menopauza precoce
Raspunsuri - Pagina 4
Dasha spune:
Puteti citi mai multe aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67605
Never say never!
ioana770 spune:
Hi
Eu sunt Ioana si locuiesc in SUA.Si eu am aceeasi problema ca si voi.Desi am numai 27 de ani problemele mele au inceput cand avem 20 de ani.Si noi ne dorim foarte mult un copil dar din pacate FSH meu este forte marit.Multi doctori mi-au spus ca am intrat in menopauza.Dar fiind increzatoare mi-am facut programare la cel mai buna clnica de fertilizare din SUA.Dupa sute de teste pe care mi le-au facut , binenteles ca am asteptat cateva luni doctorii mi-au spus ca nu sunt in menopauza dar nu pot sa-si explice de ce FSH este asa de marit.M-au intrebat daca nu cumva am fost supusa la radiatii.Si chiar ma gandesc daca chiar nu este din cauza radiatiilor .
Pentru ca nu au stiu ce sa-mi faca am inceput aniticonceptionale pentru a-mi micsora FSh .CAnd i-au anticinceptionale FSH merge la normal , cand intrerup in termen de cateva luni mi se mareste.Ce vreu sa va spun in conluzie sa nu disperati , si va rog din suflet sa cereti si a doua opinie .Eu am sperante ca o sa am un copil mai devreme sau mai tarziu.
dj_mama spune:
Ioana, ai abia 27 de ani. Fii sigura ca pana faci 40 se vor mai descoperi multe si vei avea cu siguranta nu unul ci mai multi copii ai tai.
Bravo ca nu ti-ai pierdut optimismul. 
Dasha spune:
Ioanabine ai venit printre noi.
Si eu am tot 27 de ani si problemele mele au inceput tot pe la 20 de ani.Nici eu nu imi pierd speranta si am fost la mai multi medici.Din pacate nimeni nu stie de ce valorile sunt asa mari dar nu am facut nici un test care sa indice cum stau lucrurile cu rezerva ovariana( dupa valorile FSH ar fi menopauza dar....)Important este sa speram si sa nu ne dam batute.
Va pup pe toate.

Never say never!
amaliaro spune:
buna fetelor felicitati ma sunt
ce ziceti?sunt super fericita si va doresc si voua sa traiti fericirea ca a mea
amalia marzelos
miki-miki spune:
FELICITARI Amaliaro!

Sa-ti traiasca samburelul sau samburica (ce-ti doresti tu)! Sa ai parte numai de bucurii din partea lui/ei.
Fetelor, deci se poate !
Miki
Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD
bubulina1 spune:
Am intrat si eu sa o felicit pe Amalia! Ai reusit! Sa ai sarcina usoara!
Speranta moare ultima!
Briantis spune:
Felicitari Amalia !
Ps:mai mult ca sigur diagnosticul tau era gresit .Nu se potriveste diagnosticul cu evolutia ta rapida spre graviditate.
Mama lui Andreiutzu
amaliaro spune:
multumesc mult fetelor pt felicitari sper din tot sufletul sa vi se intimple si voua merg la minastitri in fiecare duminica o sa ma rog pt voi toate sa auzim numai de bine pupici
amalia marzelos
ioana770 spune:
Eu cred ca Amaliaro a avut diacnosticul corect pentru ca medicamentul care l-a luat este o combinatie de estrogen si progesterol .Acest medicament este recomandat in menopauza precoce sau amenoree, se i-a timp de 21 de zile dupa care se i-a pauza 7 zile , iar apoi se repeta tratamentul.Si mie mi s-a recomandat acest tratament dar l-am urmat numai o luna in doza cea mai mica ,. Pot sa va spun ca in cele 7 zile de pauza am avut crampe , ciclul nu mi-a venit pentru ca aveam nevoie de o doza mult mai mare avand in vedere ca in acel timp FSH meu era 91. Acum am sa reincep acest tratament dar la o doza mult mai mare.Oricum am sa va tin la curent.