un magazin din apropiere care (dupa spusele invatatoarei) au sponsorizat si anul trecut
Va pe toate
Dia
Noi 2002-pina in prezent
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor,
ma bucur ca nu sinteti suparici pe mine si ca mi-ati motivat absenta. De duminica dupa-masa mi-a fost tare rau, am avut migräne, am stat in pat si am bolit, noroc cu sotul meu, ca a avut f mare grija de mine. Ieri nu am fost la lucru, ca am vrut sa plec dar parca eram ametita si imi duduia creierii, asa ca m-am dus iar directia pat, azi la fel. Azi ma simt umpic mai bine, asta datorita tabletelor si odihnei, asa ca maine merg iar la lucru, ca am f mult de lucru.
Am citit cit de cit ce ati scris, va iau repede pe rand, ca sare sotul pe mine ca sa merg inapoi in pat.
Nu fac schimb de balcon, ca imi place la nebunie unde stau. Cind e vremea mai buna, adica nu ploua, o sa fac o poza de pe balcon si o sa o pun in album. La noi deocamdata ploua, dar bine ca e cald macar. Dunarea e linga noi, dar nu avem inundatiim, ca au facut zidul inalt si nu avem probleme, insa cei care stau in centrul din Passau, sint de fiecare data inundati, sint deja obisnuiti cu asta.
Angy, sa ai grija de tine, multa sanatate iti doresc si tie.
Dia, f frumoase pozele.
Flavia, distractie placuta iti doresc.
Ingerash, spor la invatat.
Vio, Deya, Toria, salutari si voua.
Va pup pe toate si multa sanatate va doresc,
Him
photos