Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Madaluta, mie mi l-a recomandat doctorita mea gineco. Mi-a spus ca e pe baza de plante si nu face rau lui bb. Vezi ca in prospect scrie ca se rontaie, eu te sfatuiesc sa-l inghiti cu apa ca-i gretos, eu singura data cand am , de la el a fost(cand l-am rontait).
Nu mai stiu cine se plangea ca-i balonata, in prospect scrie ca-i bun si pt balonari.
Fatima, am citit tot pe forum de o mamica de nov-dec 2005 care a fost la Iosup la ecografie si i-a spus ca-i totul OK, iar mai tarziu, aproape de nastere, nu stiu la ce medic a fost care i-a spus ca bb are 3 rinichi. Eu am mai urmarit-o si dupa ce a nascut, dar de o vreme am vazut ca n-a mai intrat, nu siu daca pana la urma chiar are bb 3 rinichi sau nu, a fost si un subiect pe tema asta. Deci nu stiu nici de Iosup daca-i chiar atat de bun...

Roxana10+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Am cautat subiectul despre care am spus acum si am aflat ca la Iosup a facut toate ecografiile, aproape in fiecare luna, dar numai la cea din luna a 9-a i-a spus ca are 3 rinichi, si intr-adevar i s-a confirmat la o ecografie pe care i-a facut-o bebelusului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna fetelor,

O prieten foarte buna mi-a spus ceva astazi si vreau sa va impartasesc si voua.
Eu nu ma simt prea bine, am inceput iar sa vomit. Stiti ce mi-a zis?
Tie iti e rau dar altcuiva ii e bine. Asa ca va rog capul sus pentru bebei nostri. Daca lor le e bine ar trebui sa fie tot ce conteaza.

Stie cineva ceva de d-na doctor Raluca Uzum sau de Adriana Coroama?

Raluca si bebe mic in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

am scris un ditamai mesajul....si era frumos...si a disparut...

nu-i nimic, scriem rezumat.

ktrinel

afara sunt 8 grade la 700 m altitudine ninge s-a dus gratarul..
Mie mi se pare ca nu primim destule informatii. Eu as vrea sa stiu tot. Daca as gasi o carte sau un site pe net care sa imi povesteasca cum se desfasoara tot razboiul asta, mi-as agata-o de gat.Cel mai rau e sa nu stii exact unde esti. Si ce te asteapta, mai ales cand pentru ceilalti este evident. Iar tu esti singura care vede lucrurile prin ochelari rozalii...sau gri cacanii, mai stiu eu...

E adevarat ca toate informatiile astea de pe net si de prin carti de specialitate pot duce, nefiind nici prelucrate si nici filtrate prin ani de studiu in domeniu sau ani de experianta, la concluzii de 2 lei. Corect. Dar mai bine am o tona de material brut in cap decat sa nu am nici un fel de idee despre mersul lucrurilor.

paxena
In ro nu am fost niciodata graviduta, desi as da toti ginecologii de aici sa il am pe al meu de acasa...dar din cate stiu eu si aici si acolo se numara saptamanile incepand cu prima zi a ultimei menstruatii.

Imi doresc cu disperare sa ma bag si eu in vorba cand e vorba de greturi...dar habar nu am ce e aia. Io ... ca tancul...

Dragele mele, ma duc sa dau drumul la caldura, ca imi ingheata destele pe tastatura.

Va urez un 1 mai cu burtica la soare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vioviju spune:

Roxana, dar de ce ai mai cerut nr. lui daca n-ai incredere in el? Adica, vreau sa spun ca ai citit lucruri nu tocmai bune despre el. Eu credeam ca vrei sa mergi sa faci eco acolo si de-aia ti-am dat nr. de tel. Eu am facut eco la el (nu numai, si la alti medici) in sarcina trecuta si mi s-a parut un profesionist, am incredere in el si voi merge tot acolo chiar daca e scump fiindca mi se pare ca merita banii. Tot ce mi-a zis el mie despre copil s-a adeverit, pana si greutatea la nastere a fost cea estimata, ca sa nu ai spun data nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vioviju spune:

Scuze, sper sa nu te superi, te intreb din pura curiozitate, nu din alt motiv.

Mergi la inceput

Am citit si eu ca e bun, dar cum mai trag cu ochiul si la alte mamici, mi-am adus aminte de treaba asta ca o citisem mai demult. Bine, se poate intampla , la cate pareri bune am citit, conteaza prea putin una de rau, scuze, nu trebuia sa scriu asta. Incerc sa ma programez si eu marti, macar eco de la 14-15 sapt sa fac la el. Imi va fi putin greu sa ajung in Bucuresti, dar vad eu cum ma descurc.

Mergi la inceput

PS: Multumesc pt nr. de telefon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Azi raportez, ceva mai bine dpdv al gretzii, asa ca am incalcat perceptele medicale care ziceau "fara cartofi", am ingurgitat o supa crema de legume cu putiiiina smintina ( ca iaurt nu am gasit) si salau pane cu cartofi natur si fructe si un pic de praji...
Stiu ca nu va fac pofta...desi in alt context ati fi vrut si voi, sunt sigura! Oricum simteam ca incarc cu saci de pamint stomacul, nu ca maninc.

Apoi de Gasex: nu are contraindicatii, eu iau unul dupa masa prin rontatire , acolo scrie 2-3 si e din pulberi de plante, asta ati vazut si voi, sesimte deci gustul de piper amestecat cu ghimbir basca inca alte 4 plante ca nu le-am dat de cap nici eu desi sunt biolog.

Apropo de contraindicatii, dr mea a zis: sex numai cu prezervativ, voi ce stiti? (ca sperma poate fi periculoasa, avind nu-s ce substante, asa si pe dincolo), acum sincer nici nu am chef, dar poate mi-o veni, cine stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

A, si o intrebare/sondaj: ati anuntat la serviciu ca sunteti insarcinate?
Daca da, oficial sau intre colegi?
Mai stiti ceva legislatie legata de treaba asta? de ex, program redus, etc?

ruxmax

Mergi la inceput