Salut oameni buni,
Am si eu o problema. Suntem insarcinati in 8 saptamani si ni s-a depistat la controlul ginecologic (testul pap, secretie, etc) ca avem chlamydia. Am facut si analize la sange (dar fara cele pentru chlamydia) care au iesit bune. Am fost la mai multi doctori (stiu, nu e bine, dar...) nu stiu ce anume sa mai cred. As vrea sa vorbesc cu cineva care a mai avut problema asta. Mai exact, e bine sau nu sa iau antibioticul pentru aceasta infectie? Ni s-a recomandat Sumamed sau Azitrox. Am inteles ca primul e cel mai eficient. Dar pe de alta parte, in prospect se zice ca nu e recomandabil in primul trimestru.
Acum, asa cum ziceam, am fost la mai multi doctori. Unii zic ca trebuie sa il luam urgent, altii ca nu, sa-l luam dupa primul trimestru, iar alt doctor chiar ne-a zis ca nu avem deocamdata de ce sa ne facem griji. Nu stiu ce sa mai cred.
Intrebarea mea este, mai e cineva pe aici care a avut o problema similara? Daca, da, cum a rezolvat-o? Va rog sa ne ajutati cu un sfat, va rog.
Va multumim.
Am luat 7 zile antibiotic -amoxicilina- chiar la inceputul trimestrului al 2-lea, apoi am repetat analiza - tot numai de secretie - si a iesit Chlamydia negativ. Sotul a facut tratamentul odata cu mine, asa ne-a recomandat doctorul.
Sarcina usoara!
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002