Mamici de mai-iunie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

ALDA wow mamika eroina! Sa-ti traiasca galushcutele!

Monica bine ai venit! Sarcina usoara in continuare si o nastere in 10 minute

Dragelor miss Pescarushu e inca in spital. O tin pina cand as fi avut 36 de sapt (si ea sa treaca de 2 kile). Momentan are 1.800kg si ceva. E dragalitza rau. Catrina a vazut-o o data da nu a reactionat corespunzator...in sensu ca s-a bucurat fuarte de noua "papusa" pina cand a inceput a mika sa miste si a inceput Mielu sa zbiere

in rest ii dau lectii lu Fulga daca e vb de productie:))

nu mai stiu ce voiams a va zic...lecitina ma maninca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Aaaaaa Inutzo nascare usoara si refacere iute!:) GARANTEZ ca dupa a doua cezariana recuperarea e cu MUUUULT mai usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

ZAX imi place tapetul

PAPADIE esti de coma cu Mielu si Pescarusu, o super mamica cu super galuscute

Eu cred ca am racit, ma doare in piept, mi se usuca gatul si din cauza asta am o tuse uscata enervanta si parca am facut si putina febra. De dimineata am burtica cam tare si bebelina a fost foarte lenesa fata de celelalte zile . Nu stiu ce sa fac!!!!!?????

36w3d

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Buna seara, fetelor! am fost la Nayel astazi. a fost un dulce, extrem de voios chiar! am mers si cu sotul meu, sa il cunoasca si l-a placut. Hora are 3.150 la 37 saptamani. am inteles ca e f bine, cam cu o saptamana inainte. mi-a vorbit de cezariana, ca si cum ar fi fost stabilit si eu i-am amintit de naturala, am intrebat daca e exclusa. mi-a spus ca ok, daca tin mortis putem incerca. asa ca tot naturala a ramas, sau macar cezariana dupa declansarea travaliului.
ne-am intalnit si cu Dolce, care e o scumpa si o frumoasa! Era asa calma si implinita, tare mult mi-a placut. Banui ca va intra si ea sa va povesteasca ce si cum, acum trebuie sa fie acasa cu frumusetea in brate!!
Pentru cine e interesat, garzile lui Nayel pe mai sunt asa: 3,10,14,17,31. Eu am un feeling cum ca as naste pe 17, da cine poate sti?...

A, am intrebat si de bagaj (voiam sa vb cu o asistenta), iar Nayel s-a uitat asa, amuzat, la mine si mi-a spus ca nu imi trebuie prea multe, asa, la bun simt. asadar, eu ma voi pregati de delegatie, plus vata, pampersi, sapun de bebe si 2-3 body-uri.

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

Felicitari Ama, Alda si Dolce baby pentru comorile voastre mult asteptate.
am trimis un atasament pe mailul comun pe care sa-l vedeti neaparat ca e super emotionat....pe mine m-au dat lacrimile la sfarsit

uitati-va si voi ca merita

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Fetelor, eu am avut nevoie de vata, tifon( de infasurat vata- e excelent), scutece sau hainute, Baneocin pudra, Neopreol unguent-in mod obligatoriu.Daca ii imbraca pe bebelusi cu scutecele din dotare sa stiti ca nu sunt sterile.Victor a facut o iritatie de la scutecele de acolo pana am aflat ca nu sunt sterile si am insistat sa foloseasca ce am aveam eu.Si au avut tupeul sa zica ca-i de la lapte.Daca imi mai aduc aminte ceva ce mai trebuie sa stiti va scriu.
Inaioana, nastere usoara si recuperare rapida.In spital era vorba si de ocafeluta si un coniac pt refacere.Asa ii recomandasera colegei mele de camera.

Arabela si Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Buna seara burticute!!
Vai ce dragut acum am intrat si eu pe forum( noi ne-am hotarat sa ne facem de cap in week-endul asta ca pe urma gata intram "la stapan" cum zicea cineva aici pe forum ) si ce vad o groaza de bebelusi.. ma ia tremuratul ca mai este asa de putin, vorba Amei o sa imi fie dor de burtica.

Ama felicitari sa va traisca baiatul bucalat, refacere rapida si mult laptic!! Seby bine ai venit pe lume!!

Dolce felicitari si tie si speram ca te simti bine!! La multi ani Maria Teodora!!

Alda sa iti traiasca papusicile.. super dragut!! Sunt cumva gemene identice? Cosmina si Medeea la multi ani!!

Fetelor sper ca va simti bine toate sa veniti cat mai repede acasa si.. de indata ce aveti o clipa de ragaz asteptam povestile voastre!!

Ina incepem galeria.. sa ai parte de nastere usoara, refacere rapida si mai ales de un bebe sanatos si papacios!!

Amonar pana la urma poate ti se implineste visul si nasti chiar de ziua ta!! Ar fi tare dragut!!

Cami 38+"eco bebe"

"lucruri bebe"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetelor, heeeelp! NU stiu de ce nu reusesc sa ma logez cu userul comun. Am emailul de la Ama si am verificat, folosesc id-ul si parola corecte da nu stiu de ce nu reusesc... Poate cineva sa imi trimita un PM, va rog mult!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Luana ma bucur mult ca a ramas stabilit naturala.

Mersi pt sfaturi, tare bine stii sa ne lecuiesti.

iulyp, poate-si vor face efectul medicamentele, dar este greu sa vezi acum ca esti putin ingrijorata. Am inteles ca este foarte bine sa stai intinsa si intr-o parte (stanga preferabil), se zice ca asta ajuta uterul sa se relaxeze putin. Sper sa functioneze.
Inca ceva, sa mergi la wc ori de cate ori simti nevoia, chiar si daca este numai putin, sau daca inseamna ca trebuie sa mergi din 5 in 5 minunte. Citisem undeva ca daca nu mergi la timp poti avea ceva contractii.
Mult succes!

carminabulina, nu este posibil sa-ti faca un test pt masurarea proteinei in sange? Stiu ca si ala poate fi un motiv pt tensiunea ridicata...

Ioana, curaj mai e putin. Iti spun de acum nastere usoara si un Seghei voinic si sanatos.

papadie, se pare ca Pescarusul vrea acasa, are deja 1.800!!! :)

gabi25, insanatosire grabnica.
Bebeii au zile si zile, nu trebuie sa te ingrijorezi daca nu e chiar atat de activa, au si ei orele lor de somnic si nu mai au atata loc in burtica.

Va pup pe toti.

Poze

_
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">
Sa nu-i uitam..

Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati.

Apropiati-va de Dumnezeu, si El Se va apropia de voi.
Iacov 4:8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

FETELOR VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU URARI !!! AM REUSIT SA CITESC SI VA DORESC SA AVETI PARTE DE CELE MAI USOARE NASTERI CU BEBEI SANATOSI SI MINCAIOSI !!! VA MULTUMESC !!!

AMA FELICITARI PT SEBI, SA VA ADUCA NUMAI BUCURII !!!

ALDA FELICITARI ! SA VA BUCURATI DE COSMINA !

Asaaaa, eu am venit aseara acasa si suntem bine amindoua TRAIASCA NAEL !!!! TRAIASCA IOANA CA M-A CONVINS SA MERG LA EL !!!

Dolce

Mergi la inceput