Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Neata ..la mine!

Fetelor am pus si eu eu poze la album de la echo de 10 sapt.
Enjoy!
Altfel toate bune, am dormit vreo 10 ore, afara e frig si ploua....chinico...trimite primvara aia de la Deutschland si pe la noi ca mi-am luat fuste, pantalonasi, bluzite...si zac in dulap.

ma duc sa iau un mic dejun copios , apoi la munca!
va pup pe toate si aveti grija de voi, fara stress in primul rand.

K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

aaa, paxela dulcica ce faci...

pai asa nu merge...capul sus!!!! 2 zile trec repede repejor si o sa vezi ca bebelul e mic si voios la locul lui..trebuie doar sa gandesti pozitiv.

Ce zici, ne apucam amandoua de yoga?

Sí daca te linisteste cu ceva, nici eu nu am nici un siptom. Si sunt o gramada de femei care au trecut prin sarcina fara sa stie ce e aia greata, dureri de sani,scurgeri si toate cele...

No, ca am ajuns eu la rand sa dau cu sfatul si parerea. Te pup si nu te ingrijora,zau, o sa vezi, o sa fie totul ok.

Mergi la inceput

Na ca nu te vaziu, Ktrinel

Neata si buna sa-ti fie inima..si ziua.. am 23 de grade..cate sa-ti dau din ele?

Nu fii invidioasa..stii tu cum e cu Deutschland..daca nu ninge, ploua..si daca nu ploua acum, va ploua peste 5 ore...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Cristina,
Ce n-am da si noi sa avem piscina acasa.Cred ca inotul e perfect.off..complexata de ea.Lasa ca o sa fie bine, si cu greutatea, si cu bebele.
Ramsan,
Ai mai primit emailul meu despre dr.Mihalceanu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

CHINICO acum sunt 10C si ploua...prefer sa nu mai ploua , macar.
tu de unde esti de loc, ca vad ca vorbesti si olteneste si ardeleneste...cum , cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

SALUT TOATE BURTICILE DRAGUTE.EU SINT SUPARATA PENTRU CA TREC PRINTR-O PERIOADA MAI DIFICILA.UNA POATE PENTRU CA SOTUL S-A SATURAT SA MAI FIE AFECTUOS SI DOI POATE CA EU SINT PREA EXAGERATA.SINT FOARTE IRASCIBILA,MA ENERVEAZA MULTE,NU VREAU SA MA CERT CU EL DAR NICI NU POT EVITA .AM IMPRESIA CA A DEVENIT NEPASATOR CEEA CE MA ALARMEAZA PENTRU CA EL ESTE DIFERIT.CHIAR ESTE? SAU AM EU NEVOIE DE MAI MULTA AFECTIUNE?AM INCERCAT SA VORBESC CU EL PENTRU CA ASTA SIMT ACUM SI NOUA NE CAM PLACE SA VORBIM...DAR EL NU VREA.AM PLINS TARE MULT AZI PENTRU CA NU STIU CUM SA-L FAC SA INTELEAGA CA AM NEVOIE MAI MULTA DE EL SI BURTICA M-A DURIT SI ATUNCI AM SIMTIT CA BB CHIAR SIMTE TOT.AZI M-A FACUT SA SUFAR TARE MULT SI AS PLECA UNDEVA DEPARTE....DE TOATA LUMEA DAR NU PREA POT.VI SE INTIMPLA SI VOUA SA FITI ASA MAI DIFICILE SI NERVOASE? ACUM SINT ASA DE SUPARATA CA NICI NU MAI VREAU SA MA IMPAC DAR..BB SIMTE TOT SI MI-AM DAT SEAMA SI NU VREAU...NOI CHIAR NU AVEAM PROBLEME INAINTE.POATE MA AJUTATI VOI CU UN SFAT.

14+

dandusa
http://uk.photos.yahoo.com/ph//my_photosdusa

Mergi la inceput

Ktrinel, pai hai sa vedem...

stramosi am imprastiati prin rusia, kazakstan si daca am priceput io bine bulgaria (dar astia sunt oile negre ale familiei,asa ca ma fac ca nu m-am prins..) ai mei sunt unul din ardeal si unul din dobrogea..io m-am nascut si mi-am trait muuultttiii anisori in tm..si acu sunt la Deutschland, unde, apropo, cica toata saptamana avem 23 de grade..

Si apoi limba romana e atat de colorata si de bogata, nu vad de ce m-oi limita la un dialect cand le pot imbina pe toate, no..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

gagici am gasit un site intersting nu stiu cat e de adevarat dar cica asa poti afla sexul copilului !

http://www.holodeck.com/pregnancy/chinese-cal.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Danita, nu mai ma joc. Dupa calendarul asta la mine va fi tot fata, dar eu m-am mai uitat pe un calendar tot chinezesc parca, iar acolo era baiat. Stai ca-l caut si-l pun aici-sper ca tot azi, ca nu ma pricep, dar ma chinui.
Oricum, la calendarul ala se potrivea doar la una din fete, iar la cealalta nu.

Roxana10+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Ati vazut c-au aparut mamicile de ian-feb 2007 ? Nu mai suntem noi cele mai "mici", am avansat.

Roxana10+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput