Mamici de mai-iunie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Buna, dragute mamicute si gravidute!
Felicitari mamicilor, bafta multa burticilor!!!!
Ma ajuta si pe mine cineva cu niste preturi??!!! Ma chinui de vreo 3 zile sa ma bag in seama cu vreo proaspata mamica sau graviduta mai informata. Tocmai m-am hotarat sa fac cezariana... nu mai stiu cum se practica in ziua de azi... Se cer tarife, ce trebuie sa dai, cui trebuie, conteaza spitalul (eu- Municipal), doctorul (eu- dr. Anca Alexandru)???
Va rog, sa-mi raspunda cineva!!!!! Sau nu este voie sa vorbim despre astfel de lucruri?! Poate nu pare important pt altii, dar mie mi s-a cam pus pata... DPN meu este 12.05.2006 si dr. spune ca ma programeaza pt. vineri - 05.05.2006. Simt o nevoie crunta sa cunosc dinainte cum stau treburile, sa nu ramana cineva nemultumit si sa am de suferit pt ca nu m-am informat!!!
Spor la odihna si multa sanatate!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

WOAU!!! Deja au inceput emotiile! Noi mai avem o luna si facem anul. Nu va suparati pe noi dar am trecut sa va spunem (eu si bb Alexia) pentru proaspetele mamici sa va traiasca bebelusii iar pentru cele care urmeaza sa nasca nastere usoara si sa fiti sanatosi cu totii. Va pupam cu drag, mamici si bebici

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Angelica draga mea,
Prietena mea a nascut pe 12 aprilie, anul asta , cu doctora Badea, la spitalul Municipal. A nascut prin cezariana si a dat medicului 9 milioane. Asta e ce stiu sigur. Ei mi-au zis ca au platit in tottal vreo 25.000 0000 din care 9 milioane doctoritei iar restul in dreapta si stanga de la portar pana la....dar au uitat sa-i dea neonatologului. Asa ca daca ai 25 milioane poti sa nasti fara probleme . Eu personal nu as da banii astia niciodata nimanui, mai ales cand totusi nasterea este gratuita in tara asta si oriunde...mai putin cezariana la cerere.
Vad si eu ca se fereste lumea sa dea tarife si nume de medici de parca noi am fi infractoarele si nu ei ca iau. am vazut ca trebuie sa se scrie pe PM, dar eu am scris aici sa vedem ce o sa se intample? Or sa ma aresteze?

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Fetelor, eu sunt plina de tot felul de emotii, si bune si rele, si ma ia ba cu plans ba cu ras.
M-am uitat la toate fetitele de aici, nou venite pe lume, de la cea mai mica si voinica, Pescarusul, la cele 2 printese, pe care imi vine sa la mananc...Sa va traiasca si va bucure in fiecare zi.

Ioana, sper ca esti bine, si puternica si...sa dai un semn imediat ce poti .

Noemi, m-am hotarat sa nu alaptez, mai ales ca nu am aprobarea medicilor. ei au spus ca nu-mi dau voie dar ca eu fac ce vreau, si ca e pacat sa risc acum cand am facut rost de medicamente. Mie mi-a spus medicul infectionist ca riscul de infestare se reduce la 1% daca ii administrez si HIGB si vaccinul. Acum, ce sa spun? Vlad, sotul meu este la Brasov, sa le ridice si pana nu o sa le vad aici la mine in frigider prefer sa nu-mi cant victoria.

Luana, multumesc pentru pupic, uite si de la mine unul .

Iar acum ma duc sa ma imbrac ca plec in Cora...

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by angelica_g

Buna, dragute mamicute si gravidute!
Felicitari mamicilor, bafta multa burticilor!!!!
Ma ajuta si pe mine cineva cu niste preturi??!!! Ma chinui de vreo 3 zile sa ma bag in seama cu vreo proaspata mamica sau graviduta mai informata. Tocmai m-am hotarat sa fac cezariana... nu mai stiu cum se practica in ziua de azi... Se cer tarife, ce trebuie sa dai, cui trebuie, conteaza spitalul (eu- Municipal), doctorul (eu- dr. Anca Alexandru)???
Va rog, sa-mi raspunda cineva!!!!! Sau nu este voie sa vorbim despre astfel de lucruri?! Poate nu pare important pt altii, dar mie mi s-a cam pus pata... DPN meu este 12.05.2006 si dr. spune ca ma programeaza pt. vineri - 05.05.2006. Simt o nevoie crunta sa cunosc dinainte cum stau treburile, sa nu ramana cineva nemultumit si sa am de suferit pt ca nu m-am informat!!!
Spor la odihna si multa sanatate!!!!!

Bine ai venit la mamici de mai-iunie.
Dane mai multe detalii pentru a te trece in listuta, ce asteptati?(fetita sau baiat),DN(daca doresti), UM, si daca mai ai copii.
La intrebarea ta nu iti pot raspunde, dar iti zic ca in Moldova pretul la o nastere e cam 100$, asta naturala, dar cezariana cred ca ceva mai multisot, dar nu cred ca mai mult de 200$.

doroti_5 38+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Ioana...mult curaj pt maine.Poate tie ti-e un pic mai usor stiind despre ce e vorba,sau poate tocmai de aceea e mai nashpa,nush ce sa zic.Dar tu esti o luptatoare.Stiu ca nu te doboara pe tine asta,mai ales ca finalitatea e un bebe Serghei mic si dragalash.

viviana37w6d

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Dolcebaby si Alda, aveti niste printelse superbe. Sa va traiasca si sa va bucure mereu.

Dupa UM maine vom face 40 saptamani, dar dupa ecograf suntem deja o zi intarziere.
Azi mergem la dr, sper sa fi facut ceva progrese de saptamana trecuta si sa-mi zica dr ca nasterea se apropie. Nu vreau sa fiu indusa si numai acolo ma gandesc.

pe toti.

Poze

_
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">
Sa nu-i uitam..

Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati.

Apropiati-va de Dumnezeu, si El Se va apropia de voi.
Iacov 4:8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Luana, imi trimiti si mie un PM cum intru sa vad pozele.Si poate o sa ma dumiresc si cu sa pun poze cu Victor.Multumesc.

Arabela si Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

maine la 6 dim.imi face cezariana,am marii emoti,nu-mi vine sa cred ca-mi voi vedea bebelusu,spar sa fie bine totul.
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

marrycalu, nastere usoara!

Intalnirea cu bebelusul va fi una fff deosebita. Asteptam povestea nasterii si descrierea sentimentelor ce le-ai avut cand ti-ai vazut prima data puiul.

Poze

_
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">
Sa nu-i uitam..

Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati.

Apropiati-va de Dumnezeu, si El Se va apropia de voi.
Iacov 4:8

Mergi la inceput