Salutare, fetelor ! tocmai am terminat de chinuit studentii.
meniul de azi :
- cafea si 2 biscottes cu peltea de gutui
- brocoli si fripura de porc. un iaurt simplu
- salata verde cu morcovi cruzi si peste marinat. un mar.
Delidana, bine faci ca alergi pe coclauri si te lasi masata.
Pupici la toate si incurajari pentru o dupa-amiaza mai buna !
Mik.
Mephala, presupun ca ai dreptate - oricum am analizat dieta asta inainte sa o incep si nu intentionez sa fac din ea un mod de viata...
. Tu zici ca nu o sa ma pot tine de ea, eu zic ca incerc, ca doar incercarea moarte n-are... Pina acum vad ca a fost ok, am supravietuit, am luat si prinzul si cind voi ajunge acasa am sa maninc friptura cu salata. Despre personalizare - am sa fac asta doar cind am sa elimin unele lucruri care nu imi plac cum ar fi telina fiarta...
In fine, cum spuneam si de dimineata, sa vedem...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
salut!
eu am fost cumintica pana acum.
numai ca ma simpt cam rau de cateva zile bune,am o stare permanenta de greata,imi simpt matisoarele in gat nu stiu de ce.
imi strica toata buna dispozitia

aseara dupa ce l-am adus pe Fabian de la gradi am sta vrea ora si am jucat footbal m-am simtit mult mai bine.
multa sanatate
va pup
Fabian si mami Lacramioara
Leeloo, eu doar ti-am spus parerea mea. Si cand m-am gandit la personalizare, n-am facut referire doar la dieta daneza ci in general: iti alcatuiesti un meniu cu alimentele placute si neingrasacioase.
Lacri, sanatate multa!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Continuam in capitolul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74999" target="_blank">101
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin