Montignac: ce am mancat azi (76)
Raspunsuri - Pagina 12
andanii spune:
quote:
Originally posted by adriana_mihnea
Bravos, Andanii!!!!
E bine asa sustinere???
Edit: Mamaaaaaa!!! Am devenit membru de baza!!
Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)
Creatii culinare
super adriana, multumesc , te pup uite asa simt ca e cineva alaturi de mine intr-adevar ma simt nemaipomenit cand stiu ca nu sunt singura
ANDANII
Anda Panda spune:
dragonito, e voie .... eu daca ar tb sa dau mai multe kile jos as renunta la maio, smintina, paste, orez, prajeli..etc. sint ok insa la mine a dat rezultate mai bune daca am renuntat la ele. da, alcoolul nu e ok, insa la gatit practic nu pui decit un sf de pahar sau o jum, nu ? asa ca e ok. oricum, in faza a2a singura bautura permisa e vinul si din cind in cind sampanie. dar in faza a2a...asa ca mai e cale luuunga. pina atunci ne putem multumi cu putin vinisor in mincarica. si cam atit.
andanii, bravo la tine! gindeste-te ce misto o sa te simti in cabina de proba. stii tu...ca mereu zic: cele mai mari crize le avem in cabina de proba cind nu ne vine rochia preferata sau fusta din magazin pe care tocmai am pus ochii si o consideram "fusta vietii noastre"! congraciuleishans !!!
pentru ca e vara beau mai multa apa intre mese, motiv pt care vaz ca acul cintarului se misca mai bine asa. evident, in partea in care vreau eu. ha !
si eu am tinut la inceput de monti 1-1-1 si nu a dat nici un rezultat insa de cind am inceput monti rezultatele au inceput sa se vada. majoritatea au declarat ca dupa abia 2 sapt de monti au vazut rezultate, asa ca.. nu disperati fetelor, situatia va fi sub control ! organismului ii trebuie un timp ca sa se poata obisnui cu noul metabolism si sa raspunda la "comenzile care i le dati"
laura nu te feri de glucide, din contra, tre sa le bagi si pe ele in seama cel putin o data pe zi (cumatru' monti zicea ca de doua ori: dimi si seara) / la mine a dat rez mai misto asa. prinz si seara in principiu este proteino-lipidic, dar dimi musai glucidic. si multa apaaaaaa !!! (doar intre mese)
spor si succese nemarginite si nebanuite!
ps: sa imi tineti pumnii ca miine ma duc la o paranghelie aici la mine pe strada, si sper sa nu ma porcesc. da'...oricum nu cred ca o sa calc in strachini ca de obicei parangheliile canadienilor se fac cu mincare comandata, si nu ma dau in vint dupa ea. si tortul la fel, va fi tot comandat, si cum toate au gust de plastic... nu ma voi risca aiurea. daca ma duceam la o distractie "romaneasca"...eee...atunci cred ca imi era chiar greu sa ma abtin. voi oricum tineti-mi pumnii, ca se da cu sampanie martini care e preferata mea.
POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE
silvi_2005 spune:
Eu am ajuns sa iau masuri extreme. Suprapun cu Monti odieta pe care am mai tinut-o acum vro 2 ani si am slabit f bine. Se tine 13 zile, se slabeste dar binenteles ca dupa aceea daca dai frau liber imaginatiei culinare se lipeste tot. Daca mai vrea cineva, eu o postez zilnic meniu, dieta chiar respecat regulile monti doar ca zice ca dimineata sa pui in cafea un cub de zahar.
Ziua 1 D cafea +/- cub de zahar
P ora 13 : 2 oua fierte tari, spanac fiert si o rosie
C ora 18 : 200 gr friptura de vita + salata cu lamaie si ulei( de masline)
Spor la slabit ( eu apelez la aceasta metoda deoareca am ajuns la 70 kg de la 69,5 cat am reusit sa dau jos)
Silvi
corina costea spune:
Saluti fetelor,
Imi cer scuze dar nu am mai intrat de o saptamana pe forum ca am avut multe ,foarte multe probleme care m-au dat total peste cap.Asa ca si mancatul meu a fost la fel, ziua la lucru am reusit sa mananc 90% monty si seara acasa am mancat aiurea. Sa mai zica cine ca daca ai probleme slabesti.....pe naiba ca eu fac invers.Acum am ajuns la 74 si imi vine sa-mi trag nu palme ci suturi in partea dorsala. Abia astept sa termine fiica-mea clasa a x a si poate o sa fiu si eu mai calma. Din cauza unei profe de mate care a lasat-o pe primul cu media 3 a ajuns sa-mi faca atac de panica si nu mai vrea sa mearga la scoala de groaza . Am ajuns cu ea si la medic din cauza asta. Si sa nu credeti ca este slaba la invatatura ,a luat prima capacitatea acum doi ani . Acum ma chinui sa termine aici si am sa o transfer in alta parte. Am ajuns la concluzia ca mai bine la un liceu mai slab decat la unul in stresul este cuvantul de baza.
Sper ca nu v-am plictisit cu problema mea iar de postat am sa incerc sa postez din nou de luni.
Va pupic si va doresc un week-end cat mai placut.
CORINA
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor, postez meniul de ieri, ziua 2 a dietei
D cafea
P 2-3 felii de sunca + iaurt
S 200 gr friptura de via + salata verde cu ulei demasline si sare
In rest foaaarte multa apa, vreo 4 litri.
La raport, 68,5 kg deci am inceput sa plabesc chiar f bine, eu sunt f multumita chair daca e cam agresiva dieta, meritam un dus rece.
meniul de azi
D cafea + o felie de paine prajita
P doua oua fierte tari + o felie de sunca + salata verde
C telina fiarta, plus 1 rosie + 1 fruct proaspat
Spor la slabit tuturor,pupici
Silvi
andanii spune:
silvi felicitari pentru kg slabite .... da ce regim tii????? nu mai tii monti????
adriana felicitari pentru membru de baza, esti tare
corina imi pare tare rau ca ai probleme, lasa ca o sa se rezolve si o sa te linistesti acuma .... sa stii ca si eu ma ingras la stres in loc sa slabesc ....
si acuma meniul meu din zilele trecute
sambata:
10.00 un snitzel, rosie, branza, ardei
15.00 un patratel de cioco 70%
18.00 paine integrala goala
21.00 un patratel de cioco
cam aiurea meniu am avut sambata dar am plecat din localitate pe la 10.30 si m-am intors la 21 si pe traseu bine ca am gasit si painea aia integrala ca altfel muream de foame
duminica:
10.00 cafea cu lapte
11.00 branza, sunca, rosii, ardei, castraveti
15.00 o inghetata era micuta tare
16.00 salata de fructe .... dar cu frisca vegetala .... am fost la ziua soacrei si nu puteam sa nu mananc nimic, aaaaa si doua pateute
19.30 snitzel de curcan monti, legume fierte si salata verde
din cauza abaterilor din ultimele doua zile la cantarul de azi dimineata am avut doar 500 gr minus saptamana trecuta nu mai fac abateri, de vineri incoace zici ca am innebunit salata de vinete cu paine vineri, sambata painea si duminica frisca inghetata si pateute .... of ce proasta am fost , cred ca mi s-au urcat kg scazute la cap si mi-am spus ca ma pot premia .............................gata de azi sunt dinou fetita cuminete si saptamana viitoare la raport o sa le dau gata pe kg
ne mai auzim
haideti fetelor , asa slaba activitate, eu tot va bat la cap voi intrati , cititi si nu scrieti , ce folos
ANDANII
mina spune:
Salut
Cochetez si eu cu NeaMonti in incercarea de a mai da in jos acul cantarului. Nu sunt f disciplinata insa cred ca asta e cea mai buna dieta pt mine, alea restrictive chiar daca au efect cand ma las de ele o pun de neste recuperarii...ceva de speriat.
Va rog sa ma ajutati cu sfaturi despre ce as putea manca dimineata la masa cu glucide, ca nu sunt f experta in combinatii. Si are dreptate cine a zis ca trebe bagate si glucidele in seama ca daca ma las de tot de ele ma simt rau.
Mi-am cumparat si faina integrala de naut. E ok sa o folosesc de ex la snitele sau sa ingros o ciulama? Aceeasi intrebare si pentru orezul integral si pastele din faina integrala (cand le gasesc).
Va multumesc si va doresc o zi frumoasa.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
corina costea spune:
Saluti fetelor,
Asa cum am spus incerc sa postez si eu cat mai des.
Meniul meu de azi:
MD-un pahar cu apa
Gustare- iaurt 0.1% cu lamaie
Cina-idem gustare
Cina- poate o felie de telemea nu stiu inca.
Vreau sa incep sa dau jos si cred ca am sa incep ceva de genul disociat dar mai mult infometare. Poate reusesc sa faca ceva sau poate cad pe jos de foame.
Raport-74 kg.
Va pupic, Corina
andanii spune:
quote:
Originally posted by mina
Salut
Cochetez si eu cu NeaMonti in incercarea de a mai da in jos acul cantarului. Nu sunt f disciplinata insa cred ca asta e cea mai buna dieta pt mine, alea restrictive chiar daca au efect cand ma las de ele o pun de neste recuperarii...ceva de speriat.
Va rog sa ma ajutati cu sfaturi despre ce as putea manca dimineata la masa cu glucide, ca nu sunt f experta in combinatii. Si are dreptate cine a zis ca trebe bagate si glucidele in seama ca daca ma las de tot de ele ma simt rau.
Mi-am cumparat si faina integrala de naut. E ok sa o folosesc de ex la snitele sau sa ingros o ciulama? Aceeasi intrebare si pentru orezul integral si pastele din faina integrala (cand le gasesc).
Va multumesc si va doresc o zi frumoasa.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
andanii spune:
MINA bine ai venit printre noi
pentru masa glucidica de dimineata poti papa:
- paine integrala cu gem dietetic sau lapte, branza sau iaurt degresate, painea neaparat trebuie sa contina faina integrala si atat, exclus faina alba in compozitie, chestia asta mai rar o gasesti si va trebui sa iti faci acasa painica , asta ca sa fie monti 100%.
e ok faina de naut combinata cu grasimi ca si carnea.
poti ingrosa o ciulama cu faina de naut, eu personal nu le ingros ci pun la sfarsit eventual niste smantana 12% grasime si atat .... faina de naut sau soia folosesc decat la snitzele sau clatite monti
orezul integral si pastele integrale se pot combina cu legume fara ulei
sper ca te-am lamurit si nu am omis nimic
te pup si te mai asteptam pe aici
ANDANII
ANDANII