Montignac: ce am mancat azi (76)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

of doamne , a venit caldura si in loc sa fie multa agitatie la slabit, v-ati ascuns toate

meniul meu de ieri:
8.30 lapte cu cafea
12.00 mar
13.30 ciuperci cu ardei si ceapa, rosii, ardei , branza
18.00 niste seminte de floare

atat

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Hello slabutele !
Spre rusinea mea, n-am mai fost de mult pe aici... Dar sint intr-o cearta totala cu nenea Monti ! N-am mai reusit sa dau nimic jos, desi abateri n-am prea avut. Asa ca acum am trecut la disociat (cel pe zile, diferit in fiecare zi). Asta e a doua saptamina si SINT DISPERATA ! N-am dat nimic jos. Fetelor, dati-mi o idee sa trec peste hopul asta, ca deja imi vine sa renunt si sa ma apuc sa infulec .

Vad ca a revenit si Liviu si vad ca Adriana esti prezenta in continuare. Sper sa aveti mai mult succes decit mine. Eu trebuie sa merg la o nunta la inceputul lui iulie si incerc pina atunci sa dau citeva kg jos. Macar 2, dar nu prea mai am sperante .

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Eu va citesc mereu, dar nu mai reusesc sa tin nici o zi fara abateri. Mi-as fi dorit mult sa scad cele 3-4 kg pe care le am in plus, dar nu reusesc. Am dat si banii pe tratamente corporale, nici asta nu m-a impulsionat. Ma declar invinsa, caci peste 2 saptamani plec in primul concediu, de unde sper macar sa nu vin cu alte kg in plus...

Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (3 ani si 11 luni)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Am citit ce ati scris si am constatat cu stupoare ca toate ne confruntam cu aceeasi problema: desi tinem monti, cantarul nu se misca neam!. si e vb de 2-3 kg, nu mai mult. nu stiu ce sa zic. mi se pare foarte ciudat. eu, de exemplu de mai mult de 1 luna nu am mai mancat paine DELOC. singura glucida din menu, in afara de fructe, este ciocolata- aici am gasit cioco cu 85% cacao, deci e monty. cantarul e neclintit. asa ca ma gandesc serios daca nu cumva suntem noi prea exigente cu felul in care aratam si vrem mai mult, cand organismul nostru s-a fixat la greutatea la care se simte el confortabil, chiar daca asta inseamna, pt noi, un pic "plinut"..
CE CREDETI???
Oricum nu renunt al dieta fiindca imi vine ca o manusa.. a fost mai greu in primele 2 luni, dar acum a devenit ceva absolut normal.
Va pup,
Laura

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by laura ionescu

Am citit ce ati scris si am constatat cu stupoare ca toate ne confruntam cu aceeasi problema: desi tinem monti, cantarul nu se misca neam!. si e vb de 2-3 kg, nu mai mult. nu stiu ce sa zic. mi se pare foarte ciudat. eu, de exemplu de mai mult de 1 luna nu am mai mancat paine DELOC. singura glucida din menu, in afara de fructe, este ciocolata- aici am gasit cioco cu 85% cacao, deci e monty. cantarul e neclintit. asa ca ma gandesc serios daca nu cumva suntem noi prea exigente cu felul in care aratam si vrem mai mult, cand organismul nostru s-a fixat la greutatea la care se simte el confortabil, chiar daca asta inseamna, pt noi, un pic "plinut"..
CE CREDETI???
Oricum nu renunt al dieta fiindca imi vine ca o manusa.. a fost mai greu in primele 2 luni, dar acum a devenit ceva absolut normal.
Va pup,
Laura

nu stiu ce sa spun, la cele 60 kg ale talese poate sa fie astea kg cu care trebuie sa te obisnuiesti, dar in cazul meu la cele 80 + inca cateva nu cred ca asa sunt sortita , nu pot sa cred asa ceva si nici nu voi putea sa ma obisnuiesc cu aceste kg niciodata, tot timpul voi lupta sa le dau jos ....

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Buna, fetele!
Karina, Laura, hai nu disperati!! Sunt sigura ca veti slabi daca tineti corect! Trebuie vointa multa, cel putin asa merge treaba la mine...
Cand ma simt sigura pe mine, nu mananc interzise si acul cantarului se duce in jos. Cand nu mai gandesc bine (nu stiu cum sa explic ), bag la greu ce nu trebuie.
Foarte important este sa ai tot timpul mancare Monty!! Ca altfel e jale.
Faceti salate, cu friptura de pui, cu peste, stiti voi mai bine...Ca avem experienta si vechime multa!

Eu am ajuns la 70 kg, adica cu 3,5 kg mai putin decat acum ~ 10 zile. E bine, dar nu ma bucura pentru ca sunt sigura ca a fost apa din tesuturi. Sa trec sub 70!

Maine suntem invitati la soacra-mea la masa si vine o amica cu clatite cu nuca si cioco. Cum fac eu fatzaaaa??????????????????
Mi-e frica de mine...Ca sunt tare pofticioasa!

Meniul de azi:
dimineata: branza cu ridichi
pranz: varza calita cu carnati
seara: branza cu rosii

Va pup si fruntea sus! Imi sunteti asa dragi!!!

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Creatii culinare

Mergi la inceput

adriana adriana, o clatita n-o fi foc .... si sunt sigura ca nu o sa se vada la cantar

tocmai am facut si eu salata de vinete si parca nu mergea sa mananc goala si am papat si eu dupa o luna ceva interzis. ... doua felii de paine integrala cu vinete ... acuma mi-e ciuda pe mine, stiti , imi vine sa le scot inapoi, din pacate nu am cum ....

hai ca mai vorbim, trebuia sa intru sa va spun ca am dat-o in bara si eu

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

Anda Panda am primit emailul. Multumesc tare mult! Se pare ca trebuia sa imi activez si eu optiunea PM ca sa iti pot trimite tie... deci vina era tot la mine... e mai greu la inceput.
Meniul de azi:
D:lapte degresat cu cereale
P,C: pui la cuptor cu salata
G:2 mere
Citesc meniurile voastre si mi se pare ca mananc de 2 ori mai mult...
Salata de vinete cu maioneza e conforma? Saptamana trecuta am facut piept de pui cu vin la cuptor ... buuunn, dar o fi voie? Ca parca alcoolul nu e recomandat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dragonitza

Anda Panda am primit emailul. Multumesc tare mult! Se pare ca trebuia sa imi activez si eu optiunea PM ca sa iti pot trimite tie... deci vina era tot la mine... e mai greu la inceput.
Meniul de azi:
D:lapte degresat cu cereale
P,C: pui la cuptor cu salata
G:2 mere
Citesc meniurile voastre si mi se pare ca mananc de 2 ori mai mult...
Salata de vinete cu maioneza e conforma? Saptamana trecuta am facut piept de pui cu vin la cuptor ... buuunn, dar o fi voie? Ca parca alcoolul nu e recomandat.

salata de vinete e conforma, dar sa nu mananci cu paine, o pui pe ardei, sau cascaval ... eu am facut o abatere mancand-o cu paine .... nu faceti ca mine .... eu m-am premiat pentru cele 6 kg slabite in ultima luna de mancat conform nu ma felicita nimeni ?????????? glumeam fetelor

va pup pe toate

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Bravos, Andanii!!!!

E bine asa sustinere???

Edit: Mamaaaaaa!!! Am devenit membru de baza!!

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Creatii culinare

Mergi la inceput