Montignac: ce am mancat azi (76)
Raspunsuri - Pagina 13
mina spune:
aha, stiam eu ca painea integrala e problema. dar faina integrala, fetele din bucuresti, pe unde gasesc? POate chiar ma mobilizez sa imi fac vreo turta acasa. Altfel monti=ul meu va fi cu embargou total la painica....
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
adriana_mihnea spune:
La orice Plafar, in principiu. E in jur de 3,5 RON/kg.
Andanii, sunt aici, dar am de invatat si mai mult va citesc.
Meniul de azi:
dimineata: ou ochi, 1 felie sunca si ceapa verde
pranz: tocanita de rosii cu pui si salata verde
seara: idem pranz sau branza cu legume
Plus ceaiul...
P.S. Cum este pana la urma: avem voie fasole boabe cu lipide? Ca nu mai stiu care-s noutatile lui Monty...
Va pup!
Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)
Creatii culinare
andanii spune:
mina asa si trebuie, cumpara faina integrala si iti faci tu , e incomparabil mai buna cea facuta de tine acasa
eu personal mananc mai rar painici am sesizat ca slabesc ai bine fara glucide si daca se poate si fara grasimi .... corpul meu e mai mofturos putin
adriana spor la invatat
dupa ultimele noutati e voie fasole uscata, mazare uscata si linte cu grasimi
, dar eu cand mananc stagnez ....dar sunt persoane care mananca si slabesc
ANDANII
silvi_2005 spune:
Andanii, tin o dieta de reglare a metabolismului de 13 zile, care respecta regulile monti ( exceptie face faptul ca ti se recomanda sa pui o lingurita de zahar in cafeaua de dimineata, dar poti sa pui inlocuitor). Am postat in fiecare zi meniul, daca vrei da-mi un PM cu adresa de mail si ti-o trimit pe mail. Eu am slabit in doua zile 1,5 kg. Bineteles ca daca dupa dieta asta mananci mult pui dublu, dar daca mananci Monti ca o cumintica si faci un pic de manacare, nu mai pui nimic. Eu am mai tinut-o acum vreo 3 ani si am slabit f bine.
Meniul de azi:
D cafea + o felie de paine prajita
P doua oua fierte + 1 felie sunca+ salata verde cu ulei de masline si sare
C telina fiarta + o rosie+ un fruct proaspat.
Spor la slabit tuturor.
Silvi
Ica 1975 spune:
Vin si eu la raport cu 74.5 kg.
Am slabit f putin in ultimele saptamani, asa ca aseara am rasfoit putin cartea si mi-am notat:
Pentru FAZA I
NU- paste fainoase, linte, naut, mazare uscata, fasole uscata, vin, sfecla rosie, morcov crud, mustar, pate de ficat de gasca
DA- fasole verde, praz, anghinare,varza, conopida, rosii, andive, sparanghel, ciuperci, ridichi, branza, mezeluri, ton/sardine in ulei, somon afumat, dovlecei, vinete, salata verde, branza
Gresesc? Am mancat saptamana trecuta intr-o zi floricele de porumb, in alta morcov crud si deja cantarul mi-a aratat mai mult a II-a zi.
si spor la slabit
Noi
Ica 1975 spune:
Am uitat sa intreb- ceai verde avem voie? Eu beau de vre-o saptamana 1 cana max 2 pe zi? Oare asta sa fie cauza? Banuiesc ca cioco 70% cacao este interzisa in faza I.
Noi
Anda Panda spune:
bai fetelor, eu stiu ca fasolea e monti, dar de cite ori am mincat, am stagnat sau m-am ingrasat. acelasi lucru mi s-a intimplat si cu lintea. ultima oara am avut ciorba de linte fara nici un pic de ulei facuta, mincata separat, si tot degeaba.
acusor, la raport, STAGNEZ. insa la cit m-am porcit zilele astea, meritam sa mi se intimple mai rau. ha !
mina, daca vrei reteta de
Paine proteica coapta in casa:
(valabila pentru ambele diete - Monti si Scarsdale)
1 cana de apa calda (250 ml)
1 lingura drojdie uscata
1/2lingurita de sare
1/2 lingurita otet de mere
2 1/4 cani faina de grau integrala
o forma mica de copt paine
Turnati apa in castron, presarati drojdia uscata peste apa si lasati-o pana se dizolva, cam cinci minute.
Adaugati sarea si otetul.
Amestecati bine, pe urma adaugati treptat faina.
Amestecati incet pana cand aluatul se intareste si nu se mai lipeste de castron (puteti folosi un mixer). Presarati putina faina pe planseta si puneti aluatul pe ea. Framantati-l bine (cam 5 minute) pana devine elastic. Folositi o forma de paine din Teflon, ca sa nu lipeasca. Puneti aluatul in forma. Acoperiti-l cu un servet si tineti-l sa dospeasca intr-un loc cald,, pana acnd aluatul ajunge la marginea formei (cam 2-3 ore). Incingeti cuptorul la 165 C, puneti painea la cuptor si lasati-o cam 1 ora, pana capata o culoare frumoasa rumena.
Painea coapta in casa este mai densa decat cea cumparata din comert, deci pentru a o praji trebuie taiata in felii foarte subtiri. Se pastreaza in frigider.
ica, ceaiul daca contine cofeina nu e ok. floricelele de porumb nu sint ok, morcovul crud da. daca tii monti o per mai lunga si apoi revii la "normal" cu un castron de floricele (spre ex) atunci e jale. din cauza ca organismul tau era adaptat unui anumit regim si avea anume metabolism. floricele posibil sa il fi dat peste cap. si eu am facut tumbe din astea gen "mincat pizza seara" care m-au costat cam 1 - 1.5 kile a 2 a zi. pe care le-am dat jos repede in urmatoarele zile, dar am ramas traumatizata sa stiti.
zilele astea daca am calcat pe bec am incercat sa o fac diminteata sau la prinz, cu mers mult pe jos in restul zilei, baut apa la greu...
de obicei cele mai multe greseli in dieta se fac seara. ei bine, seara e fatal !!! tocmai seara tre sa consumi ceva usor, super-digerabil. eu spre ex am baut lapte batut si atit, in zilele in care l-am tradat pe cumatru' monti.
ps: nu te-am uitat cu reteta. dar nu am prins-o pe vara-mea la tel. e pina peste cap ca isi face curtea si e terminata. intre moloz, serviciu, curat in casa...etc. NU te-am uitat !
...cit despre petrecerea la care am fost simbata...am bagat niste martini (sampanie, nu vermut)si niste burgeri goi. de tort nu m-am putut apropia, pen ca eu l-as fi numit "moartea pancreasului"
ahhh ! mai am 4 kile. p a t r u kileee !!!! abia astept sa vina august sa imi etalez minunatul corp pe sezlongurile de pe plaja. evident, ma refer la corpul de 52 de kile.
la buna vedere !
POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE
mamini spune:
RAPORT: 64.7 KG
am mincat si interzise- morcov fiert, orez...dar vad ca am slabit si asa. ieri am primit un tort. dar nu am mincat nici un strop...poate de pofta am slabit...
va doresc sa aveti spor la slabit si sper sa pap conform, ca sa nu imi fie rusine sa postez ce am mincat.
M
Anda Panda spune:
mamini nu te lasa/
monti este viata ta !
POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE
viorica avram spune:
eu am mai calcat stramb zilele astea chiar daca foarte putin cu cata o bucatica de ciocolata sau am pus vinete cu maioneza pe paine .asa ca stagnez la 71 kg cu toate ca fac sport ,masaj si sauna.sport fac cate 2 ore la sala de 3 ori pe saptamana,la inceput apoi maresc in fiecare zi cate o ora macar.sper sa slabesc.oricum mananc mai putin si beau apa.
viorica