Mamici de mai-iunie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Doroti, multumesc pentru promptitudine, m-ai si trecut cu grasana mea!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Vreau sa va intreb si eu ceva: S-a intamplat sa treaca 3-4 sapt si sa nu cresteti in greutate? Eu am aceeasi greutate de o luna si sunt un pic ingrijorata. Nu ar trebui ca bebe sa creasca mai mult acum? Abia astept sa jung la dr am programare abia pe 9 mai, mai este o sapt pana atunci...

Voi luati vitamine, prenatale, Fe? Eu iau numai Magne-B6, Bio-marine si No-spa.
Offf...am inceput iar sa imi fac griji, ma mai linistisem de cand simt miscarile bebelusului.

Monica 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Alda...sa-ti traiasca gemenutzele!

Hei...vreau si eu sa vad Pescarushul...da n-am parola...poate mi-o da si mie careva

Dolce...ai o fetitza scumpica foc.Poate mai ai timp sa ne dai detalii.Io mor de frica la gandul operatiei...mai mai ca-mi vine sa nasc natural(de fapt ma hotarasc definitiv dupa eco de maine cand o sa vad cat e de mare bebe).Te-a durut rau dupa?Mai astept cu drga si parerea Amei,ca ei ii era tare frica de durere si d-aia a ales cezariana...sa vedem cum s-a descurcat cu operatia.

Mie mi se intampla ceva nasol rau....De bine ce pana acum luam 0.5kg pe saptamana,au urmat vo 2 sapt cu 1 kg/sapt.,de 4 zile iau 0.4-0.5kg/ZI.Adik in 4 zile 2 kg.Ce ma fac daca ma tine tot asa?Culmea e ca nu mananc mult deloc,da si 100g daca manac alea se pun direct pe mine.Pana la urma asta e.Sa fie bebe grasutza si sanatoasa ca io...vad io cum dau jos...

viviana37w6d

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Dolce,ai o fetita superba,sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea,m-am emotionat toata cand am vazut pozele,mai ales ca la azi la 12 merg la medic si se poate sa raman azi sau daca nu miercuri sau joi,ma e atat pe putin si-mi voi vedea si eu comoara mea,m-au emotionat foarte mult fotografiile comori tale.
39+Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

vivighe nu-ti face griji,asa luam si eu,si nu cred ca are legatura cu mancarea,nu am mancat mult toata sarcina eu si am 18 kg.in plus,am luat 3 kg.intr-o sapt.le dam noi inapoi,Eu iau materna,fier si calciu cu vit.D si nos-pa.Sarcina usoara!
39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Vad ca sunteti foarte active, bineanteles ca abia tzin pasul cu voi!
Am fost la un botez, in Buzau, m-am simtit foarte bine, am topait de n-am mai putut si pe la 1 noaptea s-a suparat bb si a trebuit sa plecam acasa, am avut aceleasi dureri ca in boaptea in care am nascut-o pe Onitza. Acum sunt bine, sarbatoresc Ziua Muncii prin munca!

Alda felicitari pentru bubulutze! Sa va traiasca , sa se faca mari si sa va bucurati de ele!

Inaioana, itzi tzin pumnii si abia astept sa ne povestesti cum a fost! ca sa treaca frica!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

Felicitari fetelor care au nascut. Sa aiba bebei mincaciosi si sanatosi!
Succes fetelor care urmeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru mesajele de incurajare si pentru galerie! Scuze ca nu nominalizez dar cei doi neuroni ai mei stau inghesuiti unul intr-altul tremurand si clantzanindu-si dintii si sunt in rest intr-o greva totala!

Dolce, ma bucur mult ca experienta ta a fost asa de multumitoare, ca va simtit bine amandoua. Am vazut-o pe dulceatza, e superba!
Despre laptic, eu zic sa ii dai linistita cu biberonul (cu cea mai mica tetina, evident) si sa te mulgi la doua ore ziua cu pompa INDIFERENT daca curge ceva sau nu. Daca strangi chiar si numai 2 ml, ii dai ei la urmatoarea masa (se pastreaza in frigider intre timp) si apoi completarea cu biberon. Nu iti fie teama de biberon pentru ca nu se intzarca daca tu ai lapte destul, ea va prefera intotdeauna sanul de unde curge mult mai abundent cand secretia lactata e instalata cum trebuie. Daca nu ai ragade (rani pe sani) poti sa o pui si la san cat poti/vrea de des, dar in paralel mulge-te oricum cu pompa macar cate 10-15 minute , repet, CHIAR DACA NU CURGE NIMIC, sau curge extrem de putin. Vei vedea ca intr-o saptamana o sa ai lapte de nu o sa stii ce sa faci cu el. In rest, multa odihna si relaxeaza-te: nu exista mamici care nu au lapte ci mamici care nu stiu cum sa il produca!

Monica, nu e nimic daca nu cresti tu in greutate, bebe creste oricum. Mai bine ai fi fericita ca nu te vei ingrasa prea mult sau cel putin in luna asta nu te-ai ingrasat!

Ioana 38 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Alda,felicitari,sa-ti traiasca printesele,refacere rapida si mult laptic.

Dolce bine ai revenit,multa sanatate si sa-ti traiasca minunea,ca tare mumoasa e.

Ioana,nastere usoara maine,refacere rapida si mult laptic.tin pumnii si multi pt tine,Serghei si Katjia.

Eu ,de aseara nu ma simt prea bine,adica ma doare f tare mijlocul dar nu mereu,ci vin asa ca niste junghiuri care dureaza 1-2 sec,dar ma dor tare.nu am stat sa vad la ce interval apar,m-am gandit ca am stat toata ziua in masina si ca am obosit.Si acum,cand stau pe scaun le simt dar incerc sa le ignor.Credeti ca sunt contractii?

iu all!

Dana 36 fix azi cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D
http://tickers.baby-gaga.com/p/car146bb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

FELICITARI fetelor pt bebelushi.Safie frumosi si sanatosi si sa va bucuratide ei .Eu deja sunt in depresii si am emotii ,vineri ,pe 5 ,imi vine si mie randul .Dravrutpe 3 mai ,dar eu nu ,am zis saolasam macar pe vineri .Ei de atuncinu prea ma mai adun .Apoi toata ziua m-a durut burta ,ca la ciclu cred ,dar nu puteam cronometra ca ma durea permanent,infundat .Poate nu era de la asta .In rest bebe sta foarte sus ,calare pe stomacul meu si imi scoate acidul .I-am spus luiNayelca eu nu prea mai vreau sa nasc acum , desi pe la 7 luni ma cam grabeam
va pup pe toate
IOANAhai sa capi mai repede ca mine,facem galerie si tinem pumnii

ALIA 37W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput