Montignac: ce am mancat azi (76)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

meniul meu de ieri
8.30 lapte cu cafea
10.00 1 para si un mar
13.00 sparanghel fiert cu snitzel de piept de curcan monti cu salata de rosii, ardei castraveti
17.30 snitzel monti, salata de vinete si ardei
20.00 doua guri de supa de brocoli cu paste integrale, am facut la copil si am gustat daca sunt fierte pastele (doar am fiert brocolli si in zeama aia am pus taiteii si niste legume macinate cu sare puse in toamna ca un fel de vegeta ,,,,) e o bunatate si e sigur monti si pentru noi la masa de seara

sunt putin suparata ca in ciuda faptului ca pap tare putin, cel putin mie asa imi pare ... stagnez eroic ......... nu mai merge cantarul ca saptamanile trecute ......... cred ca trec dinou numai pe salate am impresia ca snitzelul ma tine pe loc .... am facut dum dintr-un kg si am avut trei zile de mancat toti trei, nu mai fac

va pup pe toate si va astept la raport

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Saluti fetele,

Iata si meniul meu pe ziua de azi;
MD- castravete verde cu niste telemea
Gustare- cafeluta
Pranz- iaurt cu 0.1%grasime si cativa biscuiti dietetici
Cina- niste peste la gratar.

As manca ficat de pasare la gratar dar este monty?

,,Va pupic, Corina,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

chiar asa, ficatelul de care intreaba corina e monti sau nu? ca eu am papat aseara cu o salata de salata verde, castraveti, usturoi si rosii...in care am pus ca toanta niste cubulete de mar ramase de la copil dupa ce am halit am realizat ca nu e ok combinatia.....

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

eu stiu ca nu e prea monti ficatul de pui, dar parerea mea ca puteti manca doi ficatei, sigur nu o sa se vada la cantar

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Postez meniul de azi :
D: cafea +o felie de paine
P: suc de portocale 200 ml + un iaurt
C: morcov ras+branza de casa + un ou fiert

Spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Salutare!
Eu nu m-am cantarit ieri ca a fost plecat cantarul in delegatie. Sper macar sa fie tot cat saptamana trecuta.
Eu am intrat in sesiune si as manca toata ziua dulce.
Duminica a facut sotul tort diplomat si bineinteles, ca am mancat 2 felii. Nu m-am putut abtine.
Am dat-o in bara si acum. Dimineata am mancat fulgi de ovaz, acum la pranz, gratar si salata de rosii, si n-am rezistat tentatiei si am mancat si o bucata de tort.
Sunt obosita ca ma scol dimineata sa invat si ma culc pe la 1 noaptea. Invat inainte sa se scoale manzul si dupa ce se culca el. Simt nevoia sa mananc dulce. Da' rau de tot.
Nu stiu cum sa rezist. L-am certat aseara pe al meu sot ca nu mananca tortul din frigider. Mama e cu burta in pioneze si nu mananca si eu la regim (cica). Offf.

Parca as mai manca o felie.... Mai bine ma duc sa beau niste apa. Poate-mi trece. Mamini, n-am avut vointa ta. Mai ai putin si ajungi la tinta. Bravo.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

iete ce am gasit eu pe internet:

TORT DE PORTOCALE

2 portocale mari sau 3 mici cu tot cu coaja
200 g nuci macinate ( o farfurie de ciorba cu varf)
250 g fructoza
1 pahar apa
60 g cacao (4 linguri)
Frisca, portocale, visine ptr ornat

Fructoza + galbenusurile se freaca pana se dubleaza volumul
Se adauga apa+ portocalele nedecojite date prin masina de tocat + nuca + cacao
La sfarsit se pun albusurile batute spuma, se amesteca usor de jos in sus.
Tava unsa se tapeteaza cu hartie, se incinge cuptorul si se pune o tava dedesubt.
ATENTIE LA COPT, se lasa cam o ora la 350-400F

PRAJITURA CU NUCI
250g. nuca macinata
6 oua
1 pahar pt. apa cu fructoza
cu acelasi pahar 1/2 apa
2 linguri cacao

Nucile, fructoza, apa si cacaoa se amesteca intr-o craticioara si se pun pe aragaz la foc mic. Se amesteca continuu pana compozitia devine ca o ciulama. Se lasa la racit. Se separa ouale, galbenusurile se amesteca in compozitie, iar albusurile se bat spuma. Se incorporeaza albusurile in compozitie cu miscari usoare, de jos in sus, ca sa ramana spumoase. Se pune folie de aluminiu in tava si se toarna compozitia. Se da la cuptor pana ramane ferma la atingere. Se opreste focul si se lasa la racit in cuptor.

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Anda Panda bestiale retetele cand termin regimul acesta de 13 zile imi fac tortul cu portocale....abia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Anda, reteta de tort de portocale o am si eu, am mancat de revelion , nu stiu insa daca merge si cu indulcitor, ca fructoza....

Silvi, retea asta de 13 zile da rezulate bune? Te simti ok? Nu esti ametita cand o tii?

Noi

Mergi la inceput

ce faci anda draga cu asemenea retete apetisante ne ucizi , o sa murim de pofta nu pot sa spun ca nu as incerca si nu as manca

meniu meu de ieri
8.30 cafea cu lapte
10.30 doua pere si un mar
13.00 brocolli cu snitzel de piept de curcan, branza si salata verde
17.00 salata din: salata verde, cascaval, rosii, ardei, castraveti si ton din conserva
seara am ciugulit doi biscuiti din faina integrala si 4 fulgi de cereale (nu m-am abtinut cand i-am dat copilului)

cam atat
nu ma mobilizez cu bicicleta aia ... da de azi incep dinou, cred ca de aceea stagnez , nu e miscare deloc

acusor lasa dulcele neconform, mananca dulce conform

va pup pe toate

ANDANII

Mergi la inceput