Mamici casnice (36)
Raspunsuri - Pagina 6
mihaela amalia spune:
Da Cami da-i numai uscaturi (pesmet, covrigei...)...si fa-i un pilaf cu morcov...poate poate....
Nu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.
ange spune:
sar'mana.asa o sa fac.
nu am patit niciodata asa ceva.Nici macar cu Maia care are 7 ani.Este o premiera
La pranz avem cursul de inot.Am sa-i pun un pampers sa nu faca kk in apa ca de renuntat la curs nu vrea in nici un fel.Stie ca astazi este piscina si de la prima ora ma dispera cu intrebarea:"maman,cand pecam?"
o zi buna.
Danelutza spune:
Ange eu bag morcov la greu in Isabella si orez din cind in cind, n-a avut niciodata probleme cu burtica, nici macar cind au inceput sa apara dintzii. Pina si pireu de cartofi cind fac, mai arunc cite o bucata de morcov...
A, vroiam sa spun ca si aici se sarbautoreste 1 mai, adica soatza miine-i acasa, peste tot e inchis... poate o fi soare sa ma bronzez
Adriana daca esti ursuza, razbuna-te pe noi, sa nu cumva sa pedepsesti copilul...
Dana d cind ma simt ca tine, ma lupt cu un goblen, asha ca nervii mi-i toc acolo.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
andora spune:
Mda, am revenit si noi, sunt chioaa de somn dar fericita ca mi-am facut damblaua.. si daca-mi zicea cineva ca n-o sa stau 3 zile il scalpam. Dar nu prea aveam ce face acolo la cabaneata de unde va arata pozicile fiindca mai sus era zapada de la niste avalanse si n-am putut sa ucam... Ata ete.
A fost superb, o sa pun si poze, o nebunie de branduse lila si de floricele albe si iarba si zapada si ghiocei... ce sa zic, de vis. Dar schiuri ioc, coltari ioc, asa ca retur dupa drum dus-intors cu trenul plu cateva ore inghetate in gara pe banca si niscai kilometri pe jos prin campuri. Am facut poze la cabana unde vroiam sa va aduc dar e cam departe si acum e a unui senator ursuz.. dci cred ca pica varianta cu intalneala acolo.... hai ca v-am innebunit.
Cami din ultimele msaje am inteles ca Robertelul are probl cu burticuta... of... daca poate sa nu bea laptoc ar fi ideal, la noi era cam greut si drept urmare i-l faceam cu mucilagiu plus lapte praf insa efectele tot d la orez otova s-au vazut. Asa tnem pumnii si pup dulce!
Raalucutza ec mai face? Adek burtica ei dar printisorii de aprilie?
Abia astept sa mai aud de la voi.....
Pupici infiniti pt mamici si bebici dulcici si aveti grija de voi
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
alexa si mami spune:
oauuuu, a aparut si plimbareata, andreea :) ma bucur ca v-ati simtit bine. ce a facut gogo? cum v-a simtit lipsa?
alexa
alincic spune:
salut fetelor,sunt Alina din Chisinau,sunt o mamica casnica cu trei copilasi adorabili,cum sunt toti copiii pentru mamele lor.Cel mare are aproape 4anisorisi se numeste Sami,fetita are 2ani si8luni EVELINA DORIS,iar mezina Loredana are 7 Luni.
imi place aici la voi.
impreuna spune:
Huh am ceva de recuperat, nu gluma:)
La multi ani Tudora si tot ce iti doresti
dana d bine ai revenit. Sa speram ca va fi cat mai des, asculta ce zice Cami ca stie ea bine :) Chiar daca no sa mai fi casnica, sa nu crezi ca trebuie sa ne parasesti, esti de-a noastra:)
Nico felicitari pt zana maseluta, pupam scumpa.
Alina suntem alaturi de tine, de voi, sa treaca cu bine de operatie si sa vina acasa repede si sanatos tun O sa-i fie bine, o sa ai de rasfatat e "copii":)
Andreea bine ai revenit, uite ca noi ne faceam planuri pe seama ta, adica a cabanei unde mergi ca ne-ai omorat cu pozele alea. Daca zici ca nu, mai sti si alte variante?:) Oricum a fost fainca ati "gustat" muntele si atmosfera, chiar daca nu ati ajuns fix la tinta:)
Adriana poate ca Andrei e mai marait de felul lui, nu trebuie sa iti faci griji ca are neaparat ceva. Am o prietena care pateste exact ca si tine, baietelul ei are deja 1 an si s-a cam osibnuit cu ideea. Acu parca totusi s-a mai maturizat piticu, incepe sa nu mai fie asa plangacios:) Capul sus, o sa te descurci, acum e mai greu, da vezi ca trece
Danelutza m-ai speriat cu faza cu scorpionul, chiar stau asa aproape de oameni animalele astea ? Sunt veninoase tare?
Mihaela ce scumpa-i Amalia, mai ales cum doarme acolo intr-un colt, se vede ca n-ai probleme cu ea cu somnul
Cami au zis bine fetele ce sa faci pt burtica lui Robert, nu prea stiu ce as putea adauga, dar pupam sa treaca
sunt_mamica felicitari pt nasit, sa ne spui cum a fost, impresii, poze...
M-ai omorat, ce scumpa-i si Ilinca cum doarme, sau mai bine zis unde doarme :)
Svetlana da si la noi reteta ca pofta ne-ai facut deja :)
Dana_ch cum a fost pizza? Acuma ne pregatim si noi sa mergem la pizza cu niste prieteni:) Uf, ce viata intensa pe noi zilele astea:)
Celelalte fete cred ca se distreaza, nu ne mai baga in seama
Flavia (sotie si mamica fericita)
alincic spune:
Astazi e duninica,va doresc la toate mamicile sa fiti cit mai odihnite cit sunt sotii acasa.
Alina&3children
rotaru
alexa si mami spune:
bravo flavia, distractie la maxim!!! viata grea !!!
si eu, iti dai seama ce o sa fie pe mine?! 2 copii!
nu putem fixa nici macar o data aproximativa pt intilneala? ca vad ca destinatia e cu
alexa
light spune:
Eh nu chiar nu chiar, nu ne distram, doar ca am avut multa treaba zilele astea si am intrat pe fuga pe DC.Cami ce se mai aude cu burtica lui Robert? Stii ca si noi abia am scapat de astfel de probleme. Sper sa fie ceva care sa treaca usor, si cum am mai vorbit si cu alte fete, regimul e de baza. Sa nu te imbeti cu apa rece daca vezi ca si-a revenit un pic si sa nu ii dai supa de carne si alte chestii care ii provoaca diaree. In rest: paine prajita, covrigi, orez fiert cu radacinoase si putin ulei de masline, si cam atat in primele zile. Sanatate multa lui Robert!Am reusit sa pun si eu cateva poze de pe la tara aici:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lpircalabu/album?.dir=/c677re2&.src=phsi ultimile desene (ultimile 2 randuri de desene de aici):http://pg.photos.yahoo.com/ph/lpircalabu/album?.dir=dd50&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/lpircalabu/my_photos
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi