Nou stil de viatza (100) - editie aniversara
Raspunsuri - Pagina 6
mamescu spune:
ok,raport urat:tot 77.se pare ca sunt insarcinata(de-asta oare?)ieri mi-a iesit testul roz,mai astept vreo 3 zile,poate liniuta va deveni ROSIEEEEE!Dupa aceea,stil nou de viata,muuult mai sanatos si neslabibil!![]()
![]()
![]()
Binecuvantata cu suflet pereche-Romi si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un semn pozitiv pe testele de sarcina.
roxana1974 spune:
f...k!
am uitat ca-i luni! fiindca eu incep dieta de maine, pot sa va dau raportul maine dimineata? pliz? oricum m-am indopat azi ca de frica mortzii...oricum un lucru-i sigur, porcu e al meu, puteti sa-l puneti de pe-acuma...
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
Ioana75 spune:
Va salut si eu in zi de sarbatoare, la editie aniversara
.
Pentru raport: am slabit juma' de kil (noroc ca am cintar electronic, altfel nu se vedea nimic
) - deci am 73,5 kg.
Vreau sa stiu si eu ce e cu
- ca nu am vazut pe listuta de pe prima pagina; cumva "premiati" pe cea care se ingrasa cel mai mult intr-o saptamina cu emoticonul 
?
Gabriela, eu am mers la Body Shape pe Decebal - am facut o impachetare cu fango si mi-a placut. Au zis ca pot veni oricind, n-au pus conditii. SI eu vreau la World Class - dar la hotel Bucuresti, imi e mai la indemina. Mergi si la orele de aerobic? Cit de faine sint? Eu as vrea sa-mi iau doar abonament pt aerobic.
andrruzza, ai slabit super bine! Bine ai venit
.
Delia, concediu placut!
Meniul nu-l zic, ca am prestat si cu pizza, si cu inghetata
. Dar sper sa nu se depuna
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
an-k spune:
La multe, multe capitole! ![]()
Ne cerem scuze pt absenta dar am fost in vacanta in Romanica mea draga, vacanta care pe langa relaxare si bucuria de-a revedea familia si prietenii mi-a adus 3 kg in plus -am 85![]()

, asa ca de azi sunt din nou pe baricade si pe langa regimul strict si sport mi-am adus din Ro normoponderol cu ajutorul caruia o prietena a slabit 10 kg.
Va pup si va doresc sa fiti slabe si frumoase!
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
DianaR spune:
Oho, 100 de capitole, felicitari fetelor!
N-am mai scris de mult sa-mi fie rusine dar parca nu-mi ajunge timpul... Burta creste, cresc si kilogramele, dar asta e...
Zuzilici felicitari proaspata mamica, sa-ti traiasca sanatoasa printesa mica!
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (36+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Eftimie C. spune:
si
pentru editia aniversara.Nu stiu de la ce capitol sunt alaturi de voi, dar tare ma bucur ca v-am gasit si sincer, m-ati ajutat mult in lupta mea cu kg-le 
Raport: 80.5kg (chiar bine, avand in vedere ca n-am tinut cont deloc de dieta de la Paste incoace)
Dimensiuni: 100/94/104
Meniul de azi, pe care sper sa-l respect:
D:cafea multa
P:2oua + salata de spanac cu rosie
C:2-3 felii drob + salata
Ceva pe sistemul dietei daneze, care mie mi-a priit cel mai bine si de la care s-au vazut cele mai bune rezultate.
Ma duc sa
, ca mult ati mai scris 
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Eftimie C. spune:
Gata, am reusit sa citesc din urma.
Bine ati venit alaturi de noi, CristinaT, Craciunitza si Andrruzza-Costina (felicitari pentru ambitia ta; si eu am dat in cca 5 luni, 15kg) 
Mihaela- vecina, salutare...
Mamescu, daca asta v-ati dorit, felicitari
.Sa ne confirmi daca si al doilea test e pozitiv 
An-k, bine ai re-venit de acasa.Nu-ti fa griji; era firesc sa te ingrasi in Romania, doar ai fost resfatata de toti, avand in vedere ca va vedeti rar, nu-i asa?
DianaR, deja 36 saptamani?Eu deja nasteam, dar tu mai ai putin si in curand vei fi alaturi de Zuzilici la mamici dragi.
Apropo, Zuzilici, cand prinzi timp liber, sa ne scrii mai multe despre Isabela 
Sefa-Delidana, concediu placut si ai grija mare; la intoarcere e sefa-interimara cu
pregatit.
Merg la treburile mele, ca ma da sefu afara...
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
mephala30 spune:
Neatza!
Am modificat lista si astept fetele care n-au dat raportul s-o faca.
Ioana75, cele care se ingrasa, chiar si cu 0,5 kg, primesc
, respectiv
, cum ai primit tu, celor care slabesc.
CristinaT, astept sa te cantaresti si sa-mi dai greutatea.
Diana, ma bucur ca ne-ai dat de veste.
Se apropie momentul cel mare!
Tzuni, fa-ti aparitia! 
Mamescu, sa ne spui daca treci la categoria
.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
mephala30 spune:
Crys, uitasem sa-ti raspund, ieri ne-au venit niste prieteni in vizita. Am baut bere, am mancat ciucalata si popcorn
(sa nu faceti ca mine) si am stat la povesti pana tarziu....
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Sabina spune:
buna fetele..am slabit 500 de grame, deci 54.
maine am examenu la referatu ala.
sa traim inca 100 de editii si la 200 sa fim niste Dive toate!
Pup in grup.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.