Montignac: ce am mancat azi (76)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetelor!!!

Revin si eu spasita la voi!!!! Am inceput sau mai bine zis am REREREREinceput Monti. Acusor-nu-ti dau datele pentru tabel pentru ca vreau intai sa vad daca reusesc sa tin. De dimineata am inceput-o cu "dreptul": ovaz cu 2 iaurturi 0% + o cana de lapte degresat (0%). La pranz NU STIU ce sa mananc si evident nici diseara. Tineti-mi pumnii!!!
Va pup pe toate!!!!

Mergi la inceput

Liviu-bine ai revenit!!!!
Chiar ma gandeam la tine, daca ai reusit sa ramai la aceeasi greutate (90 kg.). Sa stii ca si eu la fel ca tine, vara trecuta am dat aparoape 11 kg. jos si apoi am reinceput serviciul fiica mea mai mare a intrat in clasa I, cea mica cu nebuniile ei (este de varsta baietelului tau).... si ce mai tura vura le-am pus pe toate plus inca altele. Si eu de azi o iau de la capat si sper sa am tot atata vointa ca in vara trecuta. Bafta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Bine va regasesc fetelor dupa o lipsa de 2 luni!
Vreau sa ma tin din nou de Monti ca am sarit calu' rau acasa la mama, ca deh doar a fost Pastele si nici-o mancare nu e mai buna ca la mama acasa.
Azi am facut ceva cumparaturi si am inceput sa fiu selectiva in privinta grasimii si a zaharului, e un semn bun.
Raportez tot 67.5 kg.
Meniul":
D-cafea cu indulcitor si lapte degresat
P- bacon si o bucatica mica de carne de porc
S-iaurt cu 0% grasime
Bafta in lupta cu kg la toate fetele si baietii (daca avem)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Salutari fetelor,

Sper ca saptamana asta sa nu ma mai tenteze nimic dulce.
Iata si meniul meu de azi:
MD- IAURT 0.1%
Gustare - cafeluta
Pranz-legume fierte
Gustare-1 portocala
Cina-spanac cu ochiuri

Nu imi dau seama ce se intampla toata lumea imi zice....mai ai de gand sa slabesti mult....sau vai ce ai slabit dar eu ceva spectaculos nu am mai vazut de anul trecut.Ba din contra am mai si pus 2 kile. Ce or vedea ei nu stiu....sau se topeste slanina acujm cu venirea calduri?

Va pupic, Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fanica spune:

In momentul in care balastul e mare, dai jos foarte rapid. Intentia mea este in aceasta etapa nu neaparat de a tine Monti cat de a manca rational si a nu manca dupa ora 7 seara. In fiecare weekend in permit o prajitura sau ceva similar si nu imi fac mustrari pe tema asta.

O sa renunt la ele gradat, nu vreau sa slabesc foarte repede.

Si inca ceva, eu nu mi-am propus o greutate "ideala" sau o limita de timp in care sa revin la 90kg. Pur si simplu vreau sa mananc sanatos, fara sa fac abuzuri. Pana cum e totul suib control si vreau sa fac asta pentru toata viata. Cel putin asta e intentia cu care "pacatosul se intoarce la cele sfinte"

sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Vad ca s-au animat iar spiritele la subiectul acesta! Semn ca s-au terminat sarbatorile si ca vine vara!
Eu, dupa 4 zile pe litoralul bulgaresc, ma intorc spasita cu +700g, adica iar am sarit ceva de 53kg...Dar ma cumintesc, pentru moment, desi in we urmator sarbatorim ziua sotzului.
Azi am mancat asa:
D-lapte batut 0% cu chifle integrale si crackersi integrali (luati din Bulgaria si f. buni, pacat ca am luat doar un pachet)
P-branza cu ridichi si castravete, tocanita de pipote cu ciuperci si masline
G-o para
C-2 portii de ciorba de pui
G-2 patratele de cioco Anidor 73%

Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (3 ani si 11 luni)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata!
Am reusit sa actualizez tabelul.
Vine ati venit Bee si AB printre noi.

Ralu, bine ai revenit. Daca vrei, iti dau stafeta inapoi cu tabelul. E totusi copilul tau .

Fanica, bine ai revenit! Inteleg ca esti "client vechi" aici. Succes la slabit!

Mamini, bine ai revenit din vacanta! Dupa cate vad, ai fost cuminte. Nu te-ai ingrasat. Bravo.

Eu am fost la munte in week-end si am mai calcat stramb putin, dar vad ca nu m-am ingrasat. Am mancat seara, pe la 11, mici si gratar de porc "la greu", m-am mai scapat si la 2 felii de cozonac si o bucata de ciocolata de casa. In schimb, am umblat cu fi-miu in carut pe dealurile alea, mai toata ziua. Se uita lumea cam ciudat la mine dar n-aveam ce sa fac. Am venit acasa cu febra musculara la picioare si fund.
Jersey, probabil ca e adevarat ce spui tu cu metabolismul. Pana de Pasti nu mai scadeam de ceva vreme sub 78 si dupa Pasti, cand am mancat drob, cozonac si dulciuri, am avut surpriza sa am 77. De ieri, am revenit la Monti.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salut,
Meniu de azi:
dimineata: salam + cascaval +o conserva de ton + rosii + castraveti + din astea
amiaza: fructe ca is pe drumuri
seara: peste cu lamaie si vin alb facut la cuptor

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Buna fetelor!!!!

Andreea-Nu vreau sa-mi predai stafeta, pentru ca am mult prea multe chestii de facut si nu o sa am timp sa actualizez tabelul!!! Din cate am vazut tu ai reusit mult mai bine decat mine. Daca nu mai ai timp sa-mi spui!!!!! Te pup mult!!!
Liviu-exact la asta ma gandeam si eu: sa-mi schimb modul de alimentatie, nu neaaparat ca sa slabsesc, ci ca sa mananc sanatos!!!!
Laura-tu vad ca te mentii frumos aproape de 50!!! FELICITARI. Eu nu cred ca voi mai ajunge vreodata la 50!!!!Mi-am scos din cap ideea asta!!!
Asta este!
Va pup pe toate si spor la slabit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

buna fetelor mi-a fost dor de voi.
pe mine sa ma puneti la coltul cu rusinica pt ca nu sunt ambitioasa deloc
am 72.5 kg.din nou!de fiecare data ma hotarasc sa nu mai mananc dar niciodata nu ma tin de cuvant.imi pare foarte rau.vreau sa ma adun si sa reincep monty.va fi un pic amestec intre el si weightwatcher.nu matreceti cu greutatea asta pt ca intentionez sa ajung la 68 pana luni indiferent de conditii.
va pup!

viorica

Mergi la inceput