menopauza precoce

menopauza precoce | Autor: amaliaro

Link direct la acest mesaj

buna seara la toata lumea eu sunt Amalia locuiesc in Grecia sunt casatorita ne dorim un bebel si de curind am aflat ca am intrat la menopauza (menopauaza precoce)am 31 de ani exista vreo sansa sa am un bebe fara insamintare artificiala?

amalia marzelos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Amalia, eu stiam ca se poate amana intrarea la menopauza cu medicamente, probabil hormoni dar ce conteaza???

Ce ti-a zis doctorul? Cum ti-au iesit dozarile hormonale? Ia schimba doctorul sa mai auzi si alte pareri!

Domnul sa fie cu tine. Mergi la manastiri si te roaga. Le ai acolo "sub nas pe toate" si sa ne dai vesti bune ... dar, RABDARE, RABDARE, RABDARE vorba p.CLEOPA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

multumesc pt incurajare ai dreptate medicul asta trebuie schimbat nu m a dat nici o sansa de a avea un bebe si in legatura cu minastirile de aici asa este am sa ma rog pt voi toate care aveti probleme

amalia marzelos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Amalia eu stiu ca tinctura de lemn dulce e buna pt menopauza precoce dar nu stiu sa-ti spun cum se ia. Ar mai fi bune tinctura de marar pe care tb sa o iei numai un anumit nr de zile pe luna si apoi sa continui pana la sf lunii cu extract de mladite de zmeur. Dc aveai un CM normal iti puteam spune ca e bine sa iei tinctura de marar din prima zi a CM pana la ovulatie si apoi extractul de mladite de zmeur. In situatia ta cred ca se iau altcumva dar nu stiu cum. Incearca sa le intrebi pe fete la subiectul "naturiste si homeopate" .
Mai poti cauta un homeopat acolo in Grecia care sa-ti prescrie un tratament. Tratamentele homeopate sun f bune si dau rezultate dc le iei in tocmai.
Te pup si sa auzim de bine !

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si mie ginecologul mi-a spus ca faptul ca imi intarzie ciclul foarte mult (4-5 luni) poate sa fie un simptom de menopauza precoce...mai ales ca se mostenteste si bunica mea a intrat la 35 de ani...
Si mi-a dat anticonceptionale...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Amalia, m-am dus si eu disperata la medici cand acum pt prima oara mi-a intarziat 2.5 luni si mi-a descoperit o hipertiroidie autoimuna dar nu mi-e clar daca s-a manifestat pana acum si nu mi-am dat seama.
De-aia te-am intrebat de dozaj hormonal ca mie mi-au iesit normale estradiol si prolactina doar progesteronul ff mic dar zice doctorita ca pana la urma o sa-mi vina, luindu-se dupa analize.
Am luat 10 zile progesteron si nimic!
Maine mai repet in alta parte analizele desi spre comparatie ar trebui tot la MEDICOVER. NU MAI STIU CUM SA FAC.

Mergi la inceput

A, da si eu am facut 8 injectii cu progesteron...
mi-a venit dupa 4 zile (parca sau o sapt) dupa ce am terminat injectiile...

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

cred ca sunt primul caz de pe acest site care se bucura sa-i vina CM
ieri am incheiat tratamentul
injectiile sunt mai eficiente cred

Mergi la inceput

salut fetelor multumesc pt raspunsurile voastre eu de 6 luni am cilul regular cu tratamentul pe care il fac acum deci pina sa fac tratamentul asta cu cyclacur ii spune aici in Grecia am incercar de toate si nimik toti medici unde am mers dadeau din umeri acum ok termin pastilutele si dupa 4zile vine si el vreu sa va zic ca mi a venit dupa 4 ani si am tras nu va spun febra 40 salvari si nimeni nu stia ce am pina am realizat eu ca asta ar putea fi acum ma intreb daca am ciclul "regulat"cu pastilutele mele ovulatia mea cum va fi????

amalia marzelos

Mergi la inceput

sinsi_ana eu te as sfatui sa nu mai iei anticonceptionale am o familie de farmacisti care cind au auzit ce mi au dat medici din tara au inebunit si eu luam diane35 si le am intrerupt cauta alt medic care sa iti dea ceva pe termen scurt si pe urma sa iti vina pe cale naturala daca inca nu ai menopauza precoce sincer nu mai lua anticonceptionale din cite am auzit anticonceptionalele adorm ovarele acum asta e parerea mea

amalia marzelos

Mergi la inceput

Amalia, asa mi-a dat dr din Ro, inca nu am ajuns la un dr aici si nu cred ca voi ajunge prea curand...
Asa ca intre 2 rele ce sa aleg? Iau anticonceptionalele pana in toamna si apoi ma duc la un ginecolog sa vedem ce imi mai spune...
Si am 26 de ani...de fapt fac 27 acum in vara....

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput