Mamici casnice (36)
Raspunsuri - Pagina 7
ange spune:
multumesc frumos.o sa va urmez sfaturile.
nu prea-i convine ce ii dau sa pape dar nu are incotr-o
Robertzelul nu mananca banane...dar i-am spus ca daca o papa mergem la piscina.Altfel nu!Am ajuns la amenintari,negocieri naspa rau!
Vineri a mancat 5 inghetate.De acolo sigur si "nenorocirea" asta.I-am dat si eu si taicasu si a luat si el pe furis si uite unde am ajuns
alexa si mami spune:
quote:
Originally posted by ange
Vineri a mancat 5 inghetate.De acolo sigur si "nenorocirea" asta.I-am dat si eu si taicasu si a luat si el pe furis si uite unde am ajuns
5?
multa sanatate!!! ai grija cu hidratarea, ca e tare periculos. multe lichide.
alexa
light spune:
Exact cu acelasi numar , adica 5, dar de sarmale, a facut si Liviu o eneterocolita urata dupa REvelion si a ajuns pe perfuzie. Prostia a fost a mea, ca stiindu-l figurant la mancare, am vazut ca mananca cu pofta si l-am lasat in pace.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
osna spune:
flavia uite aici reteta:
am facut un aluat din 125g unt,125g zahar,1ou,250g faina,coaja razuita de lamaie,1zahar vanilat si 1plic praf de copt si l-am pus in forma de tarta (sau il poti face in cea de tort) dupa ce l-am intepat de cateva ori.
apoi am amestecat cu mixerul intr-un castron 250g branza dulce cu 200g smantana acra,3oua intregi,cam 150-175g zahar,o lingura cu varf amidon(poti pune si o budinca de vanilie).am pus ciresele din compot foarte bine scurse de zeama pe foaie,crema de branza si am pus la copt cam 45-50min la 175 grade.sa se desprinda de pe margini foaia si sa iasa scobitoarea curata.oricum cand se raceste crema se ingheaga foarte bine.
o poti face cu mere,pere,cirese,cam ce fructe ai la indemana.
si la noi s-a pus o ploaie frate....
impreuna spune:
Mersi Svetlana, suna bine, abia astept sa o incerc. Poze nu-ti cer ca numa imi fac sange rau:)
Lucia v-am vazut, v-am vazut Mi se pare mie sau flacaul tau seamana cu tine? E frumos, are niste gene lungi... sa-ti traiasca. Copiii sunt verisorii lui? Imi place sa e sofer de pe acum:) Si desenele sunt faine, de rechinu ala din desene chiar nu stiam:)
Vreau sa fixam ceva cu intalneala, macar o data aproximativa. Al 3 wk din iunie ar fi bine? Atunci va fi Svetlana in tara, Cami la fel...
Celelalte fete din strainataturi care veniti, cand veniti?
Noi in perioada aia voiam sa plecam in concediu in Grecia, da se pare ca ni se schimba planurile...
Flavia (sotie si mamica fericita)
light spune:
Flavia io zic ca nu seamana cu mine, decat ca are fata ovala spre deosebire de sotul care o are rotunda. In rest genele, ochii si tot restul seamana cu tatal.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
Porumbel30 spune:
Cine spunea ca noi, cele care n-am mai aparut pe aici ne distram ?
Eu cel putin nu ma distrez de loc !Ba dimpotriva , am o stare aiurea rau , asa ca o sa ma apuc iar de rearanjat mobila in casa !
Deja mi-am amenintat sotul ca in we. asta cuvantul odihna va fi sters din vocabular pe timpul zilei ...Ii ajunge noaptea ! (mai ales daca-l ajut si eu...)
Si de asemenea o sa intru in bucatarie sa mai inventez ceva ! Asa, ca sa ma racoresc !
Cand termin , va anunt ! Pana atunci , distrati-va si pt. mine !
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
gegea spune:
La multi ani, Tudora! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si norocoasa! si mamicii tale!
Andreea, felicitari pentru nasit si urmeaza-ti instinctul (cumpara lucruri folositoare bebelusului, nu da bani, au zis si fetele destul de bine care ar fi motivele). Ilincai!
Lucia, v-a priit iesirea la tara. Baietelul rumen in obrajori e frumos si are niste ochisori tare expresivi. Ce de copilasi si cre frumos conduce Liviu Logan-ul...
Cami, sanatate lui Robert!
Andora, bine ai revenit si multi umblareato!
Dana d, nu trebuie sa cunosti colectivul din start ca sa te simti bine la noi... In timp, te familiarizezi, vei vedea. si te mai asteptam!
Multumim Danelutza si Alina pentru felicitarile dintoase!
tuturor si o seara frumoasa!
Geani si Daria (03.04.05)
Daria la 1 an
malla spune:
Flavia, de obicei nu e marait fara motiv Andrei, pana acuma a plans numa cand il durea ceva! De aceea imi fac griji! De pacalit nu ma pacaleste, desi mai degraba as prefera asta decat sa fie bolnav
La noi bate un vant de sar capacele!:) urata vreme! Am pus sa fac o friptura... Pupici!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
Dana_ch spune:
flavia pizza ai esit foarte buna,problema e cu piciu ca de 2
zile nu-i mai intru in voie plange si mai e si ragusit sa i se traga de
la vacin? nu stiu ce sa-i mai fac de dormit nu,papa nu .....mai revin cand am timp,va pup.
La multi ani! Tudora
Poze cu Lucas