Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 5
dolores spune:
buna, nu stiu ce sa zic...ca eu am auzit exact invers cum ca sperma nu face rau...din contra cica e indicata...acum stii cum e vorba aia...cate bordeluri...atatea obiceiuri...nu stiu ce sa zic....sa ne mai interesam....asa cum sexul e bun pentru unele femei, iar pentru altele nu..si asta in functie de sarcina...
pupici
quote:
Originally posted by RUXMAX
Azi raportez, ceva mai bine dpdv al gretzii, asa ca am incalcat perceptele medicale care ziceau "fara cartofi", am ingurgitat o supa crema de legume cu putiiiina smintina ( ca iaurt nu am gasit) si salau pane cu cartofi natur si fructe si un pic de praji...
Stiu ca nu va fac pofta...desi in alt context ati fi vrut si voi, sunt sigura! Oricum simteam ca incarc cu saci de pamint stomacul, nu ca maninc.
Apoi de Gasex: nu are contraindicatii, eu iau unul dupa masa prin rontatire , acolo scrie 2-3 si e din pulberi de plante, asta ati vazut si voi, sesimte deci gustul de piper amestecat cu ghimbir basca inca alte 4 plante ca nu le-am dat de cap nici eu desi sunt biolog.
Apropo de contraindicatii, dr mea a zis: sex numai cu prezervativ, voi ce stiti? (ca sperma poate fi periculoasa, avind nu-s ce substante, asa si pe dincolo), acum sincer nici nu am chef, dar poate mi-o veni, cine stie...
dolores
8+
andlina spune:
salut.
mai primiti o
pe lista ?
datele mele:
DN: 13.03.1977
UM: 21.03.2006
DPN:26.12.2006
Imi doresc f mult ac copil.Vine dp o perioada de incercari si dezamagiri-o sarcina pierduta acum cateva luni- avort spontan.
Acum sincer imi este teama de o sarcina oprita in evolutie, mai ales ca simptomele mele de sarcina sunt destul de contradictorii.De vreo 2 zile nu mai am nici o stare de greata, dar au inceput sa ma doara brusc sanii.Inainte de astea aveam stari de greata seara si f putin in timpul zilei, dar sanii erau aproape la fel ca inainte de sarcina. Dc stiti vreuna dintre voi cam care ar fi simptome posibile la sarcina oprita in evol va rog sa-mi spuneti si mie.
La echo ajung abia pe 11.05.06
LindaZ spune:
Bine v-am gasit!
In sfarsit pot sa scriu si eu aici !
Desi sunt doar in saptamana 7 am avut destule emotii pentru a face 4 ocografii intre timp, intrucat la a doua nu s-a vazut nici un embrion si am intrat in panica. Dar urmatoarele doua au confirmat sarcina, asa ca voi fi impreuna cu voi urmatoarele luni si nu numai.
Eu sunt la a doua sarcina, fetita mea are un an si 10 luni acum, am avut muuuuulte emotii prima data fiindca din luna a 6-a n-a mai crescut suficient si nu stia nici un medic de ce, dar toti vehiculau diagnostice care mai de care mai sumbre (sindrom Down, displazie osoasa, etc). Pana la urma n-a avut nimic, doar ca s-a nascut la aproape noua luni cu 1400 grame, si acum inca e mai mica decat alti copii, dar e sanatoasa si fizic si psihic.
Asa ca speram din tot sufletul sa fie bine de data asta, dar emotii tot mai sunt.
Prima data nu am avut nimic, acum insa imi simt burta desi difuz si cand am inceput sa iau utrogestan mi-a fost foarte rau incat am stat in pat 3 zile cu dureri de cap, spate, greturi, varsaturi in timp ce simteam toate mirosurile ca un caine si nu le-am mai luat. Desi la ultimul control mi s-a spus sa continui ca organismul se va obisnui, inca n-am avut curaj.
Cam asta sunt eu acum, prima data am fost cam singura in toata aventura sarcinii, asa ca acum ma bucur mult ca existati!
Mihaela si
Ioana si bebe2 in burtica
dolores spune:
buna, bine ai venit in
.
sfatul meu ar fi sa continui cu utrogestanul pentru ca nu ti l-a dat sa-l iei degeaba.ajuta la fixarea sarcinii.
sa ne ajute Doamne Doamne sa fie totul bine pana la sfarsit.
quote:
Originally posted by LindaZ
Bine v-am gasit!
In sfarsit pot sa scriu si eu aici !
Desi sunt doar in saptamana 7 am avut destule emotii pentru a face 4 ocografii intre timp, intrucat la a doua nu s-a vazut nici un embrion si am intrat in panica. Dar urmatoarele doua au confirmat sarcina, asa ca voi fi impreuna cu voi urmatoarele luni si nu numai.
Eu sunt la a doua sarcina, fetita mea are un an si 10 luni acum, am avut muuuuulte emotii prima data fiindca din luna a 6-a n-a mai crescut suficient si nu stia nici un medic de ce, dar toti vehiculau diagnostice care mai de care mai sumbre (sindrom Down, displazie osoasa, etc). Pana la urma n-a avut nimic, doar ca s-a nascut la aproape noua luni cu 1400 grame, si acum inca e mai mica decat alti copii, dar e sanatoasa si fizic si psihic.
Asa ca speram din tot sufletul sa fie bine de data asta, dar emotii tot mai sunt.
Prima data nu am avut nimic, acum insa imi simt burta desi difuz si cand am inceput sa iau utrogestan mi-a fost foarte rau incat am stat in pat 3 zile cu dureri de cap, spate, greturi, varsaturi in timp ce simteam toate mirosurile ca un caine si nu le-am mai luat. Desi la ultimul control mi s-a spus sa continui ca organismul se va obisnui, inca n-am avut curaj.
Cam asta sunt eu acum, prima data am fost cam singura in toata aventura sarcinii, asa ca acum ma bucur mult ca existati!
Mihaela siIoana si bebe2 in burtica
dolores
9+
Ralumat spune:
Buna fetelor-dragutelor! Azi e 1 Mai, asa ca eu sarbatoresc prin munca
. Deci, semnez prezent la "secta".
Chinico, eu te inteleg foarte bine. Eram super stresata de posibilitatea unei extrauterine, asa ca de indata ce mi-a iesit testul de urina, am fugit la BetaHCG. Mi-a iesit 350, iar 4 zile dupa, 1524. Dupa cum vezi, nici la mine nu s-a dublat la fiecare 24 de ore, dar la eco de la 6 saptamani, s-a vazut sacul in uter. Nu te nelinisti asadar.....suntem diferiti, deci nu prea ne incadram in tabele.
Ruxmax, multam de indiciile de regim.....astea sunt de bun-simt, dar pentru ca nu le tineam nici inainte de a fi gravi, am ajuns unde am ajuns. Oricum, de azi am intrat si eu la stilul asta, ca nu se mai poate. In ultimele 2 saptamani am pus 4 kg pe mine
. Ce sa facem, daca in cazul meu greturile se declanseaza numai daca nu mananc...a, si sa nu uit....cele mai intense stari de greata le am la serviciu
. Sotul meu rade ca serviciul asta imi face greata.
Andlina, ce cadou frumos vei primi tu de la Mos Craciun! Sa ai grija de voi doi, ca sa cresteti mari!
Raluca
9+
roxana c. spune:
Linda si Adlina, bine ati venit!
Linda, tu iei utrogestanul pe gura? Daca da, asta-i cauza pt care ai simptomele astea. Intreaba medicul tau daca poti sa-l iei vaginal(pe prospect scrie ca pt sarcina se ia vaginal), si nu te vei mai simti asa rau, oricum, dupa cum ti-a spus si Dolores, nu renunta la el!
Roxana
10+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
grati.ela spune:
Buna tuturor! Eu am fost la control dupa curetaj si totul e ok asa ca am unda verde la "orice sport ma face fericita" dar nu si la bebei. Cica 3 luni de la curetaj nu trebuie sa raman insarcinata.
Vroiam sa va amuz un pic: cat am fost insarcinata (de fapt cam intre saptamana 4 si saptamana 7) sotul meu a avut niste pofte stranii: seara era cu capul in frigider si manca gem din borcan, uneori isi punea cu unt (prima data de cand suntem impreuna) de mi-a topit vreo 2 borcane. I se pusese pata si pe cozonac cu lapte, poate parea normal insa sa mananci asta de 3 ori pe zi e cel putin straniu. Ne-am prins de situatie dupa ce am facut curetajul, la vreo 5 zile a renuntat la borcanul din frigider, a lasat in pace si cozonacul (desi are provizii). Desi eu nu m-am ingrasat nici un miligram el a luat 2kg. Daca duceam sarcina la termen nu-l mai incapeau pantalonii!
Multa sanatate! Gratiela
dolores spune:
buna...ce m-a amuzat faza cu sotul tau grati.ela....ce chestie ![]()
eu maine ma duc la eco...am niste emotii de zile mari, ma duc si cu rezultatele de la analize....sper din suflet sa fie bine
va pupacesc
dolores
9+
cristina1974 spune:
Buna ,fetelor!
Ce mai faceti? Cum va mai simtiti?
VAd ca sunteti foarte preocupate de greutate....offfff,si eu la fel, toata ziua sunt pe cantar. De cand am ramas insarcinata, adica de aproape 3 luni, am pus 1 kg, insa de maine ma duc iar la sala de fitness, insa nu ca sa ma omor cum o faceam inainte, ci ca sa alerg usor pe banda si sa lucrez un pic la alte aparate, mai usurele. Medicul meu mi-a spus ca e bine sa faci asta, daca nu apar dureri si nu faci efort prea mare. Eu cum toata ziua sunt cu fundul pe scaun, asta face bine si la spate, ca mari probleme mai am si cu asta.
Eu ma simt mai bine, atat fizic cat si psihic, burtica si-a revenit, dupa ce ma speriasem bine acum vreo trei zile si se intarise foarte bine. Nici greturi nu mai am , insa apetitul pt mancare inca nu mi-a revenit. Nici sanii nu ma mai dor atat de tare ca inainte.Iar ceea ce este mai important, gandurile negre care ma bantuiau pana acum au cam disparut, slava Domnului!
Inca sunt in minivacanta de 1 Mai, insa in seara asta ma intorc acasa, la Londra.
Va pupacesc pe toate !
sa aveti grija de bebelusi si de voi!
cristina lutac
danita spune:
salut fetelor de 1 mai muncitoresc !
daca nu ar fi medicamentele si mancarea ..... parca as supravietuii mai bine greturilor :(
sper sa treaca !
pupici