miros de varza

miros de varza | Autor: maimutzica

Link direct la acest mesaj

Am fost zilele trecute in masina unor prieteni si mirosea a varza murata de te traznea. Au pus pe bancheta din spate a masinii un bidon de plastic cu varza si a curs zeama... Eu mi-am dat cu parerea sa spele bancheta cu apa si detergent, apoi cu apa si balsam de rufe...au spalat bancheta (doar in locul unde a curs zeama...nu toata bancheta) cu detergent, apoi cu balsam de rufe iar dupa tot procesul asta au turnat jumatate de sticluta de odorizant pt masina, insa mirosul persista (bancheta inca nu este uscata complet...in partea de jos inca mai este umeda).
Stie cineva o solutie pentru a scoate mirosul?

Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic !!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Maimutzica, daca mai e de actualitate intrebarea ta, ma gindesc sa spalati cu o cirpa inmuiata in apa cu otet . Si eventual sa puna in masina un deododarnt din ala pt frigider ( erau mai demult prin supermarketuri .. ) asta atrage mirosurile nu parfumeaza ... Sau sa puna bucati de lamiie asa prin masina ( vezi sa nu uite de ele sa se mucegaiasca .. ) si lamiia absoarbe mirosurile .. Ma gindesc ca toate smecheriile folosite la spalat frigiderul si scos mirosuri neplacute din el ar fii bune de aplicat si in cazul masinii prietenilor tai . Oricum sunt inofensive ( nu pateaza si nu strica nimic ) deci in cel mai rau caz nu va iesi mirosul...

Cristina

una.. alta...

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Bancheta se poate scoate si spala(fie ei, fie o duc mai bine la o spalatorie auto). Zeama a intrat in profunzime, spaland doar exteriorul banchetei rezolva problema pe jumatate, scot mirosul mai greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri! Momentan nu mai miroase in masina absolut deloc...s-a uscat bine bancheta...poate persista (se simtea foarte putin) din cauza umezelii...sau doar li se parea ca mirosul persista. Daca mirosul va aparea se vor pune in aplicare metodele voastre.

Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

da cu parfum Azzarro

taie orice miros

Iuliana

sa luptam sa dam dreptul copiilor saraci la educatie:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72331
Ajutindu-i pe ei ajutam viitorul tarii sa fie mai bun

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput