Smecherasi de iulie-august 2004 (177)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Olivia, eu zic ca e bine sa il suni, iti face bine si tie si lui.. el e destul de marisor acum sa inteleaga anumite lucruri, nu tot, dar va intelege ca mamica lui e aproape de el cumva... incurajeaz-o si pe soacra-ta sa ii vorbeasca in fiecare de zi de tine...

Eu o sun pe Bia in fiecare zi si desi ea e foarte suparata cand plec dimineata si de obicei plange (mai nou si striga "MAMA, MAMA"), cand o sun nu plange niciodata, imi recunoaste vocea in telefon si zice "mama" (e drept ca de multe ori o mai ia pe aratura si zice "tata"..) De cele mai multe ori convorbirile noastre inseamna un monolog din partea mea... dar totusi eu stiu ca ea ma aude si asta conteaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Iti dai seama cum a fost pentru sotul meu care a plecat din romanica si a schimbat vreo patru avioane pina in groenlanda ?!!
Poate ne spune Adina ceva de Luca ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Olivia o fi ajuns in Ro dar din vama n-a iesit inca!EU monitorizez aici situatia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Stiu ca au avut 12 minute intirziere...Vai ce bine ca mi-ai scris..sa stiu si eu care-i situatia! Mii de multumiri!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Alice...Groelanda???? Ce-a cautat mami acolo????
Anca eu ma gindeam sa nu-l cer la telefon si sa nu-l aminteasca de noi...Mi-e frica de ceva crize..desi el este un copil fff independent..chiar prea independent pt gustul meu...
Eu nu ma framind pentru ca se duce la bunici...nu-i nici primul , nici singurul...ci pentru ca este atit de departe..si odata decizia luata...nu mai poti schimba nimic...nu ai voie sa-ti fie dor...

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Dar de ce nu ai voie, Olivia ? Ca eu zic ca it goes with the territory, ca sa ma exprim plastic !
In groenlanda a avut un contract de trei luni acum ... hehehe, am si uitat citi ani ! Parca in 2000 ... brei, m-am ramolit de tot !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Ei,cu n-ai voie sa-ti fie dor te contrazic!!O sa-ti fie un dor nebun,o sa te trezesti noaptea ca ti se pare ca-l auzi,o sa te duci la shopping si o sa cumperi tot pt el,o sa te intrebi tot timplul daca e ok,daca cei de acasa nu te mint ca e bine copilul si iti mai pot da o gramada de exemple.Numai eu stiu de cate ori mi-as fi dorit sa-l am pe Alex aici aproape langa mine,chiar daca asta ar fi insemnat multa oboseala si sunt foarte constienta ca lui i este mult mai bine acolo.De cate ori mi-as fi dorit sa pot pupa o manutza,sa-i aud vocea cum ma striga "mama',de cate ori mi-am zis ca plec la Alba ca nu mai pot sta fara el.....sau poate eu sunt mai sentimentala,dar nu cred ca poti sa-ti impui sa nu-ti fie dor de copil.E imposibil asa ceva....cel putin pt mine.

Nu i-am vazut inca,am stat si afara din birou...am fost plecata cam 5 minute in parcare,sper din tot sufletul ca nu i-am "pierdut".

Mergi la inceput

Adina dixit !!!!

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Nu ai voie..pt ca nu ne putem permite ca la fiecare dor...adica macar la citeva saptamini...cum face de ex Adina..sa dam 1000$/persoana...si sa dam o fuga...
A avut contract sa cinte in Groelanda! Mey...chiar ca-i ciudat..pentru mine cel putin...dar in fond...este o lume tare mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Sunt si eu aici, pe baricade ... am citit ce ati scris si acu' tot dau refresh sa vad ce zice Adina de Luca ....Si nu am rezistat tentatiei de a-i da un pupic mare unui mamici greu incercate in aceste momente ... Olivia fii tare, e greu acum, dar golul din suflet se va esteoma cu timpul...Off, off daca eu am emotii, imi inchipui cum te simti tu ....

Cristal...pupici si tie si tinem pumnii pentru maine sa iasa cum e mai bine
Anca ...stii tu de ce
Adina ...Alex e tare de tot cu povestile lui...Mai spune-ne

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput