Aspirante peste 30 ani , femei care stiu ce vor-11
Raspunsuri - Pagina 6

IULIABRAILA spune:
tot mai mumati fetele ?
multa bafta la lasat.
va pup si va astept pe aici, eu fac papa si in pauza dau ture pe aici.
ne mai auzim
IULIA
pt azi: "habar n-am in ce perioada a lunii sint, dar sint fericita"

IULIABRAILA spune:
mai, lamuriti-ma si pe mine cum pun o pozica aici , ca sa ma vedeti si pe mine reala.
IULIA
ca's tinta.

Ioanatugs spune:
IULIABRAILA eu nu fumez! Nu stiu cum sa pui poze, m-am chinuit si eu o groaza! De pe Yahoo am descarcat o data, dar nu mai stiu cum! Incerc eu si vad !
LIANA30 multumesc! Bem pe 16, da?
Cu drag Ioana Tugs

Avalon spune:
IULIA, imi place deviza ta de azi! Intr-un fel si eu sunt fericita, desi cam obosita... totusi ma agat de orice firicel de speranta si merg inainte, chiar daca uneori mi-e tare greu sa fac fie si un pas... Te-as ajuta cu draga inima sa pui poze ca as vrea sa te vad reala, dar nu stiu cum... am salvat eu la un moment dat un mesaj cu explicatii pe tema asta dar nu am pus in aplicare pana acum, il redau aici, poate te ajuta cu ceva:
"hai sa iti explic eu cu sta cu webshots!
1.deschizi programul!
2.te duci la"my photos online"
3.iti trebuie "username" si "password" si cred ca ai din moment ce ti-ai facut cont!
4."login"
5.dreapta sus ai "create album".dai click acolo!
6.ti se deschide o pagina acolo si selectezi"friends and fun-general"-stanga sus......ii pui un "title"...........si bifezi"public" .......apoi ok!
7.iti vine confirmarea ca ai creat un nou album si te intorci la pagina principala!ai acolo in dreapta sus"add photos online".click acolo!
8.selectezi albumul in care vrei sa pui pozele!acum ai doar unu dar mai incolo poate iti mai creezi si altele!apoi dai"next" si gata atasezi ce poze vrei tu!
9.cand atasezi pozele iti mai scrie cate ceva pe acoloo dar sper sa te descurci!hai bafta si sa vedem poze cu tine!"
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Liana30 spune:
'neatza!!!
o zi minunata!!!!!
reusisi fatooo cu pozele???hai sa te vedem!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

gabi66 spune:
`mneata
Ce mai faceti?
Liana tu n-ai somn fata?
In sfarsit se arata o zi frumoasa si pe aici.Sper ca la voi e la fel de frumoasa.
Pupici minunatelor! Imi fac cafeaua si vin sa o beau cu voi, in fata lu`computeru`

carmen94 spune:
Salutare!Salutare!Ce mai fac fetele?Voioase?Frumoase?
eu ma pregatesc de inca o tura de prestat in forta ...poate o sa iasa ceva!
eu sunt scolera din nou.am inceput niste cursuri de franca...vreo 6 luni.asa ca dimineata dupa ce fac ochisori...repede cu termometrul.....cafeluta cam in fuga si apoi o tai spre scoala.
IULIA.....ce bine ca ai reusit sa te lasi de fumat!!!Felicitari!!! am incercat si eu o data,dar nu am putut renunta nici in ruptul capului la tigarea de dimineata
IOANA....,,LA multi ani!,, iti scriu de pe acum....sa ti se implineasca toate dorintele.vin si eu la beute!!!!!
LIANA...sa cu cu noroc 13-le la tine.
crinuta......ce mai faci?
Bun sosit fetelor noi!
va pupacesc pe toate!
carmen

Kariris spune:
quote:
Originally posted by Avalon
IULIA, imi place deviza ta de azi!Intr-un fel si eu sunt fericita, desi cam obosita... totusi ma agat de orice firicel de speranta si merg inainte, chiar daca uneori mi-e tare greu sa fac fie si un pas... Te-as ajuta cu draga inima sa pui poze ca as vrea sa te vad reala, dar nu stiu cum... am salvat eu la un moment dat un mesaj cu explicatii pe tema asta dar nu am pus in aplicare pana acum, il redau aici, poate te ajuta cu ceva:
"hai sa iti explic eu cu sta cu webshots!
1.deschizi programul!
2.te duci la"my photos online"
3.iti trebuie "username" si "password" si cred ca ai din moment ce ti-ai facut cont!
4."login"
5.dreapta sus ai "create album".dai click acolo!
6.ti se deschide o pagina acolo si selectezi"friends and fun-general"-stanga sus......ii pui un "title"...........si bifezi"public" .......apoi ok!
7.iti vine confirmarea ca ai creat un nou album si te intorci la pagina principala!ai acolo in dreapta sus"add photos online".click acolo!
8.selectezi albumul in care vrei sa pui pozele!acum ai doar unu dar mai incolo poate iti mai creezi si altele!apoi dai"next" si gata atasezi ce poze vrei tu!
9.cand atasezi pozele iti mai scrie cate ceva pe acoloo dar sper sa te descurci!hai bafta si sa vedem poze cu tine!"
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
Sa mor io, daca am inteles ceva!!!!
1. Ce program deschid????
Vreau si eu sa-mi fac un "shut" din ala cu poze!
Fetelor grabiti-va ca nu mai avem nici o sansa sa ne prinda aici 40 de ani! Dupa 35 tre sa ne mutam la subiectul cu pricina, dupa 37 la cel pe care o sa-l deschid io "aspirante peste 37 de ani" si dupa 40 cine stie la ce subiect... si uite-asa se tot strange latzul!
Hai c-am fost putin rautacioasa, dar mi se pare aiurea.. ce 35 nu se include la peste 30 de ani? sau e chestia cu " care stiu ce vor"? m-am prins! aici e diferenta!

gabi68 spune:
Buna fetele!
Si la noi e soare si vreme frumoasa,sper sa ramana asa.
De bine ce imi trecu mie raceala acum e racit sotul.
Iulia ai reusit sa pui pozele?
Gabi66 tu ce mai faci?Ti-ai dat examenul ca parca asa ziceai ca ai de dat un examen de germana nu?
Pup fetele toate
Gabi

Irinabr spune:
Sa inteleg ca toate fetele de aici asteapta un BB si au peste 30 ani? Sau vreti sa aveti un bb?
Eu sunt la al doile si diferenta este cam de 8 ani! Cam mult nu?
Voi cum va simtiti? Nu sunteti privite ca si curiozitati?