Piatra Neamt - Perla Moldovei (6)
Raspunsuri - Pagina 7
ionella3003 spune:
miha, bine ai venit in gasca noastra!... Gata, actualizat si listuta din prima pagina!
Va multumesc din inima pentru sustinere, dragele mele! Eu zic din nou ca-l iau, ca am facut subiectele, insa, cu d-na asta profesoara... numai D-zeu stie!!!
lunna, sunt in ultimul an la Management financiar contabil - deci... ma iau cu tine de mana, pisicuto, dam licenta anul asta!... Doamne ajuta! Tu la ce facultate esti?
oricum, ati fost niste dragute ca v-ati gandit la mine- pt toate prietenele mele si pt surioara mea mai mare!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
ionella3003 spune:
aaaaaaa si Matei! Sa traiesti, sa fii sanatos si pus mereu pe sotii cuminti!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
pisicuta si matei spune:
!
sunteti niste scumpe,dar ziua lu' Matei a fost,v-am mai povestit o data parca ce a luat de pe tava.numai ca acum e prima data cand ma vad cu colegii mei si le-am dus bomboane ca ei au fost aproape de mine pe parcursul sarcinii si m-au ajutat!
in rest totul ok,doar ne-am intors de la plimbare,a fost tare placut!
fetelor(lunna,ana) succes si putere sa va iasa dintisorii mai repede.
Carmen v-ati decis la masina?
Ionela cum a fost la examen? da dam licenta,din pacate-sunt la ASE la comert specializarea turism-servicii!
Wellcome Mira!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
lunna27 spune:
Ionela,tu si Geba chiar sunteti surori???
Dana cu Paul(8.09.2000)& Ana Maria(6.09.2004)
lunna27 spune:
Pisicuto ,de ce 'din pacate'??Mie mi se pare o facultate buna...
Bine ai venit Mihaela!
mira_m spune:
quote:+
Mira, adica soarele e la intrarea in oras si tu il tii dupa bloc?Da-i un sut sa treaca si pe la mine si apoi sa mearga spre centru si celelalte cartiere
PS. am fost aseara prin zona, sa vedem Loganurile.Trebuia sa strig sa cobori, ca sa ne cunoastem?
[
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
Promit ca-i dau un sut sa vina mai repede ca m-am saturat de toamna!
Carmen, de ce nu? Da un claxon!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami & minunea mea ( mai 2004)
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by lunna27
Ionela,tu si Geba chiar sunteti surori???
pe bune suntem surori! Si mai avem o surioara mai mica, in Anglia si un fratior care sta cu mine in Bucuresti! Suntem o familie... adevarata, in toate sensurile si multumim lui D-zeu ca ne avem!
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by pisicuta si matei
!
sunteti niste scumpe,dar ziua lu' Matei a fost,v-am mai povestit o data parca ce a luat de pe tava.numai ca acum e prima data cand ma vad cu colegii mei si le-am dus bomboane ca ei au fost aproape de mine pe parcursul sarcinii si m-au ajutat!
in rest totul ok,doar ne-am intors de la plimbare,a fost tare placut!
fetelor(lunna,ana) succes si putere sa va iasa dintisorii mai repede.
Carmen v-ati decis la masina?
Ionela cum a fost la examen? da dam licenta,din pacate-sunt la ASE la comert specializarea turism-servicii!
Wellcome Mira!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
pisicuta, o sa ne ajute D-zeu sa trecem cu bine! Iti dai seama ce fericite o sa fim??? Cu copilasii mari si licentiate?!... O punem de-o intalneala dupa licenta, inainte sa pleci din Bucuresti... sau ce planuri aveti?
pisicuta si matei spune:
lunna ziceam ca din pacate nu ca nu ar fi buna facultatea ci ca dau licenta.si nu ca nu as vrea sa termin scoala,ca abia astept,dar cand ma gandesc sa fac lucrarea de care nici macar nu m-am apucat....
sigur ca ne ajuta ionela,altfel cum! ne intalnim sigur ca da,poate vom fi si vecine,cine stie,ca noi vrem sa inchiriem ceva si mi-ar placea in crangasi dar sa vedem ce gasim...!
pupici la toata lumea!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
geba2001 spune:
Multa bafta tuturor celor care au de dat examene si spor la treaba fetelor la lucrarea de licenta.
Intr-adevar, suntem surori, dupa cum v-a scris si Ionela, numai ca suntem departe una de alta si ne incanta si profitam din plin de toate caile moderne de comunicare: telefon, messenger, forum pe dc... si chiar daca ar mai fi vreo cateva, cred ca am apela si la acelea, ca tot nu ne ajunge...
Pupici tuturor si sa avem o zi EXCELENTA !!!