Aspirante peste 30 ani , femei care stiu ce vor-11

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

actionai pana acum ..o ajunge????

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Da dragutza, pt azi ajunge, 3 ore e suficient! Dar maine o iei de la capat, dimineata, pranz si seara, da?

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

LIANA30 niciodata nu e prea mult

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

pai parca io era "ochi de vultur"???

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Liana30 nu am inteles ce ai vrut sa spui?

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Ioana vorbeam si eu asa...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Liano pai daca stai cu noi toata ziua (nu ca n-am vrea sa stai, dra vrem si vesti cu ), cu grasu cand mai faci?
Asa profiti tu de zilele bune?
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Iar scosei capul din butoi!Mi-am gasit locul aici la voi.Chiar daca ma vaicaream acu ceva timp,cred in continuare ca am stiut ce vreau in viata si stiu si acum.Locul meu e aici,langa fete inteligente si curajoase ca voi.Va pup si la cat mai multi bebei!A..era sa uit,eu imi doresc gemeni.PITICUL

Mergi la inceput

LIANA30 cand vii de la botez, apuca-te de treaba! Profita si tu de zilele tale norocoase!! Hai ca eu tin pumnii!!

PITICUL bine ai venit printre noi!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

salutare fetele !
zile frumoase, zile frumoase, haaa?
la mine daaa, de toate felurile, m-am plimbat, am fost la gradina botanica la galati, immm, frumoasa treaba, mi-am luat floricute, am venit, da-i, da-i, da-i, zile bune pe la noi, vaz ca mai toata lumea presteaza pe aici....
pup pe toata lumea, si fetele noi, bravo piticutu meu ca ai revenit voioasa pe la noi,
IULIA
avaloane, ce ziceai tu ca faci? te pregatesti, ha? cred ca luna mai o sa aduca numai vesti bune la toata lumea, na.
liano, sa ma tii de mina si sa nu ne dam drumu...asa ...ca daca..una sa o traga pe ailalta, da?
pentru azi:"frumoasa-i lelita noastra, baga capu pe fereastra sa vaz .... frumosi, mari si caldurosi!"
GHICII?

Mergi la inceput