IN BANAT LA NOI ACASA (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Him si Angy un sa va treaca si sa va avem din nou printre noi pline de viata:)

dia se accepta invitatia:)

Acum mi-au plecat musafirii, am toata casa intoarsa, jucarii imprastiate... ma grabesc sa adun si sa fac nani:)

la toate.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Am 4 steluteeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

incep cu inceputul
Maine am zi naspa, trebe sa invat de atestat si sa repet pentru proba practica, azi am completat albume & trebuie sa scriu un discurs de multumire catre profi dar inca nu mi-a picat nici o fisa . Azi mi-am luat o pereche de cercei faini pentru banchet, promit ca pozez rochie, sandale, sal, cercei, etc si pun in album dar inca nu am apucat!
Him, insanatosire grabnica! maine sa scrii ca te simti f bine si ca nu te mai doare nimic & ca afara e soare & ca ...& ca...
Dia, ce faine poze, si eu vreau balaceala
Angy, felicitari pt. puncte!!! stiu ca te-am pus pe ganduri, si eu sunt pe ganduri ca mi s-au confirmat banuielile fata de comportamentul dl., abia astept sa termin medi ca m-am
Impreuna, eu zic sa-i propui la Yank ideea cu pensiunea, clienti vad ca ai

restu' fetelor? unde sunteti? ne-ati uitat? ia puneti mana si tastati si pe la noi cate ceva, ca daca nu.... ne

la toate fetele :)

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

am uitat sa va zic, acum mai bine de jumate de ora, am postat la Timisoara si am zis ca ma indrept spre Banat, intre timp m-a sunat o prietena si am stat sa vorbim niste maruntisuri

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Angy felicitari pt stelute, mai putin si te ingalbenesti:)
Mersi de raspunsuri la "timisoara"

ingerash have fun in ziua asta "naspa", se poate si mai rau:) Bafta cu invatatul si asteptam pozele.

pup la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo fetelor,

ma bucur ca v-ati gandit la mine. Azi intradevar imi merge mai bine, dar sint inca slabita, probabil din cauza tabletelor. Apoi sintem cam necajiti, ca Leo are o umflatura la picior, l-o fi intepat ceva nu stim, ca e tare sub piele. Am sunat la dr veterinar si astepta sotul meu la Leo sa vina dr. Sper sa fie tot ok.

Angy, felicitari de steluta! Sper ca te simti si tu mai bine. Ai fost la dr, ti-ai facut analizele, ca daca nu fuga, ca altfel te cert eu. Acum astept capitolul nou, ca nu am indraznit sa il deschid eu. daca il deschizi.

Ingerash, mai putin si treci si peste asta. Spor la invatat. Ma bucur ca te delectezi cu cumparaturile, asa te vreau, ia ceva frumos ptr sufletelui tau. Si astept pozele, ca-s curioasa
Apoi ptr atestat, tin pumnii maine
si

Flavia, ce face Sara? Trimitem mine cm tau, ca eu pe al meu il astept si nu mai vine. Ce facem ca mergeti in concediu si noi de abia asteptam.

Dia, fetitele tale sint dulci, f bine ca v-ati blacit in ocean, mai ales daca nu e departe de voi. Mai bine oceanul vostru, decit Dunarea de la mine, ca imi place sa o vad, dar n-as face baie in ea.

Restul fetelor, va salut si pe voi.

la toate, ne auzim maine, cred ca foarte fit, ca doar se apropie Weekendul.
Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput

Him sanatate si pt Leo si pt tine. Ma bucur ca te simti mai bine
Despre cm ti l-as trimite cel putin pt 1 an de zile, daca sti vre-o metoda spune-mi si nu vei regreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

am patit eu ceva oare?
Ma tot uit si caut unde a scris Flavia ceva de cm si de o pensiune

da nu gasesc nicca!

Iti spun eu o metoda sa scapi de cm (sper ca de asta vorbiti si nu sunt iara ) pentru un an de zile??? De parca nu ai sti Eu am scapat cred ca aproape vreo 3 ani. cu Caroline apoi alaptat 11 luni (fara cm). Intrerupt alaptat ca sa fac copilul planficat sa iasa in martie deci venit cm o luna apoi 9 luni +13 alaptat fara cm.
Deci in total fac 42 luni cu o luna intre ele de cm! Iupiii!

Angy felicitari pentru steluta!

Him imi pare rau pentur Leo .A venit doctorul?
ingerash tin si eu pumnii pentru atestat!
Toria, Vio unde sunteti?

Dia

Noi 2002-pina in prezent

Mergi la inceput

Ceau fetelor, va tzuc din zbor cu un ochi pe notite :)

Sa-mi tineti pumnii maine de la 9 dimineata pana dupa ora 15 (am 2 probe)

Si maine seara sper din suflet sa va anunt ca am luat 10 ()

va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

hallo fetele, va pusichez la gramada!
Himmel, am trecut prin Passau si m-am gandit la tine, mai ales cand am trecut pe langa Dunare.
mey fetelor, Passau e un oras asa de frumooos! Mi-ar place sa locuiesc acolo!
cu drag,
Vio und Tinchen, catel adorat!

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput