Mamici de mai-iunie 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 6
dolcebaby spune:
Mai aveam ceva de zis dar am bagat degetu' gresit in tastatura![]()
Inca nu am laptic bun dar sunt foarte aproape...completam cu milumil sa ne saturam
Teodora este cel mai cumintel copil, ma topesc dupa ea, nici somn nu mai am...as sta sa o privesc ore in sir.
Am nascut vineri la 9.20 ea aluat 10 iar mie mi-a dat un o taiat cu multa indulgenta...
Acu sa ma laud... ca m-am recuperat prima din cele 4 cezariena din acea zi... tot meritul lui Nael...simbata la 9 dimineata m-am dat singura jos din pat si am plecat la plimbare...
Sa va pun pozici cu Teo si mai vb azi !
Luana , Mag sunteti doua mamici superbe si va multumesc pt vizita !
Dolce
dolcebaby spune:
IOANA iti tin pumnii pt miine ! Coditii excelente la sptal... pacientle lui Nael stau singure in camera![]()
POZEEEEE si va las.... http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/detail?.dir=6434&.dnm=6c41re2.jpg&.src=ph
Va pup ! LAURA
Dolce
papadie spune:
bebelush dulce FELICITARI!!!
pt laptic pune pe bebe des la san (sau pompeaza -cum fac eu acum daca te intrebi ce caut la ora asta idilica pe net)si bea ceai de fenicul minim o cana pe zi si 2 litri de apa! Eu dupa 'tratamentul' asta o concurez cu succes pe fulga:)
pupa pe Teodora din partea noastra
papadie spune:
tre sa ne povestesti ca din ce vad eu ati pozat in sala de operatii:) felicitari curajosului tatik!
iulyp spune:
Inaaaa incepem galeriaaaaa

Dolce bine ai revenit si lasa ca perseverand cu mulsul simai ales pus bebe des la san o sa vina si lapticul. Sunt super pozicile, ai o mandrete de printzesa.
Papadie incepem galeria sa ia mai repede in greutate si sa vina Pescarushu acasa
. Eu inca nu am reusit sa o vad![]()
Patesc la fel cum zice si Irinel, desi bag parla si user-ul comun nu mi se deschide mail-ul deloc. Poate imi da si mie careva pe PM un sfat ceva sau .......
Tare as vrea sa vad si eu pozicile cu prima printzesa din grup.
Aura sapt. 33+
LYLY809 spune:
Astea da emotii, la vederea unui bebelus abia nascut, in mainile doctorului! Chiar ca m-au trecut fiorii! Dolce, inca o data, sa-ti traiasca!
Credeti ca in sala de travaliu se accepta prezenta unei prietene, spre exemplu, care sa te sustina moral?
Lacri 34+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
florypop spune:
Felicitari mamicutelor!!

Sa va traiasca bebelusii si sa va refaceti repede.
Noi am fost sambata la un eco si avem 2200 gr. Trebuie sa stam cumintei in pat din cauza colului. In rest se pare ca totul e bine.
Pupicei,
Flory
32+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060621/dt/8/k/2856/preg.png
26octombrie spune:
fetelor, vedeti sa nu faceti ca shori si ca mine. pe pagina intai e link la album, nu la casuta de mail. asadar, mergeti pe yahoo.com, dati log in bagati mamici_de_... , apoi parola si intrati in mail. la mine a mers.
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
26octombrie spune:
Dolce, pozele sunt o nebunie!! chiar, cum ai reusit sa faci poze in sala de nasteri, l-au lasat pe sot inauntru? cat de traumatizant e pentru el?
Nayel mi=a spus ca daca intru in travaliu noaptea am voie sa stau cu cineva, daca se intampla ziua.. nu prea, e aglomerat pe acolo, nu mai au loc de un incurca lume. sa speram ca voi naste noaptea..
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005