Nou stil de viatza (100) - editie aniversara
Raspunsuri - Pagina 15
mephala30 spune:
Sau, personalizeaza-ti o dieta, cum procedeaza Eftimie. E cea mai buna solutie.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
crystina spune:
Neatza girls!
Is la munci.."it sucks" si la mine. Afara e frumos tare..as vrea sa stau lungita in gradina pe sezlong cu burta la soare ca serifa Deliuta. ![]()
Azi habar n-am ce mananc..probabil ca de obicei: toast, apoi la pranz cartof copt cu branza si salata.
Mamescu, felicitari!
Dordia, bine ai revenit si mult spor la slabit! Cu WW-ul ai sa slabesti incet dar constant. Mult, mult succes!
Doina, ce activa esti! Onitza este o dulce si tu ai o super burtica!
Carmen, stii cat de dulce esti?
Imi place ca tzii moralul, intretzii atmosfera..Pupici la motanic si motanicul in devenire!
Delia, lasa kilogramele in pace..relaxeaza-te si tu! Concediu placut sefo! Multi pupici!
Zuzi, Ioana, voi ce mai faceti?
Tzuni, tu ce mai faci? Pisucta ce mai "zice?
Pupici la toate fetele si va doresc o zi superba!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
mephala30 spune:
Chiar ma intrebam fetelor: ce-i cu voi?
Starea de spirit, respectiv modul de a tine dieta se observa si din prezenta/absenta pe subiect. Cel putin in cazul meu se aplica...de cele mai multe ori.
Asa-i Sigrid? Cu ce te rasfeti tu acum? ![]()
1.cioco?
2.inghetata?
3.bere?
Crys, mai e azi si maine, apoi vine week. Adica relaxare (chipurile!) in sezlong. Pune unul si pentru mine. Dau o fuga pan' la tine. 
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Eftimie C. spune:
Dordia, incearca sa mananci dimineata ceva din meniul pentru pranz.
-La prima zi un ou cu rosia.
-A doua zi 1/2 din iaurt si o felie de sunca.
-A treia zi ou si sunca
si tot asa.Originala nu o vei putea tine daca dimineata faci miscare si nu mananci.Oricum nu o abandona.Personalizez-o.La mine a fost ok si acum sunt in a doua zi.
Delidana, eu
am crezut ca pleci in concediu?De fapt esti in concediu si stai acasa?
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
mephala30 spune:
Eftimie, eu am inteles ca pleaca de acasa. Zicea ca isi pregateste bagajul....ne lamureste ea cand vine. bineinteles, cu poze ![]()
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Eftimie C. spune:
Carmen, scria cineva ca e in gradina la soare si ma gandeam ca e acasa
.Oricum se odihneste si asta e bine.A luat si cateii cu ea?Abia astept sa vad
: are cine sa-i faca ![]()
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
mamamariana spune:
Fetele... Delia zicea de plaja, deci e la mare! Si eu pot sa va spun ca acolo sunt internet caffee-uri la fiecare 10 m. pe strada. Sau daca si-a luat laptop-ul si sta la un hotel de cel putin 3 stele, are internet in camera. Cred ca asta e explicatia... ne va spune ea, oricum.
La noi aici sunt 43 de grade acum, la ora 5. Nu pot sa va povestesc cum a fost azi... in casa erau 39 de grade cand am venit de la scoala. Moooooori. E singura perioada din an cand o invidiez pe Delia ca sta la Bangkok. Dar nu mai am nici eu prea mult de suportat caldurile astea. AMR 42.
Meniul de azi:
MD. o felie de paine whole wheat si un suc de kiwi cu struguri
P. un castronel mic de supa cu taitei (thai style) si niste prune uscate, pomelo si cativa cartofi prajiti de la cantina (putini - doar de pofta - nu sariti cu bicele)
C. acu e papez. MI-am facut niste tofu cu vinete, ardei, usturoi, morcov si curry. Si cu brown rice. Sper sa nu mananc prea mult - ca asa mi se intampla cand fac ceva ce-mi place mult.
Nu joc nici azi tenis pentru ca nu rezist la temperaturile astea. In casa nu prea stiu ce sport sa fac, deci singura solutie de a face putina miscare e sa merg la cumparaturi intr-un mall cat mai mare.
Dati-mi si voi o idee ce se poate face pe niste calduri de genul asta?
Pana atunci, v-am pupat.
Mamamariana
CristinaT spune:
Buna, m-am hotarat sa intru si eu ca pana acum ar trebuit s aiau doar bice
Deci azi 2 batoane de slabit . Pana acum
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
nastad spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Fetelor e adevarat ca spirulina ajuta la slabit?!!!Asa am auzit si nu stiu daca sa iau sau nu!!!
Diana mamica deStefan-Cristian
14.11.2005
Da , ajuta, pe mine m-a ajutat.
Doina
si
Oana(03.04.2003)Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
nastad spune:
quote:
Originally posted by crystina
Neatza girls!
Doina, ce activa esti! Onitza este o dulce si tu ai o super burtica!
Cristina siLilly Elisa (27.10.2003)

Doina
si
Oana(03.04.2003)Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png