Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Dbunny si Cristina 1974, multumesc pentru intampinare si eu va pup pe voi si chiar ca gasesc caldura aici si suport.
Dbunny, tu cu visul tau eu ma gandesc asa: poate ai avea si tu chef de o aventura ceva, un strain de pat stii ce zic, dar constiinta ta onesta zice in vis ca nu si nu, sa ramai fata de treaba( de aici se trag bubele). Asta plus ca nu stiu cum stai tu cu sexul in sarcina, mie mi-a zis doctorul ca "viata de familie curge normal -daca ma intelegeti doamna ".
Sa nu uit, e careva din Cluj Napoca sau vrea careva sa nasca la Maternitatea Stanca, eu acolo vreau sa nasc, cu dr. Diculescu, va zice ceva? Am citit subiectul Stanca de pe forum sa nu ma trimiteti acolo
Va pup fetele

14 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Chinico, relaxeaza-te si nu-ti fa ganduri...Pe bebe al tau il pazeste bebita al meu cel transparent asa ca va fi bine. Eu am si acum sentimentul ca am fost prea grabita cu curetajul si ca mai trebuia sa astept o saptamana (la mine testul de sarcina s-a pozitivat practic la 35 de zile de la CM si tot atunci am avut o usoara sangerare asa ca e posibil ca nidarea sa fi fost tarzie si astfel 7 saptamani si 3 zile sa fi fost 6 de fapt...). Oricum la mine faptul este consumat dar daca nu sangerezi sau nu ai probleme mai bine mergi la eco peste 2 saptamani cand macar ar fi exclus sa nu se vizualizeze embrionul.
Fruntea sus ca nu loveste trasnetul de doua ori in acelasi loc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

In primul rand, buna sa va fie dimineata!!

Vad ca azi sunt harnicuta tare, sunt prima!!

Raportez cu bucurie ca in Deutschland a venit primavara..aleluia. E soare si nu se vede nici un pui de nor. Deocamdata. Dar cum noi exersam gandirea pozitiva, precis dau jos azi geaca si ma dau cu tricoul prin gradina!!

mio75eu am inteles ca nu e nici o problema sa ai un caine in casa cat timp esti graviduta, cica probleme ar putea cauza pisicile (vezi toxoplasmoza). Si al meu patruped vine in iulie la mine, si sincera sa fiu, de abea astept.

grati.ela multumesc pentru incurajari, azi e oricum mai bine, stii cum e cand se aduna multe in suflet, la un moment dat explodezi..asa ca mi-am bocit nanaul ieri cat a cuprins si de azi pana joia viitoare am loc gramada sa adun altele..
Cat despre traznet...nu vreau sa il manii pe Dumnezeu. Io pot oricum sa ma pun in cap daca asta ma ajuta, dar nu voi schimba lucrurile.

A venit primavara!!!!! Azi dupa munca prestez zacut cu burta la soare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Buna fetelor,
bun venit noilor burticute.sa dea Dumnezeu sa ramanem toate pana la sfarsit.
Eu ma simt mult mai bine, nu mai prea am greturi, doar dureri de sani si burticuta creste. azi dimineata m-am trezit cu dureri de burtica de parca am facut abdomene. sper sa nu fie nimic. nu stiu de ce sunt atat de speriata ca acum am 14 saptamani aproape si ar fi trebuit sa dispara riscurile primului trimestru dar...abea in 15 merg la control sa vad daca bb e bine si parca a trecut o vesnicie de la ultimul control.
nui stiu daca o sa rezist si nu o sa merg ami repede. In rest sunt cam obosita si abea astept sa vina vara. stiu ca mai este dar atunci o sa am concediu merg la mare si o sa ma relaxez cat pot.
va pup si va doresc sarcini cat mai usoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

micutze burticute am si eu o dilema

dupa 2 saptamani in care mancam doar ca sa mananc si aveam greata IN PERMANENTA, aceasta mi s-a oprit brusc ieri....fara preaviz

o fi semna rau? eu am abia 7 saptamani
sau e normal sa dispara
in rest nu am simptome decat faptul ca merg des la baie

ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

desiree greata este data de nivelul hormonilor care variaza de obicei poate acum sa-a stabilizat si daia sa oprit daca nu ai alte simptome stai linistita
oricand poate reaparea asa ca nu te bucura prea repede
e vb de 1 zi poate ai lenevit mai mult dimineata in pat poate ai mancat mai bine sau poate ai mancat mai sanatos orice e posibil incearca sa nu te gandesti doar la ce e rau ( asta e cel mai usor) ci fi increzatoare

chinico curaj in continuare si doar ganduri bune pana joi

Alexa 6+ si Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

daca pana acum eram in crize ca mai e mult pana aflu ce face bb in burtica .... de azi e si mai rau........ mai am 2 zile........ si mi se pare asa mult... sper din tot sufletul sa fi reusit sa trecem de hop si sa bata inimoara
la mine e tare ciudat eu nu am nici o simptoma de sarcina nimic nimic cu primul bb a fost tot asa si asta ma mai tine pe linia de plutire si un pic optimista dar atunci macar aveam sanii tari acum... nu

Alexa 6+ si Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Paxela, iubita, incearca sa nu te mai gandesti numai la asta, desi este greu, te cred :( O sa fie bine, ai sa vezi! Doamne ajuta!

Fetelor, eu am o secretie vaginala destul de abundenta, voi o aveti la fel, sa ma ingrijorez??
Iau 6 utrogestan/zi (intravaginal, 2 dim, 2 la pranz si 2 seara), presupun ca de la el am acea secretie, dar vreau sa fiu sigura. Dr a spus ca este ok, nici o problema. Secretia este transparenta si imi uda tamponelul (folosesc din acela zilnic , tanga).

Va multumesc mult,

Ingeras 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Desiree, mama, ia-te de mana cu mine, ma simt PREA BINE, doar seara mi-e cam gretz, mai ales aseara cind am intrat intr-un supermarket unde erau pui la rotisor si am iesit rapid cu stomacul si toate cele in git ca mi-era asa de rau de la miros!!!

Si pipi, zau, fac cu cisterna, noptea al o ora jumate de nu ma pot odihni neam! Doar spre dimineata prind 3 ore de somn continuu si cind mi-e lumea mai draga, hopa sus spre birou la ora septe!

Nu mi-ati spus daca ati informat colectivu', cele care mai aveti asa ceva si n-ati sters-o acasa din timp.

Ruxmax MIINE 8 s!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Buna, fetele. Am facut azi analizele, eu am emotii cand e vorba de analize ca trebuie sa-mi gaseasca vena mai intai si e un lucru ffff greu , ca venele mele se cam ascund, azi cand am vazut ca asistenta era o tipa tinerica chiar ma gandeam ca am incurcat-o, dar mi-a nimerit-o din prima.
Sa va zic faza: ii spun ca vreau -in plus de cele recomandate- si analiza pt listeria si toxo. Bun, le platesc si pana sa intru in cabinet imi arunc un ochi pe hartia aia, si cand colo....surpriza: in loc de toxo era chlamidia, bineinteles ca m-am intors iar la tanti aia, dar ma gandesc ca daca nu ma uitam, mi-ar fi facut pt chlamidia, nu toxo care ma interesa pe mine.
Am ras cu lacrimi de faza cu buca aia, si Mioara cu interpretarea visului a pus capac.
Mioara, in legatura cu catelul, eu in casa am catel(cocker), pisica si porc de Guineea. In general sunt topita dupa copii si animale, indiferent de rasa lor -a animalelor- si eu una zic ca atata timp cat ii vaccinezi si ai putina grija de ei ,nu are ce sa dauneze. Doctorii, sunt unii care nu suporta animalele si sa-ti dau un exemplu: cand am nascut prima data si mi-a murit copilul, aveam un dog german, si dupa analize mi-a iesit ca aveam listerioza de care habar n-am avut si nici doctorii atunci nu prea stiau- e vorba de acum 10 ani-Doctorita de familie care o aveam atunci, a inceput sa tipe ca de la caine am luat boala, ca din cauza lui mi-a murit copilul, iar la cat de ametita eram atunci, si cum doctorii din Ploiesti n-aveau habar nici ei cum se ia si cum se trateaza boala, am inclinat sa cred ca are dreptate. Si m-am dus la facultatea de med. veterinara, care era langa Institutul Cantacuzino unde-mi faceam analiza asta- si am vorbit cu un medic de-acolo. El mi-a spus cum se ia, cum se trateaza-intre timp aflasem si de la o doctorita din Cantacuzino- si mi-a spus ca de la caine se ia foarte rar, dar pt linistea mea sa-i fac o analiza la care a iesit ca n-avea nimic.Deci nu te lua dupa ea, copiii mei traiesc cu animale in casa, la bloc, nu la curte, si multumesc lui Dumnezeu sunt bine si sa stii ca se dezvolta mai frumos si invata multe.
Bine, se pot intampla si lucruri mai urate, ca de ex acum 2 ani, la mare, cea mica s-a dus intinsa la un caine- obisnuita de acasa, care a muscat-o, dar si atunci a invatat ca nu-i bine sa pui mana pe un caine pe care nu-l cunosti(asta uneori mai uita).
Scuze ca m-am intins, dar cand am citit faza cu doctorita ta, Mioara, mi-am amintit de fosta mea doctorita si nu m-am putut abtine.

Roxana10+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput