Mamici de mai-iunie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NoemiTm spune:

Wow... ce de-a bebelusi au aparut de cand n-am mai apucat sa intru pe forum!

Felicitari PAPADIE, IRINEL, ABIBRINZA, ALDA, AMA si DOLCE! Sa va traiasca bebelusii sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei.

Abia am reusit sa citesc toate capitolele..tare mult ati scris cat am lipsit..am vazut si toate pozele postate pe site.
In sfarsit am acces la net de acasa..asa ca o sa fiu pe faza de acum incolo.
Noi suntem bine, burtica a crescut tare mult, parca in fiecare saptamana tot mai mare este..din pacate nu stiu cat cantareste bebita..aparatul eco la care am fost nu este prea performant...dar viitoarea consultatie o sa fie la maternitate unde sper sa fie un aparat mai destept.

Carmina, ma bucur mult ca ai reusit sa faci rost de imunoglobulina..cel putin asa stim ca am facut tot ce ne statea in putinta ca sa ne aparam bebelusii de HBV. Am citit ca daca bb primeste HBIG si vaccinul de hepatita B este protejat 90% impotriva virusului. Te-ai gandit, o sa-l alaptezi pe bebe Mihnea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Dana si Alia mersi pentru urari.
Eu incerc tot timpul sa ma gandesc la altceva, sa imi fac de lucru ...functioneaza oarecum metoda impotriva emotiilor.
Alia, consoleaza-te cu gandul ca totusi mai ai cateva zile de asteptat pe cand eu deja am inceput regimul de lichide de dinainte de operatie! Cea mai buna chestie e sa iti lasi lucruri de facut si aranjat pe cat mai tarziu ca sa te preocupe/streseze facerea lor si nu ceea ce urmeaza. Si daca poti, gaseste-ti tot felul de activitati, invita prietene, iesi cu ele..orice care iti poate devia gandurile.

Ioana 39 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Ioana, tinem pumnii pentru tine si bb Serghei. Sa fie mancacios, vesel si voinic. Stiu ca te vei reface rapid si vei avea laptic asa ca te asteptam sa ne dai si noua curaj. Nastere usoara!

VoichiV35+

poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Dolce, bebelina ta e minunata! Sa va traiasca. Ma trec fiori de emotie de fiecare data cand vad poze cu bebei.

VoichiV35+

poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Ioana maine o sa tii in brate! Mult curaj, nastere usoara si un bebe perfect!

Monica 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Dolce,sa-ti traiasca dulcica ca tare dulce e.Ai fost rapida cu pozele.

Inaioana,noi toate vom fi cu gandul la tine mainesi-ti vom face galerie!Vei vedea ca totul va fi bine!
Mai ai putin si-l vei tine pe Serghei in brate!Mult curaj ,refacere rapida, bebe Serghei sa fie papacios si dormicios sa poti sa te refaci cat mai rapid.Abea astept sa te intorci sa-ti vedem comoara si sa ne pozestesti cum e cu 2 copilasi.
Hai IOANA!

Ama,mi-e dor de tine.Sper ca te intorci azi acasa sa-ti vedem si sa ne povestesti cum a fost.Cred ca esti in

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">31 sapt cu Eric &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

IOANA
Mult succes maine si refacere rapida!!!! Maine vei fi mamica de fetita si baiat!!!!

DOLCE
Fetita ta e tare dulce! Sa-ti traisca si sa va faca fericiti!

PAPA
Pescarusha ta e o viteaza, arata deja asa de mare....si sanatoasa si frumoasa! Sa-ti traisca.

Parca mai naste cineva maine!!!???? Sau imi fac figura neuronii??? Parca asa am citit candva....

CAMI
Tot ce se poate ca voi naste de ziua mea.....pana la urma tot ajung ultima la coada.... Intr-un fel vreau sa ma scap...dar intr-altul parca inca mi-e frica si nu stiu la ce sa ma astept de la viata ....avand un copil....mi-e frica ca mi se rastoarna totul cu capul in jos....sau asa ceva...:-)

(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Luana pai in yahoo am intrat bine inteles dupa ce m-am tapuit si eu cu albumul de pe prima pagina unde nu gaseam. Ideea e ca bag mamici_de_....apoi parola care mi-a trimis-o Ama pe PM si dupa aia pauza. Eventual te rog trimite-mi si mie pe PM user-ul si parola ca s-o fi strecurat vreo greseala mica pe undeva pe la vreo litera ceva si de aia nu merge. Io stiu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Doroti ne schimbi si noua in listuta medicul si spitalul unde vom naste? plss

dr Nayel, CF 2. La ultima masuratoare bebelina avea 31s si 3 zile si 1800g.
Multumim!!!!

Petra 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luc2 spune:

Felicitari ALDA, AMA si DOLCE! Sa va traiasca bebelusii sa fie sanatosi si sa recuperati cat mai repede.
Inaioana iti tinem pumnii si asteptam sa mai echilibrezi scorul la baieti.

Asteptam vesti si bebei si mamici sanatosi!

Luc2, 34 fix

Mergi la inceput