Mamici de mai-iunie 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 9
alda spune:
Buna fetelor,
Multumim mult pentru urari, va pup pe toate, va doresc celor care nu au nascut inca mult curaj si bebei sanatosi si papaciosi!
Eu am nascut normal gemenele, fara anestezie, dar totul s-a petrecut foarte repede, dureri nu am avut decat vreo 10 minute; am luat gynipral pana in ultima zi, poate de asta nu am simtit nici contractii, nici dureri, bine ca s-a rupt apa, ca altfel, nasteam acasa. :)
La 3.30 noaptea s-a rupt apa, la 4 si ceva eram la spital si intr-o ora si jumatate s-au nascut maimuticile, pe scurt. :)
Fetele mele s-au nascut la 6.03 Cosmina si 6.08 Medeea, au avut 2510 g Cosmina si 2470 g Medeea, scor apgar 10 Cosmina si 9 Medeea, iar ca lungime au avut la nastere 48 cm Cosmina si 47 cm Medeea.
Alexandra si fetele Daria (3 ani), Cosmina si Medeea (9 zile)
poze: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=549982526
Lya spune:
Alda,sa-ti traiasca papusile!Sunt scumpe foc toate 3!
Cum a reactionat Daria cand a vazut papusile?E geloasa?Ma intereseaza mult ca si la mine vor fi 3 ani diferenta.Cu cine ai nascut?A apucat medicul tau sa vina la nastere?
Amonar,Lucia,Cori,Marrycalu,mai aveti asa de putin si voi.Doamne ajuta sa fie bine .
Nastere usoara!!!
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">31 sapt cu Eric
&
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty
virgi spune:
Saluatare burtici si mamici!!!
Acum am ajuns acasa dupa doua zile destul de agitate..nu am citit absolut nimic, insa am intrat sa-i urez Inei mult curaj si s-o asigur ca ma voi gandi la ea si la bb Serghei. Ina - sa stii ca optimismult tau ne-a facut bine pe toata perioada asta, te astepatm sa vii acasa cu bb Serghei cat mai curand posibil si sa ne incurajezi asa cum stii tu cel mai bine s-o faci.
Sa ai o nastere usoara!!!!
doroti_5 spune:
Buna fetelor!
M-am uitat la pozele lui Dolcebaby si ale Aldei, doamne ce frumuseti acolo, ziceam ca avem numai bebelusi superfrumosi!!
Am facut toate schimbarile de rigoare, daca ceva nu e corect va rog sa ma anuntati.
Papadie zimi te rog spitalul si medicul cu care ai nascut,si Dolce citi cm avea minunea cind sa nascut, pentru listuta.
Monnica eu pina la 30 sapt luam 1kg/sapt, dar pe urma am luat 2kg in 6sapt. Asa ca nu e cine stie ce, la 37 mi sa monitorizat chiar bb, ca nu le placea ceva la bataile inimii, dar sa adeverit a fi totul bine.
Inaioana iti tin pumnii pentru miin, sa nasti usor si repede si Serghei sa fie sanatos!!Nu ar trebui sati fie frica, doar ai mai trecut prin asta o data, cel putin miine tu o sa tii bb in brate, te invidiez un pic pentru ca aveam acelasi DPN.

doroti_5
38+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Amonar
IOANA
Mult succes maine si refacere rapida!!!! Maine vei fi mamica de fetita si baiat!!!!
DOLCE
Fetita ta e tare dulce! Sa-ti traisca si sa va faca fericiti!
PAPA
Pescarusha ta e o viteaza, arata deja asa de mare....si sanatoasa si frumoasa! Sa-ti traisca.
Parca mai naste cineva maine!!!???? Sau imi fac figura neuronii??? Parca asa am citit candva....
CAMI
Tot ce se poate ca voi naste de ziua mea.....pana la urma tot ajung ultima la coada....Intr-un fel vreau sa ma scap...dar intr-altul parca inca mi-e frica si nu stiu la ce sa ma astept de la viata ....avand un copil....mi-e frica ca mi se rastoarna totul cu capul in jos....sau asa ceva...:-)
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
Amonar pe 2mai mai era programata Ama, da bb Seby sa grabit si acum sta deja in brate la mamica.
doroti_5
38+ si
Natalita-Elenaevolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
iulyp spune:
Uraaaaa. Am reusit si eu sa vad Sofica mica si dulcica si frumusica. Papa sa-ti traiasca si sa iti aduca multe multe bucurii alaturi de cealalta printzesuca a ta.
Multumesc inca o data Luana
.
Alda am vazut si zanele tale cel frumusele. Sa-ti traiasca si sa iti aduca numai bucurii.
Amonar spune:
Fetelor imi spuneti si mie cum intru pe mailul comun? Nu mai am PM-ul de la AMA. vrea cineva sa-mi trimita inca o data ce si cum pe PM?
Mersi
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)