Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 6
dandusa spune:
SALUTARE TUTUROR GRAVIDUTELOR.CUM A FOST ZIUA DE 1 MAI PENTRU VOI?EU NU MAI POT DE OBOSEALA,NU AM FACUT DECIT SA GATESC ,SA PUN MASA SI SA STRING MASA PENTRU CA AM AVUT MULTI PRIETENI CARE AU VENIT LA MARE SI BINENTELES,S-A MINCAT ,S-A BAUT SI DE AJUTAT MAI PUTIN CA DOAR NA...ERAU IN VACANTA.M-AM CAM SATURAT SA TOT VINA SI VREAU SI EU SA MA MAI DUC ASA CA ...ASTA AM SA FAC.NU CRED CA VA INTERESEAZA ASTA ASA MULT PE VOI...., DAR SIMTEAM NEVOIA SA VORBESC CA DOAR CE AU PLECAT!!!

MIINE SINT PROGRAMATA LA CONTROL SI DEABIA ASTEPT SA IL VAD PE BEBE CARE ESTE UN DRAGUT ...SI SA VAD CE MAI FACE PRIN BURTICA .PINA ACUM A FOT CEL MAI CUMINTE CU PUTIINTA SI DOAR DUPA CE MANINC SE MAI VEDE BURTICA ,CA ALTFEL...

SANATATE MULTA GRAVIDUTELOR SI SINT ALATURI DE VOI.
14+
dandusa
LindaZ spune:
Ei, m-am convins intre timp si am luat utrogestan dimineata intravaginal asa cum mi s-a spus. Iar seara ar trebui sa iau iar. Oricum, am stat in casa si mai mult am dormit, dar iar ma doare capul si mi-e greata de nu pot sa mananc mai nimic. Si tot astept sa-mi treaca.![]()
camic spune:
salutari tututror
m-am inveselit si eu la faza cu sotul,gemul si...kg.Daca tot a fost atata liber am iesit 3 zile la iarba verde...totul frumos insa azi mi-au cam stricat ziua niste sangerari si crampe.
am niste emotii teribile, maine merg la control sa vad daca e totul o.k.eu sunt putin pesimista insa mai sper.
iau nos-pa si dufaston de azi.
tineti-mi pumnii!!!Chiar am nevoie de asta!
ramsan spune:
Dau si eu cu subsemnatul dupa destula vreme... Ce bine ca ne inmultim, suntem din ce in ce mai multe cu multi multi BB. Bine ati venit in club
si sa aveti o sedere cat mai placuta.
Fetelor care au muncit azi, daca va consolez cu ceva, si eu am muncit azi dar mai mult in dorul lelii asa...
Constat ca greturile mele incep sa mai diminueze ca si intensitate (la mine nu au mers niciodata pana la capat). Stau cu inima stransa cat un purice ca maine trebuie sa repet sumarul de urina si trebuie sa iasa bine, fara briz-brizuri de genul Escherichia Coli.
Va aud pe voi ca vi se cunoaste burtica, dar la mine nu se cunoaste nimic. Am pus pe mine 1,5 kg care la inaltimea mea e ca si cum nici nu ar fi, si in rest totul e bine si frumos.
Pup toate burtikoasele.
Ramona
12+
Ktrinel spune:
Buna fetelor!
Si eu sarbatoresc 1 mai prin munca...deh fiecare cu stapanii lui...ai mei sunt americani si nu cunosc nici o sarbatoare, craciun , pasti, etc...nu au nici un Dumnezeu decat BANUL!
Dar cum activitatea ma tine in forma, ma bucur ca am ceva de facut.
Ieri am facut si eu schimbul haine groase - haine subtiri , ca am ajuns la 22C si se impune....dar credeti ca ma mai incape ceva????
nu pot sa ma mai inchei la nimic, in rest, asa pe picioare ar fi buni pantalonii, dar nu pot sa mai trag fermoarul ...lumea imi spune ca nu m-am ingrasat , poate putin in talie...iar pe cantar am luat 2kg. de la 53 la 55.
e adevarat ca daca mananci intr-una parca nu ti se mai face rau never...dar nu poti juca pe cartea asta...asa ca azi dimineata m-am trezit la 7 si mi-am facut un gratarel si o salata de rosii ca sa imi iau cu mine pt pranz. Aseara am mancat numai capsuni
...si sper ca seara sa o dedic fructelor sau unui iaurt, nu mai mult.
Voi cum dormiti? Eu sunt cam agitata, am nasul uscat si nu pot respira ca lumea, visez mult...
mi-am cumparat niste camasi, maieuri , niste pantaloni cu snur in talie si o fusta tot pe snur...sunt din in si ma gandesc ca o sa fie bune la vara...mai prost stau la incaltari.
Programare pt analize si echo am pe 15 mai ...ce mult mai este..
tanima_i2002 spune:
Grati.ela ma bucur ca vad ca nu ti-ai pierdut simtul umorului. E bine ca esti optimista. Si sotul meu parca pofteste mai tare ca inainte si uneori parca pofteste mai mult ca mine. Daca ma vede ca mananc ceva trebuie sa ii dau si lui o gura ca altfel...In privinta celor 3 luni...Tu pune-te pe treaba ca bb vine atunci cand vrea el. Daca ti-a venit menstruatia inseamna ca uterul e refacut. sarcina nu a fost foarte mare ca sa ii trebuiasca uterului sa revina la normal prea mult. Eu am ramas insarcinata acum dupa 2 luni. Tot ce trebuie sa faci este sa te cauti un pic: fa ceva analize sa vezi daca nu carecumva e vreo cauza infectioasa sau de coagulare. in rest, spor la
.
Cristina, eu te-as sfatui sa lasi fitnesul pana in sem 2 cel putin, chiar mai mult, pentru ca aceasta perioada e cea mai sensibila. Eu care eram innebunita dupa miscare am renuntat de tot la el dupa doua esecuri, desi simt enorm nevoia sa ma duc, mai ales ca in 14 saptamani am luat 6Kg. Daca voi continua in ritmul asta nu stiu unde voi ajunge. Dar mi-am luat in primire dictonul:"Grasa si frumoasa", macar pentru cateva luni. Dupa aceea am tot timpul si ptr aerobic si ptr fitness.
Dandusa esti prea rabdatoare, eu le spuneam clar ca nu ma simt in stare de vizite si basta, ca un prieten adevarat intelege si in primul rand nu venea stiind ca esti graviduta (asta in cazul in care stiau).
Camic ai mare grija cu sangerarile dar si cu crampele. repaus cat mai mult.
Tanima
14+
paxela spune:
la burtici
am revenit si eu dupa 2 zile de munte, relaxare vezi doamne
, cu Silviu dupa mine asa ceva e practic imposibil
, el e un copil f cuminte
in prima zi a cautat pestii din paraul din curte pana a cazut in el
( eram si eu si tacsu acolo
), noroc ca am plecat cu 2 geci si haine cat pt 1 saptamana ca de intors cu ceva curat ioc, azi noapte nu a vrut sa doarma singur
ci a sarit peste noi in pat si facea ture, acum, era in capul meu acum la picioarele lui tati, asa ca pana pe la 5 nu am inchis un ochi
, dar cu toate astea sunt destul de odihnita
oare de unde?
ruxmax din cate stiu eu de la prima sarcina sperma inmoaie colul si favorizeaza nasterea deci este total neindicata in iminenta de avort in rest.... nu e problema, eu prima sarcina am practicat
la greu dar acum inca ma tem.... pana trece ...macar primul trimestru.... asta nu ca m-as abtine dar ...
Alexa
6+ si
Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006
cristina1974 spune:
Buna seara la toate fetele cu burtici!
Am revenit, in sfarsit, acasa, dupa o minivacanta superplacuta, insa super scurta.Oare de ce toate chestiile placute trebuie sa dureze asa putin?
Of, Doamne, plange sufletul in mine dupa fitness...ma duceam de 5 ori pe saptamana,iar acum,ioc. Miscare o sa trebuiasca sa fac, insa, ca trebuie sa imi intaresc muschii abdominali. Am probleme mari cu spatele de la un accident mai vechi, iar daca pun un pic pe mine, imediat coloana se resimte.Ce sa zic,sunt inalta, nici nu se vede ca am pus un kg pana acum, insa ce vine mai tarziu, ma cam sperie.
Multumesc pt sfaturi, oricum.
Of, cand ziceam ca imi fac si eu o programare la un particular pt ecografie, ca am si eu un pic de timp liber, hopa, ca trebuie sa plec din nou.Parca nu mai am rabdare sa astept pana pe 22 mai, abia astept sa vad comoara asta mica din burtica.
Azi am avut prima pofta mai importanta: o pizza calzone, veritabila cat se poate, super buuuuuunnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaa.
Acum cateva zile cineva punea o intrebare,ca cica ce ne dorim. Ei bine, eu am o fetita de trei ani si sapte luni, insa in adancul sufletului meu, parca tot fetita as vrea. Sotul meu e OK cu orice ar fi, sanatate sa fie, iar Iasmina, fetita mea, vrea tot o surioara.Pana la urma, sanatos sa fie.
Cami, multa bafta maine. Sper mult sa nu fie nimic serios, si sa revina totul la normal cat de repede.Iti tin pumnii.
In rest, cam atat pentru acum, Mai intru eu si maine, sa vad ce ati mai facut, ca tare imi e dor de voi.
Va pup dulce pe toate pe burtici.
cristina lutac
Lavinia_P spune:
Cristina,
Si eu faceam aerobic de 2-3 ori pe saptamana si m-am dat viteaza ca o sa fac (cu miscari mult mai moderate si in primele luni), dar la primul control,aveam decolare de placenta, si am tras concluzia cae numai din cauza efortului.
si tu vrei sa faci exercitii pentru abdomen?!? Eu zic sa te documentezi mai bine sau sa intrebi doctorul pentru ca eu am citit ca desprinderile de la sol (visavi de banda la care visezi) si exercitiile pt abdomen sunt interzise..si daca zici ca faceai de 5 ori pe saptamana inseamna ca ai muschii formati.
Nu vreau sa ma dau rotunda sau sa te enrvez, dar mai bine ai cauta o sala speciala pt gravidute.Trebuie sa existe in Londra.Aici in Iasi nu sunt, ca m-as duce si io, dar ai norocul sa fii in ditai orasul.
gandeste-te daca te-ai putea ierta pe tine in cazul in care ,Doamne fereste , ar pati bb ceva.
Lavinia_P spune:
Fetelor,
Am descoperit aseara pe prospectul de la Utrogestan ca in sarcina sa ia numai pe cale vaginala si eu am o luna jumatate de cand il iau pe cale orala.Am intrebat farmacista care a zis ca pe reteta scrie"intern" si nu "intravaginal".Sunt total nedumerita.Ce sa fac? Voi cum il luati? Oare are efecte negative?