Smecherasi de iulie-august 2004 (177)
Raspunsuri - Pagina 9
roxanaz spune:
sara buna
iertati chiulangii pls!
Olivia Luca vine direct la cta maine? uuuuuu abia astept sa il vaaaad! putem sa il luam la gratare?![]()
Monic ufff ce veste! poate nu e ...si daca e...capul sus. data viitoare va fi perfect! stii ca noi suntem tot timpul alaturi de tine!
Mitzu cum te simti?
Daria dar ce, Giulia are si ea alergie? sper sa fiti bine.
Anca, [:P], asta ptr ca zici ca numai Olivia te baga in seama![]()
pup tuturor si o seara frumoasa schimbul I. zi buna pentru schimbul III!
alice2004 spune:
Olivia, am terminat de pus gresie in bucatarie, am schimbat mobila cu una noua, ca in rest, din cauza ca nu pot duce copilul niciunde, nu putem face mai mult, momentan ! Tre sa schimbam si ferestrele din sufragerie si eventual sa punem parchet, dar dumnezeu stie cind va fi asta ! Ne-am mai gindit sa ne luam o casa care sa aiba curte, ca tare m-am saturat de stat la bloc !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
kim222 spune:
Alice astept poze
Si eu optez pt casa!
Roxa...ce gratarele ati tras?
Luca vine la C-ta in noaptea asta! Saracul cupil....calatorie de 24 de ore! Nici nu vreau sa-mi imaginez fatusca lui!
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
AncaMaria spune:
ete aici..http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73124&whichpage=3.. puteti afla mai multe detalii despre dieta disociata, desi io de la roxanaz am aflat de ea (mersi roxana)...
carmen, cat se slabeste habar nu am, probabil depinde de cat de mult o tii (desi io nu ma vad trecand de 9 zile)... io am pus niste intrebari la topicu de mai sus...
roxanaz,
, ok, cred ca am fost nedreapta... tu ai grija mereu de toata lumea...
..
olivia, am pus toboganu pe terasa (stam la parter si avem o terasuta mica)...
alice, wow ce de schimbari in apartament.. cred ca nu a fost usor cu gizmo de gat... si io vreau la casa, maine daca se poate... dar deocamdata nu ne permitem la preturile care sunt pe aici...
kim222 spune:
Fug acasa in lunch sa eliberam si ultima masina...nu va spun cum arata inauntru masina noastra...asa am venit la servici..cu casa dupa noi..aseara eram morti! Si trebuie sa fac ceva sa treaca mai repede cele 2 ore..altfel ma urc pe pereti!![]()
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
alice2004 spune:
Da, tot am zis ca fac poze si tot uit ... batrinetea, bat-o vina !
Vrem casa, da, noi am avut una faina in Bucuresti, prin Matei Voevod, cind eram mici acolo mergeam mereu, a fost a bunicii mele, dar cind a ramas fara sot, in 1981, i-a fost frica sa mai stea singura si a vindut ... acum se pare ca respectiva casa a fost nationalizata cind cu comunistii si ai mei se tot judeca sa o ia inapoi, mai sint niste chiriasi pe acolo ... ma rog, e un proces care a fost cistigat si mai este oleaca de timp pina sa o reluam...
Olivia, bafta !

Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
carmenp spune:
gata, scapat de tremurat dupa ce-am rs si ultima pulpita
... gonguto, io-st gratioasa si frumoasa, da`-mi place perfectiunea
voi cum sunteti??
brei, o groaza de lume lipsa pe-aci, io-te acu` am in cap pe rain si blue angel, helouuu gagici, hau du iu du
?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
carmenp spune:
aus`, la pagina asta se lauda fetele cu ce-o mincat de paste, hehe si scrie si tipa aia care-a intrerupt regimul si dupa aia a slabit nu stiu cite chile fara sa se mai chinuie... e cu substrat?![]()
plus ca io nu inteleg, tinusem in facultate una timp de o saptamina mincai o zi sfecla, o zi carne, o zi nu ma stiu ce... ma asteptam ca si asta sa fie o zi carne, o zi legume, peste da` vad ca le maminci cam halandala... cre` ca de la foame mi-a murit si ultmu` neuron aflat in viata![]()
quote:
Originally posted by AncaMaria
ete aici..http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73124&whichpage=3.. puteti afla mai multe detalii despre dieta disociata, desi io de la roxanaz am aflat de ea (mersi roxana)...
carmen, cat se slabeste habar nu am, probabil depinde de cat de mult o tii (desi io nu ma vad trecand de 9 zile)... io am pus niste intrebari la topicu de mai sus...
roxanaz,, ok, cred ca am fost nedreapta... tu ai grija mereu de toata lumea...
..
olivia, am pus toboganu pe terasa (stam la parter si avem o terasuta mica)...
alice, wow ce de schimbari in apartament.. cred ca nu a fost usor cu gizmo de gat... si io vreau la casa, maine daca se poate... dar deocamdata nu ne permitem la preturile care sunt pe aici...
Anca & Bianca (19 iulie 2004)
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
gongutza spune:
Olivia normal ca ma duc sa-l vad?Doar sa nu cheme soacra si Mp politia ca vreau sa le fur copilul!Am vazut apartamentele,scump nene scump![]()
![]()
Alice faci reducere considerabila?Iau mai multe,preventiv ca simt ca o sa am nevoie de ele![]()
Pasaruiko,cum sa fim?Tot ashea.......
Rain e bine,cu cautarile ei pt spatiu,Andreea e cam mucioasa,e la faza cu "mucii returns"....dar si cu mucishori e o scumpete de fetitza!
Hehehe,mai devreme am vorbit cu Alexu la telefon si-mi povestea ca a fost in camama(camera) o muca(musca) mae mae(mare mare) si ca bua(zbura) sus a ampa(la lampa),fica fica(i-a fost frica) si ca momo aucat(aruncat) muca afaa(afara) a bacon(pe balcon)Ca sa aflu de fapt ca muca era o albina si ca Alex s-a speriat rau de albina.Dar mi-a placut enorm cum imi povestea el foarte serios ce s-a intamplat,imi pare rau ca nu l-am inregistrat,m-am trezit prea tarziu.Imi venea sa-l mananc,e asa de scump cum vorbeste

Sunt p-aici,il astept pe Luca![]()
kim222 spune:
quote:
Originally posted by gongutzaSunt p-aici,il astept pe Luca
Adina si bubu
M-ai facut sa bocesc...noroc ca-s singurica pe aici...
Eu am inceput dieta de azi...azi este zi de ciocolata ..ca-s stresata
Carmen eu tin pumnii....Simona este in continuare ocupata si -n plus plecata la C-ta!
Alice ..unde este Matei Voievod...suna cunoscut...! Tin pumii sa va mutati acolo!