Aspirante peste 30 ani , femei care stiu ce vor-11

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

MONILAND ar fi bine sa fie asa de usor, sa fac tratament si dupa trei luni sa vin cu o veste buna! Multumesc pentru incurajari si pentru atitudinea ta optimista dar endometrioza e o boala cu mari probleme de fertilitate. Ca tie nu ti-a gasit nimic nu e un lucru tocmai rau! Poate ca nu a venit momentul cel mai potrivit la tine, dar esti sanatoasa si asta conteza! Va veni cu siguranta si ziua ta fericita! Dar la mine e cu totul altceva, mi s-a propus FIV, iar eu ma gandeam la FIV ca la o ultima si slaba sansa! Ma gandeam sa epuizez mai intai toate posibilitatile de a ramane pe cale naturala sau cu mai multe inseminari si daca nu e, atunci sa ma andesc la FIV. Sa ti se propuna asa ceva din cauza unei boli ca endometrioza nu e chiar usor! Oricum, am inteles scopul tau, vrei sa ma incurajezi, sa nu-mi pierd speranta si pentru asta te apreciez si-ti trimit o

DJ_MAMA esti o dulce! Multumesc pt. incurajari!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Ioana
IULIA nu zic nika ca nu am ce!!!!!
Moniland
dj mama nu ma supar!! apreciez grija ta..doar ca acu sunt in pana de timp..o sa ma gandesc!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

iOANA, de la un chist care a fost scos si pana la aderenta mai e ceva cale. Sau s-a constatat ca erau trompele infundate din cauza endometriozei ???

In afara de acele injectii sau sarcina nu e alta cale de stopare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

IOANA,nu dispera mama...ca asta e textul standard dupa laparo,mie mi-au dat termen un an de asteptare si sanse 50%,au trecut 3 si tot mai sper!!!fruntea suuuus,mama,un ti-e optimismul,nu face o trgedie niciodata din nimic ca toate se rezolva cu ajutorul bunului DD!!!,io nu am vomitat nu mi-a fost rau,dar ceea ce m-a distrus a fost lichidul introdus la operatie care iesea continuu,cirpele(sterilizate sau nu)pe care mi le dadeau asistentele,si...chilotei mei destul de ingusti cu care plecasem de acasa!!!noroc ca am avut o pijama babeasca adusa de acasa,ca cine sa imi spuna mie cu ce sa vin de la cva.,in bagaj...

Mergi la inceput

DANUTZA,la 30 nu prea sint riscuri mari!!!dupa 35 sint mari,asa ca dai bataie la,ca nu e deloc tirziu,e timpul doar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

ioana, nu stiu la ce doctor te tratezi, dar eu zic sa mai incerci minim 2 pareri. daca 2 cad aproximativ acolo, asa cit de cit,ma rog, daca nu, incearca orice altceva.
nu m-am lamurit, chistul era pe o trompa? rationind usor, se face un blocaj pe aia, o perioada de timp, dupa extragerea chistului, si se merge pe cealalta trompa. mie asa mi s-ar parea logic . endometrioza doar pe trompa a aparut(ciudat in acest caz)?
daca da, tratamentul poate da rezultate, aici am auzit de probleme mai avansate, care s-au tratat.
bun,si nu se poate sa ramii gravi sau nu poti tine sarcina? ca nu am inteles nici asta.
oricum, nu dispera, mai cauta 2 medici din cei mai tari si dupa, cu ajutorul lui Dumnezeu, vei vedea ce ai de facut.
nu vreau sa par ca zic vorbe in vint, dar eu nu cred ca nu exista si minuni.
apropo de voma, eu, dupa operatia de fiere, am vomat o zi si o noapte de credeam ca mor(am intrebat si mi s-a raspuns- au crescut doza de anestezic ca am avut probleme de comportament in timpul operatiei, chestii ciudate, am zis bunaseara, am deschis ochii, si printre altele am auzit tot).
eu iti tin pumnii ioana, cind mai vii acasa hai si la medicul de la galati, asa pentru o parere, este comparat cu dr. marinescu si tutunaru, asa ca o parere in plus nu strica niciodata.
astept raspuns, IULIA
fetele, pentru voi pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Asa e Ioana,cu endometrioza nu e de glumit.Am citit si eu foarte mult despre ea pentru ca ma tem sa nu am si eu.Dar nu inseamna ca nu ai nici o sansa,ca e obligatoriu sa nu ramai gravida pe cale naturala.Trebuie sa ai rabdare,sa faci tratamentul.Bine ca ai avut curaj si te-ai operat.Acum macar stii despre ce este vorba.Ce medic te-a operat?In ceea ce priveste modul senin in care ti s-a adresat medicul sa iti faci dosar pentru fiv,mai lasa-i in pace si pe medicii astia.Fiecare organism actioneaza diferit la tratament,fiecare caz difera de celalat.Si mie imi pun toti aceeasi placa cu fiv de doua luni intruna.Si eu nici nu am facut laparo inca.Stiu ca e greu,te inteleg ca esti daramata si obosita acum.Pe mine ma doboara fiecare vizita la alt doctor.O zi,doua sunt ca un zombi.Noroc ca trebuie sa merg la servici,ca nu am alta sansa decat sa imi revin.Tu o sa mergi la servici saptamana viitoare sau mai trebuie sa stai acasa?Trebuie sa fim tari si...la urma urmei daca fiv este solutia pentru noi,o facem si pe asta.Dumnezeu ne va lumina calea,pentru ca pana la urma va fi tot cum vrea EL.Am auzit de o tipa aici,in Valcea care in urma unui fiv facut la Bucuresti a nascut tripleti,o fata si doi baieti.Deci capul sus,o sa rasara soarele si pe strada noastra.Te pup.Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

bravo piticu meu, asa optimista te-ai facut.
renasti, renasti, ce zombi fata?
daca tu esti zombi, io sint matusalem, na.
si impaiat din nou, ca sa fie mai cu mot decit zombi -ul tau.
IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Si...Iulia are dreptate.Mai cere parerea si altor medici.Eu in doua luni am discutat cu patru medici,diagnosticul pus a fost acelasi dar fiecare mi-a propus alta cale de "rezolvare".Asa ca nu te pripi,fa tratamentul si ai rabdare.

Mergi la inceput

ehei,PITICUTZ,la timisoara era una din cva. care avea...patru,nu mai stiu daca i-a dus la capat,dar era in luna a 5-a si o tineau aia in puf(rezerva singura cu baie proprie),isi cumpara saptaminal pijamale ca ii ramineau mici!!!era mindria lui muntean,vorba aia!!!
nu cred ca a dus-o la capat,ca auzeam,era primul caz din tara
si aceleasi probleme ca si noi,si ultima solutie fiv

Mergi la inceput